-Tibia 8.60 Narozia.pl Start 29 wrze?nia 17:00 The Best Real Map

Status
Zamknięty.
Odp: Narozia.pl Start 29 wrze?nia 17:00 The Best Real Map

Gralem juz nie raz na narozii jest to ots ktorego edycje naprawde bardzo, ale to bardzo dlugo trwa. Exp stage jest ladnie zrobiony by troszke sie nameczyc, ale zeby tych lvli nie wbijalo sie godzinami, jest idealnym ots pod wary. Na poprzednich edycjach nie wystepowaly : lagi, crashe, bugi.Wszystko bylo idealnie. Zapraszam do gry na Narozia.pl
Nick w grze: Ivory

Serwer zapowiada si? super !!
Kolejna edycja wi?c napewno bedzie cos nowego, za ka?dym razem jest coraz lepiej. Super wary, nie trzeba szukac wolnych expow , super team , duzo konkursow i td , wszystkiee questy + cos od siebie dodali.
Narozia to cos wiecej ni? serwer do pogrania to jest miejsce w ktorym naprawde poznajesz drugie oblicze tibi

Nick w grze Mistrz Cietej Riposty

Witam wszystkich.Ots jak zawsze dobrze si? zapowiada.Gra?em na kilku edycjach i zawsze by?em zadowolony.Gm'owie nigdy nie olewaj? ?adnych spraw.S? konkursy,0 lagg?w,mi?a atmosfera,co chwile co? nowego,mapa naprawde bardzo fajna,dopracowana bez ?adnych bug?w.Jednym s?owem ots jest "zajebisty" wbija? na pewno nie po?a?ujecie.Super wary, dla kazdego znajdzie si? woly resp . NAROZIA to wi?cej niz zwykly serwer to jest prawdziwe oblicze tibi

Nick : Tasior

Czeka?em na start takiego ots 'a napewno zagram wezm? ze sob? ca?? gilldi? i napewno wbij? i bedziemy si? ora?.
Ots zapowiada sie ciekawie wielka masa za za?o?onych kont ?wiadczy o tym , ?e ten O'T'S napewno nie padnie po 10 minutach z powodu crash?w.
Exp jest w po??dku jak na real map? wida? , ?e to nie ?aden orszabal...
Mam nadziej? , ?e b?dzie mi?a atmosfera (MILI ADMINISTRATORZY JAKICH MA?O
NA OTSA'CH).

TAK WIEC ZAPRASZAM NA NAROZJ? DO STARTU POZOSTA?O OK 30 min OD NAPISANIA TEGO POSTU MYSL? ?E SIE PO ORAMY I NIE BEDZIE ZBUGOWANYCH MAP CZEGO NIE NAWIDZ? .

Nazwa mojej postaci na Narozia.pl To: Mastifv

Ots podoba mi si? w 100%, stage, pkt na gildie, sms shop, mapa. Ots jest dopracowany, czeka?em na start ca?y tydzie? i w ko?cu si? doczeka?em. Zagram na wymarzonym ots pod rl map?, c?? tu jeszcze powiedzie? po prostu Fantastico OTS. Con Gratulations dla Administrator?w. ?ycz? udanego startu i wielu graczy !

Nick: Bachor

Ots jest ?wietny gra?em na poprzedniej edycjii.!!
Najlepsze jest to ?e mapa jest dopracowana a balans postaci jest bardzo dopracowany zach?cam do zagrania ogarniania team?w etc:D.
GM, nie ?ydzi pkt na gildie.

Nick w grze Dark Concept.

Polecam serwer, o 17 oczywi?cie b?dzie oro i walka o rotwormy ;d
Tak ko?o 400 os?b na start mo?e b?dzie? :D
Wiec lecimy na OB (Gildia Error)

M?j nick w grze : Chmielik

W ko?cu doczeka?em si? kolejnej edycji najlepszego ots'a na jakim gra?em ^.^. Dawno nie gra?em na tak dopracowany serverze z tak ogarni?tym supportem. Znowu b?d? pr?bowa? zrobi? jak najwi?cej quest?w z ekip? :P. Mi?a Obs?uga.SUper Pvp ,Cz?ste Konkursy i Eventy ,Balans Postaci,Dopracowany Exp Stage czego wi?cej chcie? :D.

Pozdro Graiven

Co powiem na temat ots ?

OTS jest przechuj zajebisty jak i poprzednie edycje , ktore sta?y po kilka miesiecy .
OTS jest dopracowany tak jak exp stage , mapa wysmienita sms shop w maire tani wiec kazdy znajdzie cos dla siebie . Mi?a atmosfera , zajebiste oro o konkursach i eventach tez nie mozna zapomniec bo administracja robi je codziennie ;D Questy tez sa spoko .
Zapraszam na Serwer !

