Najlepszy OTS na jakim grali?cie

Status
Zamknięty.

Rampage15

New User
Marzec 29, 2010
Liczba reakcji
0
Siema
Piszcie tutaj najlepsze OTS'y na jakich w ?yciu grali?cie..
Moim ukochanym OTS'em jest juz nie istniej?cy od dawna Odorek OTS potem zmieniona nazwa na Argolia OTS. By? pod klient 7.6... To by?o 4 lata temu ^^ By? m?j to 2 i zarazem najlepszy ots na jakim gra?em.:hah:
@Edit
Czytaj?c psoty w temacie, przypomnia?em sobie o znakomitym OTS'ie DB-Sun. OTs pod 7.92 by? super.
To by? jedyny server, na kt?rym kupowa?em rzeczy z sms shopu. Nigdzie i nigdy nic nie kupi?em do gier internetowych... tylko na tamtego otsa ;d

Notka moderatorska:

Z?y dzia?, zamykam.
Pkt 12. Regulaminu dzia?u

Odp: Najlepszy OTS na jakim grali?cie

hmm, najlepszy ots na jakim gra?em to by? GalaxyOTS 7.92 (ip w?asne) ots by? hostowany na zwyk?ym kompie, pacc za sms, 10cc za 3zl sms xD Pami?tam te czasy co czeka?o si? na bk ?eby bohy wylecia?y ;p exp by? ma?y pami?tam, ?e na 100+ by? exp 3, do dzi? jest forum tego ots'a ;p a admin nie patrzyl na forum 1-2lata

AlderOTS, przez hamachi. Tibia 7.6

100% Yourots, przerabiany. Wtedy to sprawia?o radoch?, jak kto? z 20 graczy(za du?o nie gra?o, bo ots na hamachi) zdoby? najlepsze itemy na ots. Po?niej wszyscy go bili ?eby odda?. Najsilniejszym potworem by?a wtedy Valkyrie(zmieniona na silniejsz?, siedzia?a w swojej wie?y z amazonkami[te? zmienionymi] i czeka?a a? jaki? ?mia?ek przyjdzie i spr?buje j? zabi?)

KaczooH pod 7.92 |KaczooHa
Florensia 8.54 | paxtona
Viperia 7.6 | nie pami?tam

Armia toproste
Strara oczywi?cie, od czas?w przeniesienia orc forts nie ma ju? takiej zabawy jak kiedy?.
Stanie w kolejce 350 os?b 600 online os?b. To by?y czasy.

Mo najlepszy ots na jakim gra?em to Galaxy ots by? pod 7.92 lecz niestety ju? nie istnieje bo zachcialo mu si? robi? na 8.42 lub 8.22 jako? tak xD i hakneli

Ehhh . ja Gra?em na armi toproste ale hackneli mi konto pamietam jak sie cieszylem gdy wbi?em 710 i hack niestey potem odzyskalem konto na 589 lv i oddalem bratu bo juz odechcialo mi sie grac pod 7.6. No ale teraz gram na Latest News - Malvera Super oTS'ik rl map +niewiem 6-10 nowych miast ! Wiec zapraszam tani sms shop nick -Arczi [bot skilluje magic lvl wiec moge nie odpisywac ] :)

Najlepszym OTS'em na jakim gra?em by? DB World - ?wiat Sun pod tibi? 7.92. Map? by?a Vanilla. Co do expa itp. je?li dobrze pami?tam to by?o Exp: 8x Skills: 8x Mlvl: 4x. By? to jedyny serwer do kt?rego si? " przywi?za?em "

Moje dwa ulubione otsy by?y pod 7.6 armia toproste i kozakots czy jakos tak.
Kiedys to by?a jazda pare lat temu poczatki z tibia z fragsem na apo expilem we 2 na bk.
Kiedys to sie gra?o dla zabawy a teraz ;/

Moim kochanym oraz najlepszym wed?ug mnie serverem jest Kingdom Age. Gram na nim od d?u?szego czasu wraz z innymi <3. Wed?ug mnie jest warty zarejestrowania si?.
Pozdrawiam

Tak samo jak maxim94 moim najlepszym i zarazem pierwszym ots'em by? DB World Sun, jedyne co by?o uci??liwe to to, ?e trzeba by?o pacca za sms kupowa?. I mo?na te? by?o kupic manaruny, 1bp = 3.66 a mimo to kosztowa? 150 cc, to by?a du?a suma przy expie x8. Teraz niby jest wersja Gold ale to nie to samo...

Jezeli ktos szuka ots-a polecam gor?co wspanialego ots-a ktory mnie odrazu wci?gn?? ?atwo zarobic kase dam wam tutaj troche info ?eby?cie zobaczyli co mam do zaoferowania :

Host:Xambria
Port:7171
Klient:8.60
Macie na tym otsie w 100 % ?e nie b?dziecie mieli najmniejszego laga sp?jrzcie sami :
Serwer
Procesor:
4x 2x 2.66+ GHz

RAM:
12GB
Po??czenie:
1 Gbp/s
HDD:

5TB
Ilo?? miejsc na serwerze:1000

Przejdzmy do skili :
Raty Gry
Loot:3x

Skill:85x

Magia:40x

Spawn:3x

I co bardzo wa?ne i ciekawe Exp :

Raty Expa
1-50 lvl -800x

51-120 lvl - 350x

121-160 lvl - -280x

161-190 lvl - 150x

191-230 lvl - 80x

231-250 lvl - 40x

251-290 lvl - 20x

291-330 lvl - 10x

331+ lvl - 3x

I rownierz du?o wysp na kt?rych mo?na zwiedza? dniami i nocami serdecznie zapraszamy, wiele wi?cej na xambria.net
M?j nick w grze (Fanatick)

Niegdy? Anobe-polskiots.zapto.org (niestety po 4 latach funkcjonowania, upad?). Obecnie Ambera.net - Super stage, Du?o ludzi, ?wietnie si? gra. Polecam.

Polecam KaczooH.no-ip.org Fajny serwer, 8.54-8.57, ORO Edition. Dobra zabawa na wakacje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry