• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 7.92 NARUTO FIGHT ONLINE I edycja serwera[PROJEKT]

Status
Zamknięty.
Odp: NARUTO FIGHT ONLINE I edycja serwera[PROJEKT]

Tzn, ?e zrobili swojego... Napisali ca?ego w c++/json/delphi/c#/jeszcze innym j?zyku i wbudowali parser pakietow...

Sko?czmy z zartami - w ?wiecie OT poj?cie "zrobili?my swojego clienta" jest przyjmowane jako "wbudowalismy IP do klienta, zmienili?my .pic i nie trzeba ju? u?ywac IP changera".
Mam nadzieje, ze pomog?em :)
[MENTION=37213]Bysiu123[/MENTION]
Najwyra?niej nie ka?dy - przecie? trzeba nabic post c'nie [MENTION=426299]Frosbite[/MENTION]?

Ostatnia edycja:

Tzn, ?e zrobili swojego... Napisali ca?ego w c++/json/delphi/c#/jeszcze innym j?zyku i wbudowali parser pakietow...

Sko?czmy z zartami - w ?wiecie OT poj?cie "zrobili?my swojego clienta" jest przyjmowane jako "wbudowalismy IP do klienta, zmienili?my .pic i nie trzeba ju? u?ywac IP changera".
Mam nadzieje, ze pomog?em :)
Ale po co o tym pisac jak kazdy wie o co chodzi.

Bysiu, czytaj wszystkie posty kt?re s? tutaj wysy?ane, a sam sobie odpowiesz na to pytani, bo czytanie ze zrozumieniem to podstawa. :)

UPTADE:
Zrobilismy premium coin kt?re wypadaja z mob?w, mamy na nie 10-5% .
Je?eli uzbieramy ich kilka mozemy kupic przedmioty takie jak: legi,shirt,glove,wachlarze,swordy,200x soldier pills i pacc od 1 do 31 dni !

Fajnie si? zapowiada ;) czekam na bet?!

v9ngriez5z7i.png

kiedy planowane test ? w swieta da rade ?

[MENTION=440906]AzazeI[/MENTION]
Nie wiem o co Ci typie chodzi ale wiesz co mam tak zepsuty m?zg od narko?yk?w ?e interesuj? mnie liczba post?w xD normalnie hypokryzja.
Zaciekawi?o mnie co to znaczy okre?lenie "w?asny klient" wi?c zada?em pytanie, czy tu jest co? trudnego do zrozumienia? elo. [MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic Fajnie si? prezentuje czekam na wi?cej.

refresh!

---------- Tre?? dodana 25-12-16 0 11:12 ----------

ubgilbu6ex4j.png

ynr3yytpj7ff.png

oldwq4ao9e58.png

hf55o4htkxrk.png

n3g5tysxcjou.png

I jak idzie praca nad serwerem? :)

Status
Zamknięty.