Nick w grze : Master Flamaster

Nick w grze :

Mia?em przyjemno?? zagra? na poprzedniej edycji Narozia.pl wiec wiem jak dok?adnie go opisa?. Server ma bardzo fajna mapk? na kt?rej mo?na prowadzi? ciekawe akcje i barwne wary. Na Serwerze jest du?o miejsca wiec ka?dy b?dzie m?g? poskilowac oraz spokojnie poexpic. Kazda gildia ktora zagra na serwerze dostanie sprawiedliwie przydzielone ptk. Co najwa?niejsze na tym serwerze panuje mila atmosfera i b?dzie si? z kim bi? .

Bardzo Zbalansowane Postacie Wiec Nie Musicie Sie Bac Ze Wasza Profesja Bedzie Gorsza : )

Nick : Mejt

Wbijac , duzo kont , bardzo dobry balans profesji , punkty na gildie sa szybko rozdawane polecam ;)

Wbijac i buchac sie ! ; ))

Pozdro.

Nick - ( Zaraz Wracam )

Ots jest ?wietny po prostu admini odstawili kawa? zaje***tej roboty. Gratulacje za ots

Nick Ziombek

Polecam ots Narozia.pl bardzo mi?a admosfera bardzo mi?a administracja gra?em na wcze?niejszych edycjach i by?o bardzo fajne oro.
Rl mapka bardzo dobrze zrobiona,serwer bez lag?w crashy.

Nick:Misza back

Zaczynaj? si? problemy z utrat? ??cza z baz? danych... . :)
My?l?, ?e w najbli?szym czasie, problem zostanie naprawiony.

W ko?cu jaki? ots gdzie gra pe?no wiary. Szkoda tylko ?e zawsze sprz?t odmawia pos?usze?stwa ale chyba ka?dy ma troch? cierpliwo?ci i wyrozumia?o?ci bo warto poczeka? i pogra? na bardzo dobrze zrobionym serwerze kt?rym jest narozia.pl. Du?o expowisk dla ka?dego co? fajnego :D. Wielkim plusem s? pkt na gildie poniewa? nie trzeba wysy?a? sms aby cieszy? si? gr? z kolegami.

Galaretka

Raczej sprz?t kt?ry nie ma 100% zabezpieczonego silnika.

BO NEXT PING!!

BOM!!! BOM!!!​

Narozia - Super ots dla ka?dego indywidualnego gracza jak i sporego teamu.
Jestem zaawansowanym graczem i wiem, ?e narozia nie padnie po tygodniu.
Support otsa - na pierwszy rzut oka wida? ?e nie jest to support, kt?ry stawia ots wy??cznie dla w?asnego zysku. S? rozdawane punkty na KA?D? guildie !
Na poprzednich edycjach wiele punkt?w zosta?o dodanych poprostu za gr?, wi?c nie trzeba wysy?a? tam sms?w.
Mapa jest super , nie ma opcji, aby kto? narzeka? na brak expowisk/bug/ma?? liczb? quest?w.
Narozia jest przede wszystkim dla os?b, kt?re lubiej? cz?ste bitwy jak i expienie, poniewa? exp stage jest wysoki. Z tego co mo?na zauwa?y?, support narozii jest w pe?ni zaanga?owany w ?ycie serwera jak i graczy, kt?rzy na nim graj?.

Bardzo mocno polecam serwer Narozia.pl , zach?cam wszystkich do gry !

Nick: Detox'ed

Ots najlepszy wszyscy to m?wia serwer na dobrym dedyku 0 lag , ma?e pingi
mili gm'owie kt?rzy si? troszcz? o graczy bez pukt?w . Rewelacja Polecam z ca?ego serca
I dodam ?e administracja zrobi?a serwer nie dla zarobku lecz dla graczy non stop jaki? admin pomaga w problemach , balans postaci jest tak dobry ?e nie mam pyta?.
Serwer Dopracowany 0 bug?w na mapie og?lnie na serwerze du?o znanych team?w.
Na wielu Forach o nim pisz? 24/7.
Ps.
Polecam Czeka?em na tego ots 41 dni ;] . Wi?c sami widzicie ?e si? op?aca , Wiele expowisk , questy 100 % dzia?aj?ce

Pozdrawiam gor?co graczy i administracje ?ycz? udanej edycji narozia.pl !!
Brawa prosze

(nick Serafan Tireatha) ( CZEKAM 2 GODZINY NA PUNKTY!_ Z powa?aniem

Serafan Tireatha

Ostatnia edycja:

Ots zal!! po starcie juz kilka razy ots offline bugi itp

Witam chce wam powiedziec ze to nie samowity ots . zachecam do gry . mila adminka , duzo questow , domkow itp ;d !!

Nick : Tythin Back Kurwy

Status
Zamknięty.
Back
Do góry