• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Naoymi Kombinejszyns

Status
Zamknięty.

naoymi

User
Liczba reakcji
0
Odrazu chcialbym zaznaczyc, ze nie jestem pewien jaka to wersja Tibi.

No to tak, zaczynamy.

1. Resp Cyclopow nieopodal miasta, wszystko jest zwiazane z jego historia itp. itd. Koniec owijania w bawelne, ocencie.
53260580.png

2. Train Monki. Co to za mapka bez train monkow, przynajmniej ja uwazam, ze musza byc. Chcialem odstapic troche od monkow znajdujacych sie zawsze 10sqm od dp z teleportami. Na moja Train Island bedzie plywal jakis gosc.
61939965.png

3. Czesc miasta. Widok z gory, ale nie z lotu ptaka. Widac dp, mialo byc inne, a wyszlo troche mniej oryginalnie. Nieopodal dp jest shop, a dokladniej dzwignie z potami/runami.
56603054.png

4. Blessy, co by bez nich bylo. Jest rowniez wyspa, ktora zamieszkuje stary druid, aby sie tam dostac, nalezy odpowiednio zapytac o wyspe kapitana z punktu nr 2 nastepnie pokonach chmare elfickich wojownik?w.
4.1
77102702.png

4.2
31957901.png

Jest jeszcze kilka ciekawych miejsc, ale to pozniej. Sorry za te opisy, ale nie moglem sie powstrzymac. Moze kiedys uda mi sie zrobic jakas porzadna mape, ots i wogole. Narazie to jest dla mnie zabawa i oczywiscie trening.

Prosze o ocene i wytkniecie bledow.

PS
Przyznaje sie bez bicia, troche rzeczy jest robionych na auto borderze.

Odp: Naoymi Kombinejszyns

nie wiem czy to taki praktyczny pomys? z tym "go?ciem przewo??cym na trainy.
ja osobi?cie nie preferuje u?ywanie tego typu borderu na g?rach. ?le to wygl?da.
kszta?t wysp wygl?da jak by? w??czy? auto border i robi? to z zamkni?tymi oczami.
natura 0
depo i ten sklep obok s? za du?e uwa?am ?e mog?y by by? mniejsze.(zbyt du?o wolnej przestrzeni w ?rodku)
Trainy mog?e? zrobi? o wiele bardziej pomys?owo.
Nie pokaza?e? nic ciekawego.

4/10

Prace bardzo s?abe. Brzegi wsz?dzie s? kwadratowe, co bardzo nie estetycznie wygl?da. Domki/pomieszczenia to prostok?ty. Nie wygl?da to najlepiej. Staraj si? u?ywa? bardziej fantazyjnych kszta?t?w. Traw? na g?rach obtaczamy innym borderem. Ten nie wygl?da za ?adnie. Natura skupia si? tylko w kilku punktach, za? reszta jest strasznie pusta.

Ocena: 3/10

witaj,
robisz prac? bardzo s?abe.
wiele wiele kwadrat?w.
0 estetyki
domki i zar?wno pomieszczenia to u ciebie prostok?ty
ja bym poleci? u?ywanie fantazji przy kszta?tach.
natura wyst?puje tutaj w tylko kilku punktach, za? dalsze to pustka...

moja ocena 1/10

przeczytaj poradniki, a wiele si? nauczysz...

Mapy bardzo s?abe kwadraty, brak detali - poczytaj troch? poradnik?w, poogl?daj troch? prace innych bardziej do?wiadczonych maper?w, i spr?buj co? wtedy zrobi?, lecz pami?taj nie kopiuj. Ocenia? w skali do 10 nie mam zamiaru, bo to nawet nie ma sensu. Wida?, ?e dopiero zaczynasz, wi?c nie ma sensu dobija? Ci?.

Bardzo s?abe mapki Buuu ;(
Ocenka 2/10 , gdy? - kwadraty, ja bym dorzuci? troch? inne kszta?ty wi?cej szczeg???w NO I PALETA RAW ( OGAR PLX ) ... 0 detali Poradniki czekaj? kolego :) Powodzenia w dalszym mappingu , tylko si? nie poddawaj z powodu komentarzy ...

Status
Zamknięty.
Do góry