Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale na 10+ np jak bedzie quest na mounta albo co? to ci na 8.54 co b?d? widzie? ?Jesli b?dzie taka potrzeba to serwer bedzie od 8.54 do 10+
Dla mnie serwer bomba. ?adnych 80 lvl na start nie dawaj tak jak jest niech zostanie.
Quest z Demodrasem nie dzia?a ;(
Ale na 10+ np jak bedzie quest na mounta albo co? to ci na 8.54 co b?d? widzie? ?
. Wtedy poprostu b?dzie mo?liwo?? grania na nowszych wersjach Tibii a ?adne dodatki nie b?d? dzia?a?.Dzi?ki za zg?oszenie, naprawimy.Jak si? zejdzie po schodach to nie da si? wyj??.
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
2oo lvl to max? no bez jaj. Na edge nie by?o max lvl. Exp dostaje a lvl nie idzie wtf?
Co do quest nie ma zejscia na d?? .
Zaraz zobaczymy czy priv account dzia?a cod za 200 lvl jest.
E:
18:24 You were downgraded from Level 203 to Level 200.
Za gabloty dosta?em lvl by pochwili sam mi spadl. Dziwne bardzo.. My?la?em,?e to jest przynajmniej w 90% edge.. Jednak nie.
Fajnie si? gra?o ale jak gra ma si? ko?czy? na 200 to lipa. jak dla mnie.
Bo po co ma si? bic 200 z 200 skoro nikt nie dostanie lvl ..

Na edge nie by?o max lvl pami?tam jak restarty by? zawsze o 1 w nocy. I jak lata?em tam 200+ MS
Questy nie dzia?aj? nie ma zejscia na Demodras quest.
Drugi quest od 120 te? nie dzia?a tzn w tp nie da si? wej??.
Priv chara nie da si? za?o?y? po mimo tego ,?e mam cod za 200 lvl. (nie ma opcji CREAT NEW CHARACTER) A czas priv account leci.
exevo gran mas flam te? nie dzia?a. A szkoda..
Bot?w nie ma, a poty si? ko?cz? tak jak na EDGE.Oj nie ?adnie tak mnie olewac. Pytam sie czemu boty na serwie sa ?
---------- Tre?? dodana o 19:06 ----------
Jeszcze poty sie koncza ;}
Po co ty chcesz gra? tu jak bedziesz gral z botami (skrypt) ? Tutaj moze z 15 os?b to gracze reszta boty.Serwer offline? S? ch?tni do wsp?lnej gry?
Po co ty chcesz gra? tu jak bedziesz gral z botami (skrypt) ? Tutaj moze z 15 os?b to gracze reszta boty.
fajna zabawa jeba? tych bot?w daj? szybko 90+ lvl