• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Najlepszy Tibijczyk w tibi

Status
Zamknięty.
Odp: Najlepszy Tibijczyk w tibi

Najlepszymi tibijczykami sa :

1.Scorpion Andree
2.Eternet Oblivion
3.Selenia dark shadowbolt
4.Mleczaj Krowka (Polak)
3.Laus Argot (Polak)
4.Tomurka (Polak)
5.Morgahar
6.Nox Thunder
7.Heross (Polak)

Za bardzo to niewiem kto jest najlepszy ale na candii Tomurka :) (strasznie blokuje na frost dragach... UWAZAJCIE!!!)

Jak dla mnie to EO, zawsze go lubialem i nic sie nie zmienilo ;]

Lord'Paulistinha
Mo?e boci moze nei kto wiee...
LVL wbija jak porypany wi?c jest dobry:p
422 teraz chyba ma...
Pozdrawiam
Misiek:)

Najlepszym dla mnie tibijczykiem i chyba ka?dy kto zna jego histori? jest
UWAGA UWAGA : Knight'Poderoso. Tak w?a?nie ten w?och. A dlaczego on ? proste- mam dla niego wielki respekt za to: Mia? 157 EK, hackli go 2 razy, pozbiera? si? i teraz ma 234 knighta bez pacca. Wi?kszo?? os?b po 2 hackach od razu by przestali gra?. I za to go uwa?am najlepszego gracza.

najlepszy jest tomurka !! gratz 400 lev ;D a drugi najlepszy wg mnie jest Astronis !! knight 114 na 113 !! prawdopodobnie jutro wbije 300 level ;p pozdro dla astro ;D

Na w?och?w i na brazol?w sie odwracacie :D Jak jacy? rasi?ci. Zauwa?y?em, ?e z obcokrajowcami si? lepiej gra, bo Polacy to graj? jak roboty :D a z np. w?osi s? jacy? tacy weselsi i wgl. Oni graj? dla przyjemno?ci a Polacy ?eby wbi? lvl i pochwali? si? koleg? w szkole... same no-life

Nie wiem bo dopiero pobieram tibie ;)
Da? by kto? poradnik jak zacz?? gr? ?eby by? dobrym graczem :?:
I czy Tibia jest na lvl'e?

-Taifun Devilry (stary owner)
-Bubble
-Jett
-Scorpion Andree

= Ja gram dla przyjemnosci = ( bez botta bo bot jest dla mnie bez sensu ) :D

Ja mog? mie? 567 na real "tipjii" a i tak padne, bo np: mam s?aby refleks i jestem s?aby na pvp, ale c?? dla was "noob?w" liczy si? level..

Jak dla mnie Bubble jest najlepszy, wiadomo ?e nie boci, bo to jeden z pierwszych tibijczyk?w mo?e ma ?redni level, ale wiem ?e da? by rade Lord'Paulistinha chocia? ciotersko/boterska brazolka wezwa?a by kolesi ^.^ ale Bubble "?ondzi".

Wiem ?e boci bo 400+ nie expi na Frost Dragonach i w dodatku !pada! na nich, tak wi?c zastan?wcie si? nad swoim tokiem my?lenia, ?e LP to nie botter bo ja takim levelem to bym napewno nie u?ywa? sobie na Frostach.

a moim zdaniem najlepszy jest:
[GRACZ]Astronis[/GRACZ]
Bardzo Podobal mi sie jego wyczyn z Annihilatorem :D
tez oczywiscie[GRACZ]Lord'Paulistinha[/GRACZ][GRACZ]Tomurka[/GRACZ][GRACZ]Scorpion Andree[/GRACZ]
noi co z tego ze na bocie takie lvle tacy madrzy jestescie to sami taki lvl chocby na bocie zrobcie ;pp
Tyle ode mnie
Pozdro...

#EnemyPlayer
Co? ci powiem a do tego wyt?umacz?.
Czy wiesz, ?e czasem internet mo?e si? zawiesi? lub mo?e nie by? pr?du?
To te? jest mo?liwe je?eli tego nie poj??e? nie odzywaj si? skoro nie wiesz.
[GRACZ]Bubble[/GRACZ] zapewne te? botuje je?eli musisz nie jeste? nim wi?c nie wiesz co robi.
Wed?ug mnie najlepszy jest [GRACZ]Scorpion Andree[/GRACZ] poniewa? jest to jeden z wy?szych leveli na serwerze jako polak nawet na non-pvp.

Scorpion Andree dla mnie i Lord'Paulistinha:up:

tylko scorpion adre i LP, moim zdanie to co to wbic na non pvp na bocie knightem wysoki lvl, Elere dla LP tez jest jak non pvp, nikt go tam nie leje, zadnej wojny. Tutaj chodzi nie o to kto jaki lvl wbil, tylko o to jak go wbil, moim zdaniem Danera jest nabita i furora najlepszymi graczami.

moim zdaniem i napewno wiele osob sie zemna zgodzi ze najlepszym tibijczykiem jest Mateusz dragon wielki
-----------------------------------------------------------------------

!! POLAND RULEZZZZ xD!!

Eldrax :> Ma?y level, lecz nie sra si? o niego, zawsze pomocny. Super kumpel!

1.Mefisto of Sorcerer
2.Maziajka
3.Scorpion Andree

pozdrawiam
Elite Sido:up::up:

a wed?ug mnie w?a?nie LP jest dobry co z tego ?e u?ywa bota wog?le jakim prawem go oskar?asz o to mo?e jaki? dowody?ss czy co?.LP chocia? gra na Pvp serwie a nie jak polacy na non-pvp kazaki i thiefy trapuj? swojich. MDW wielki pro dawnych czas?w a nie by?o go sta? na to ?eby w?onczy? bota na demce.Tylko wali?"exori mort"+"sio" na WRL to jest przyk?ad pro Bota.
Pozdro

:P ja widzialem ss,wiec nie gadaj pierdol :down: a po za tym widzieli?cie jak pada? na tych ma?ych frostach :d

Ostatnia edycja:

:P ja widzialem ss,wiec nie gadaj pierdol :down: a po za tym widzieli?cie jak pada? na tych ma?ych frostach :d
Dobra. Ja zrobie Tobie fake, ?e masz bota ng i co uwierzysz ? Nie, wi?c ? Nie os?dzaj innych po obrazku. Po za tym mia? problemy z netem, wi?c jak nie wiesz to si? nie wypowiadaj w tym temacie. A sk?d wiesz ? Mo?e mia? trapa, albo by?o ich za du?o ?
@ Topic
LP, Silent Defender, Ancienciq.

Status
Zamknięty.
Do góry