Najwi?cej kasy z hunta

Status
Zamknięty.
Odp: Najwi?cej kasy z hunta

ja chyba w 7.8 mialem 7lvl na mino hell jakis koles bawil sie, rozciepywal rozne itemy i kase on rzuci? 5k-10k jakos tak niewiem bo niedalem look .Niestety dedlem bo otocztylo mnie 4 mino :(

Ja z rooka wyszed?em z r?wnym 2k. co prawda na 8 lvl mia?em 1,3 k ale potem zabija?em owce i sprzedawa?em mi?so i dozbiera?em do 2k :]

5,2k na 14 lvl rookstayer , oczywiscie musze nosic przy sobie -.-'.

Ja raz poszed?em expi? (Level 13) - i wtedy zobaczy?em skrzynie, a ja lubi? sprawdza? co jest w skrzyniach, bp, bagach itd. No i znalaz?em baga w kt?rym by?o du?o item?w, w?a?ciwie to by?o tam "bag w bagu".
Z wszystkich sprzedanych item?w - 5k.

m?j najwi?kszy zarobek to 10 cc na mintwanling siedzia?em tam 7 h ;] i z lot baga tyle By?o

Hmm Chyba najwiecej kasy zebralem na ratach.. 2 Dni bez wychodzenia.. Jakies 20~~k... Nie zebym bocil.. :D Ale taka prawda.. ( Mozecie sobie przeklinac pod nosem)

Ostatnia edycja:

Ja najwi?cej to wynios?em 200gp jak by?em na ratach :p
Drugie najlepsze to 170-180 jak by?em na szkieletach w dungeon'ie na p??noc od sklepu Al Dee. ;)

M?j char si? nazywa 'Grafites' i jestem na Astera.

Ja moim (niestety hacknietym niedawno) rookstayerem wynios?em 1,6k~ gp. Id?c na expo zauwa?y?em pod drzewem 10 platinum coin (prze?roczyste drzewka), poszed?em na expo. W trakcie expa znalaz?em 2 deady w kt?rych by?o ??cznie 400gp~ reszte gp zdoby?em z potwork?w, by? to m?j jeden z najlepszych dni rookera ;)

Ja najwi?cej kasy mia?em moim rookstayerem. By?o to 4k. Bardzo cz?sto siedzia?em na ratach i jako? lecia?o do backpacka. Znalaz?em te? kilka dead?w.

5k z lootbaga ;] Kiedy? na roku bag wa?y? ok 20k oz ;] Mino Hell: Mace, swordy, p shieldy i chain armory.:)
Pozdrawiam Maskurator.

3k ale kumpel z paccem lvl 25 24k nazbieral

Na trolach 5 k xD troche siedzialem tam

Ja Jak Gra?em Mia?em 24 cc W Banku Chyba A Max Wynios?em Oko?o 8-9k

he zalezy ile grales no na poczatek to zawsze cos

@To temat o rookgardzie....
@Topic
Ja na rookerze posiadam 6k, najwiecej wynioslem 2k z lotbagowania na rotach i szkieletach. Pozdrawiam : )

M?j best to ok 4k, ale by?oby wi?cej, tylko 2 poty zu?y?em, tylko ?e cap na kas? sko?czy? si? ; ( na MH hunci?em, a og?lnie mam ok. 10 cc ;) Pozdrawiam.

25k naraz, razem 2kk i kolekcja. 108 lvl.

Co za spamerski Temat, ja pierdole..
Te? se mog? napisa?, ?e wynios?em 20 cc z Rabit?w -.-'

'topic
M?j zarobek by? taki w miare, na Banucie 10k w godzine - dwie. (bot rulez.)
'x3lio.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry