Najwi?cej kasy z hunta

Status
Zamknięty.
Odp: Najwi?cej kasy z hunta

Ja na minosach 2k, ale cz?sto zdarza si? tak, ?e kto? kradnie loot:curse:.

To by?y czasy, kiedy z lootbaga i z?ota wychodzi?o mi po 15k dziennie. Nie jest tak ?le, ale nie jest r?wnie? tak zajebi?cie.

Bocik na Banucie i tak mniej wi?cej 10-15k/h oczywi?cie by bot :p

Ja najwi?cej to wczoraj uzbiera?em na :
posion cave + orki + szkielety i pod koniec trolli troche :))

Uzbiera?em 1,4k ;)

7 k na trolach to m?j rekord ;) Na pacc'u ; P

Ja tam mia?em co? mieszcz?cego si? w granicach 1-1,5k. Lootbaga robi?em na szkieletach, na faccu. Zbiera?em z tego co pami?tam mace i hatchety. Niezbyt dobry wynik, ale lepsze to ni? nic.

Bylo tego troche.... cos okolo, 8gp, ubilem 5 lvl ;] <duma>

//Serio, 2-5cc roty/bot.

moj nawiekszy lootbag to bylo 3,5 k chyba. cienko. hardcorowe s? po 8-9k. np. dark yamakasi

Bocik na Banucie i tak mniej wi?cej 10-15k/h oczywi?cie by bot

Od kiedy jest banuta na rooku ?:X

M?j najlepszy loot bag na wyspie nowych by? warty 6k wszystko co mo?na by?o zebra? warte wi?cej ni? 20gp. Zbiera?em go z 3-4 godziny na premium arenie.

Ja kiedys wynios?em 3 k z Poison Cave troche tam siedzialem nie powiem ;P Tzn moj bot xD
Ale potem odszed?em z rookgardu bo za du?o os?b zacze?o tam gra? i nie by?o ju? powoli gdzie expi? .

a up to wymy?li? ju? spos?b na 2 k xD ja uzbiera?em kiedy? tylko 2 k po 1,5 h --- S?ABO xD
ale i tak potem wyszed?em z rooka

Najwi?kszy? Jakie? 20k?
Loot z minotaur?w, na jakie? 10 godzin bocenia (Kasa w plecaku, loot by? automatycznie chowany do lootbag?w w skrzynce) + loot z Apprentice Shenga ;-)

ja napiepszalem 96 lvl na rooku a w banku mia?em chyba 104 albo 103 cc

@Up
Wariat! Ja bym na Twoim miejscu "ponapiepsza?" troche w s?owniku xd

@Topic
M?j max to by?o 14k, lootbag robiony by? na mino hell, przy bear roomie, w skeleton cave'ie i na orc tower.

4,3k polowanie na szkieletach + loot bag droga powrotna trwa?? p?? godziny zatrzyma?em si? na orcach i zbiera?em kase

Ostatnia edycja:

gdyby tak mo?na by?o wi?cej kasy z rooka wynosi? to tylko i?? na jakies pvp enfo gdzie kasa nadal jako? stoi i trzaska? cashmakerow;p ja puszczam bota i w 1,5h wbija mi na ratach 8 lvl, zazwyczaj mam ok. 1.5k na jakies tp itd.;p

hmm. kiedy? jak expi?em i zbiera?em loot bagi to mia?em jakie? 1,5k~ czy co? w tych granicach.
Gdy wychodzi?em z rooka te? co? w tym stylu.

Ja najwi?cej na rooku zebra?em 1,450gp. By?o to oko?o rok temu, ale to gania?em z respa na respa przez 3h. Ale nigdy wi?cej tak nie zrobi?, a? rzyga? mi si? po tym zbieraniu chcia?o.

Pozdrawiam
Mikkolajek

Status
Zamknięty.
Back
Do góry