Napewno chci?by? mie? PACCA

Status
Zamknięty.

aragorn21

New User
Październik 5, 2009
Liczba reakcji
0
Witam !

Mam do zaoferowania stronk? w kt?rej zarobimy 25$ dziennie : A.W.Surveys The New Survey Experience . Aby zarobionie pieniadze przelac nalezy zalozyc konto na Paypal.pl
Jak zaklada sie konto opisywac chyba nie musze.Pieniadze wolno przelac od kwoty 75$ , ale naprawde wolno je szybko zarobic. Wolno tak?e zarobic na stronce http://bux.to/?r=aragorn21pl (tu pieniadze "ida" duzo wolniej wiec to juz inna historia) ale zawsze to cos tym razem od kwoty 10$ wolno wplacic na nasze konto paypal

Pozdrawiam i zycze mi?ego zarabiania

Odp: Napewno chci?by? mie? PACCA

Nie istnieje co? takiego jak darmowy pacc! :|

No dobra,
zarejestrowa?em si? i co dalej mo?e by? opisa? jak zarabia? ?...

@Edit
Dobra ju? jest wszystko git ;) ju? si? po?apa?em,ciekawe tylko czy naprawd? da rade kupi? pacca...

Ostatnia edycja:

No dobra,
zarejestrowa?em si? i co dalej mo?e by? opisa? jak zarabia? ?...
@Edit
Dobra ju? jest wszystko git ;) ju? si? po?apa?em,ciekawe tylko czy naprawd? da rade kupi? pacca...

Da rade ... jest opcja zaplac przez paypala za pacc ... musisz miec tylko odpowiednia ilosc pieniedzy ..
Pozdrawiam

Czekam na wasze opinie, je?li to b?dzie prawda to i ja si? zarejestruj?
Ale co? mi si? nie widzi ?eby za klikanie w link zarobi? na pacca, chocia? pacc to tylko ~30z?/mie?.

Ostatnia edycja:

Da rade ... jest opcja zaplac przez paypala za pacc ... musisz miec tylko odpowiednia ilosc pieniedzy ..
Pozdrawiam

Jak mi powiesz gdzie jest taka opcja to b?dzie fajnie xP...

P.S
aragorn21
Je?eli naprawd? uda mi si? uzbiera? i kupi? pacca,To jeste? r?wny go?ciu ;)
Na razie mam 27$, dzisiaj zacz??em zarabia? ^^

Mo?e ktos zrobi scr jak to uzywa? ??^^
z g?ry dzi?kuje
A jak sie sko?cz? banery co zrobi? ??

Silikon/

Ostatnia edycja:

Musicie klika? w te banery reklamowe :p na tym (bux.to) rejestrujecie sie i dajecie surf ads , jesli chcecie szybciej dorobic to promujcie wasz unikatowy link ktory dostaje kazdy. Tak samo robcie na A.W.Surveys The New Survey Experience dzi?ki temu szybciej dorobimy na naszego PACCA

P.S.
Silikon

Je?li si? skoncza to trzeba czeka? na kolejne

Kurd? co? mi nie wychodzi zr?b np SS na co mam dok?adnie klika? :P Bo si? pogubi?em

@edit
A cicho bo juz chyba skuma?em xD

Ostatnia edycja:

Ja mam pytanko, bawi? si? w takie co? pierwszy raz i chcia?bym si? dowiedzie? o co chodzi, poniewa? wyskakuje mi co? takiego i si? troch? tym napisaem martwi?.
Thank you Waycher, Your account has been credited $1.00 for completing this survey.

@Down
Aaaa to sorry.

Ostatnia edycja:

Hahahah, jako idiota. My?lisz, ?e zarobisz 25$ dziennie!? Nawet dolara nie zarobisz przez tydzie?! We? si? za prawdziw? prac?, a nie byle g?wno.

@up
Nie pr?bowa?e? to lepiej nie wyzywaj od idiot?w. Ja akurat zaryzykowa?em i wierz? ?e dzia?a. A po za tym jak autor tematu powiedzia? zarabiamy ale tylko na pacca. Z tego co si? orientuj? to tych pieni?dzy nie idzie dosta? do r?k w?asnych ale mog? si? myli?

Pr?bowa?em. Miesi?c m?czenia si? z Bux'ami i g?wno z tego wysz?o. 5 dolary? Co? ko?o tego. Pracuj?c nieoficjalnie dla pewnej firmy, zarabia?em 14-28z? dziennie.

Mam problem:
Wczoraj normalnie mog?em klika? w linki a dzisiaj ich nie ma ;/

@Up
Musisz poczekac na kolejne (kilka , czasem kilkanascie dni) ,ale wtedy zaczyna sie promowc swoj link i zarabiamy .
Rada:
Jesli twoj internet ma zmienne IP to wylacz i wlacz modem i tak za kazdym zarem klikaj w swoj link na swoim komputerze:p (tylko pamietaj ze klikniecie nie wystarczy musisz dac create account) aby te 1.25$ bylo na twoim koncie

Ostatnia edycja:

Witam. Chcia?em zapyta? czy to prawda?? Bo co? s?ysza?em ?e to jaki? kit :/ Nazbiera?em troch? $ i chce wyp?aci? to pisa?o mi ?e za 5 dni wyp?ynie na moje konto na PayPal... No mam nadziej? ?e b?dzie tak jak pisa?o...

Total Surveys $27
Total Referrals + $0
Total Amount $27
Total Redeemed - $0
Current Balance $27

Na razie wszystko ok. :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry