Najwi?cej kasy z hunta

Status
Zamknięty.
Odp: Najwi?cej kasy z hunta

3cc z mojego hunta ;P Po minotaurze.Szcz??cie ?e nikogo nie by?o.Uff...Bo by pewnie zabra? i nie odda?..;)

rozumiem, 1, 2 mo?e i 3k ale to, co niekt?rzy tu wygaduj? nie mie?ci si? w g?owie... Albo macie nie pokolei pod sufitem, albo ca?y czas m?wicie o Mainie. Nawet zawodowi rookstayerzy z high lvl nie s? w stanie wyci?gn?? lootbaga o warto?ci 3cc+. Zastan?wcie si? co m?wicie, tak jak kolega up... Nie zwa?aj?c ju? na noob?w kt?rzy wywal? lootbaga do wody albo zabior?, jest to nie mo?liwe, chyba ze jest si? no liferem i gra si? po 12 do save servera, nie robi?c nic, tylko zbierania lootbaga.

@Topic:Ja w goldzie mia?em jakie? 800gp, a w lootbagu z 2k.

@Down:Temat dotyczy rookgardu!!

Ostatnia edycja:

Dzisiaj Wynios?em 14k z hunta na elf fortess polecia?o pare dobrych itemek jak x2 woi i 1 woce i pe?no nie jest tak ?le ; > ?

Dzisiaj Wynios?em 14k z hunta na elf fortess polecia?o pare dobrych itemek jak x2 woi i 1 woce i pe?no nie jest tak ?le ; > ?

Popatrz na dzia?. >.>

@Topic
Lepiej po prostu spokojnie expi?, a kasa b?dzie wpada?. (M?wi? o trolach pacc)
Co do facc to sporo dorobi?em si? na honeycombach, kt?re p??niej sprzedawa?em. ^^'

Ja przynioslem max 1k siedzialem 14 lvlem na trollach pare godzin : P

M?j rekord to ok. 9k + itemy o warto?ci 6k na 32 lvlu EK.

m?j rekord to 10 godzin na toworamch 20 lvl 2cc ;] czyli 20k a wy jestescie nooby

M?j rekord to ok. 9k + itemy o warto?ci 6k na 32 lvlu EK.

Kolejny ogarni?ty...

m?j rekord to 10 godzin na toworamch 20 lvl 2cc ;] czyli 20k a wy jestescie nooby

hmm ciekawe, na "toworamch" mo?esz expi? i 30 godzin, i tak nie zdob?dziesz tyle kasy. To jest jak ty to m?wisz noobie rookgaard

Ludzie nie zapomnieli?cie si? troch??? to jest dzia?a o rooku, za co niekt?re wasze wypowiedzi powinien by? warn...

Ja zarobi?em na Rooku 3,5 cc w ci?gu 15 minut!

Pewnie powiecie sobie "ten to ju? chyba si? z Wackiem na g?ow? pozamienia?".
Ot?? nie!
Wstajesz tak ?eby na twoim ?wiecie nikogo nie by?o (Zanera 04:00-10:00)
Modlisz si? o dobry loot xd
Idziesz na mino Hell i spotykasz Shenga.
Je?li poleci ci Magic Light Wand, Knife, Mino Leather.
To jeste? bogaty :)

hmm ciekawe, na "toworamch" mo?esz expi? i 30 godzin, i tak nie zdob?dziesz tyle kasy
Je?li chodzi?o ci o main to si? mylisz ^^ Ja na bocie w 3-4h potrafie zarobic 10-15k 32 knightem ze skillami 50/40. Lecz je?li chodzi o rook to si? zgadzam ^^ A m?j rekord to 3gp z rata na doublet quest.

600gp ^_^ Nie gram rookstayerem. Og?lnie nie cierpi? Rooka (du?o noob?w, nie ma gdzie expi?)

M?j nawi?kszy zarobek to 1,5k w godzine (czysta kasa)

Ostatnia edycja:

Ja tam nie mam si? czym chwali? :D
Najwi?cej z hunta wynios?em, jak gra?em na Kyrze - ok. 450 gp :P

Ja nie robi?em takiego rokslayera ?eby tylko na roku gra?. Lecz jak gra?em na ?wiecie pvp to chcia?em dobic 25 level na roku i dobre skille sword. Raz poszed?em w kilka fajnych miejsc i z loot baga mia?em z 5k.

Ja raz z lootu zdoby?em okolo 1k ,ale to mia?em szcz??cie !!!:p

Ja wynios?em z lootbaga na mino przez okolo 3h 41lvlem 8.2cc pewnie nie wierzycie ale to prawda bo expiac na mino hell byl boss i polecial mlw,knife,mino leather i pare gp a za mlw dostalem 25k=2,5cc za knife 40k=4cc i mino leather 500gp :P + do tego z lootbaga i kasy uzbieranej 1,2cc

Na 11 lvlu facc
ze skeleton?w(dziura na po?nocnym-zachodzie mapy)
loot bag na 3 k
zaje?o mi to 5 godzin oko?o...
ale sie op?aca?o

Ja w ?mieszny spos?b 11 lvlem zarobi?em 5,5k.
Jak?2 i p?? godziny na ratach. Sam si? zdziwi?em ale to prawda, czysta kasa.
Mo?e dlatego ?e expowisko by?o pu?ciutkie 0 noob?w.
To si? nazywa fuks:p

Co ty gadasz? A co je?li wezm? kila bag?w i do ka?dego powk?adam kas?. A jak mi zabraknie miejsca do jakiego? baga w?o?? kolejnego baga i tak w k??ko. Mo?na mie? przy sobie tyle a? du utraty capa:)

ja na roku uzbieralem z jakies 1k 12lvl w 7h

Status
Zamknięty.
Back
Do góry