• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Najsilniejsza profesja w tibii?

Status
Zamknięty.
Moim zdaniem jest tak:

Je?li patrzy si? na to kto najwolniej padnie, wygrywa knight.
Je?li jednak patrzy si? kto uderza najwi?cej (przewa?nie wygrywaj? magowie i druidzi), gdy? ich hity z SD s? o wiele wi?ksze ni? hity paladyna lub knighta.
O paladynie nie wiem co napisa?, ale on jest uniwersalny, nie jest upo?ledzony w magii i w?ada dobrze broni?.

Wniosek:

Nie ma lepszych czy gorszych profek, tak jak zreszt? powiedzia? Demeroth, ka?da profesja potrafi co? innego, co za tym idzie - ka?da jest lepsza w czym? innym.

@topic,

Wg. stary dobry master sorcerer pobija wszystkich, mam do sorc?w s?abo??, ale lubi? te? knight?w. Moim skromnym zdaniem Sorcerer! :)

Pozdrawiam,
Vendeto

Wszystkie profesie s? r?wno zbalansowane, je?li kto? narzeka, ?e jaka? profesia jest gorsza, to znaczy, ?e nie umie t? profesj? gra? i tyle ...

Moim zdanie jest najlepszy pallek.Ma du?o u?ytecznych czar?w i broni bardzo dobrze nim si? walczy i expi.Ja zawsze gra?em i b?de gra? palkiem.

PS.Jak jaki? b??d ortograficzny pisa?.

Pozdro.

Ale przeci?gacie strasznie ten temat :|
Nadal jest i b?dzie najsilniejsz? profesj? druid a zaraz po nim sorc .. Z niekt?rych przeciek?w tak?e mo?emy si? dowiedzie? ?e w kolejnym letnim upadate bardzo zyska knight ,kt?ry nadal cieszy si? ogromnym powodzeniem :P

Wg. stary dobry master sorcerer pobija wszystkich, mam do sorc?w s?abo??, ale lubi? te? knight?w. Moim skromnym zdaniem Sorcerer! :)
heh, mimo, ?e uwa?am i? ka?da profesja jest r?wno zbalansowana, to przyznam si?, ?e ja r?wnie? mam s?abo?? do sorc?w ;)

Wed?ug mnie najlepsz? prefesj? jest paladin.
Pow?d?
1. Tanie expienie
2. ?rednia ilo?? HP pozwalaj?ca na bicie wi?kszo?ci potwor?w bez magic shielda.
3. Assassin star kt?rym na 120 lvlu z 94 skillem mo?na uderzyc potwora za 400~

Ja tam uwielbiam druid?w i nie zmienie zdania ;] ;p

Jak dla mnie to paladin kiedy? by?o ci??ko bo trzeba by?o speary z ziemi zbiera? a teraz:cool:

Do kolegi up , kiedy? to sz?y szybciej skille i si? kamienie nie ko?czy?y -.- Je?li chodzi o skilowanie , pallem , kiedy? by?o lepiej.
Co do tematu
Nie ma postaci r?wnych. S? lepsze i gorsze. Oczywi?cie chodzi mi o stopnie. Raz to pall , raz to sorc jest lepszy.

Wed?ug mnie, pall z dobrymi skillami, potionami i sd jest najsilniejszy ; )

moim zdaniem kazda profesja jest swietna poprostu trzeba potrafic ni? grac ale jakos w pamieci mi utkwilo...poniewaz druid byl pierwsz? moj? postaci? na tibi to mam jakis s?tyment do niego:P

Mi sie wydaje ze h** jest to ze hity z ruzdzki nie sa zalezne od m lvl i sorc/druid na lvl 13-35 wogule nie ma szans z innymi profami

Nast?pna ankieta CipSoftu.

Druid, kt?ry jest zar?wno dobry w leczeniu jak i ofensywnej magii.
Knight, kt?ry ma niesamowity atak i defensywne umiej?tno?ci.
Paladyn, kt?rego prawdziwa si?a tkwi w ataku na odleg?o??.
Sorcerer, kt?ry jest prawdziwym mistrzem sekretnej magii/sztuki.
Nikt, mysl?, ze wszystkie profesje s? perfekcyjnie zbalansowane. Nikt nie jest lepszy!

Zapewne aknieta przyniesie rezultaty w letnim upie ;)

Edit :

No w?asnie! Zapomnia?em napisa? moj? opini?! :P

Uwazam, ze najsilniejsza profesja jest druid. Uleczy sie na wyzszym poziome z deep red do full hp jedn? exur? sio. Moze bic tak samo mocno jak sorc, a dotego jest zabierany na hunty. Monzna ?mia?o powiedzie?, ze druid poradzi sobie sam wsz?dzie ;)

Praktycznie to niema najmocniejszej procesji w tibii wszystkie s? r?wne

Ka?da prof jest dobra, ale mi si? jako? spodoba? pall :P Bo np: pallem z dobrymi skillami p?jdziesz spokojnie na 10 lvl na slimy, a sorc/druid pada ;/ Knightem nie sprawdza?em :P

Praktycznie ka?da profesja jest dobra ale najlepsze s? profesje magiczne tz. mag i druid ;]

Status
Zamknięty.
Do góry