Odp: Naruto Legend Online
Poprosi?e? starszego brata/starsz? siostr?, ?eby ci pomog?a w odpisaniu, bo sam sobie nie radzi?e?? Fajnie.
No to tak:
1. Na tnp jestem od dobrych 2 lat, has?o do konta, na kt?rym wcze?niej "siedzia?em" po prostu na zab?j wylecia?o mi z g?owy, a serwis, w kt?rym mia?em mail'a sko?czy? dzia?alno??. Poza tym, ilo?? post?w nie ?wiadczy o do?wiadczeniu w grze/forum/hostingu OTS.
2. Nie t?umacz si? tym, jakby? nie wiadomo jak kombinowa? i pracowa? nad grafikami, ?a?osn? osob? w tym temacie jeste? jedynie ty, nie przyjmuj?c krytyki, tylko bluzgaj?c na prawo i lewo. Po prostu wypakowa?e? WoS'a, NowOTS'a i wodbo, a nast?pnie po prostu poskleja?e? wszystko ?ami?c tym samym kilkakrotnie prawo.
My?lisz, ?e jak zaczniesz owija? w bawe?n?, to ka?dy jeden u?ytkownik zwr?ci ci honor i uwierzy w to, co za przeproszeniem pier*olisz?
3.
Moja mapa jets od 0 tak samo jak silnik, skrypty etc.
Tutaj, to rozwali?e? mnie do ko?ca. Mapa, w to mog? jeszcze uwierzy?, ale silnik, skrypty, spelle, NPC, itemy, wszystkie source od 0?
DZIECKO, PRZECIE? TY NAWET JEDNEJ LINIJKI W LOGIN.LUA NIE POTRAFISZ USUN??!
4. Gdyby? dowiedzia? si? ile mam lat i z jak? osob? ty w tej chwili dyskutujesz, to zamkn??by? si? od razu, a ots'a najprawdopodobniej by? wy??czy?. Jednakowo?, wol? si? troch? pobawi?.
5. Skoro my?lisz, ?e ja jestem jednocze?nie Folg?, Sawex' em, Przem' em i B?g wie kim jeszcze, to chyba rodzice ?le zrobili, kupuj?c ci komputer. Je?eli chcesz pos?ugiwa? si? w?a?nie takim slangiem, to prosz? bardzo.
6. Ja nie pr?buj? zab?ysn??, tym bardziej nie przed kim? tak irytuj?cym i ?a?osnym jak ty, dziecko.
7. Nie broni? nikogo, po prostu ty bronisz swojego... Nie mo?na tego nazwa? OTS, wi?c nazw? to "przedmiotem skradzionym" (Inaczej si? nie da), po prostu broni? praw autorskich, i nie pozwol?, ?eby kto? bezczelnie krad? czyj?? prac?.
8. Nie lubi?, wr?cz nie cierpi? OTS z high-exp. Prawdopodobnie nie wiesz co to znaczy.
9. ?oh, twoja mapa ma r?wno 20 mb. Fajnie, pomyli?em si? w obliczeniach.
10. Cytuj?c teksty z youtube nie zab?y?niesz w?r?d tego jak?e popularnego forum, tym bardziej twoje zachowanie, charakter pisma, niezdolno?? do wys?uchiwania krytyki oraz ilo?? bezsensownych post?w ?wiadczy o tym, ?e jeste? jeszcze w podstaw?wce, lub dopiero z niej wyszed?e?.
Weso?a szko?a na pulpicie rz?dzi!A, by?bym zapomnia?, host' ujesz serwer u wujka, bo u siebie nawet przekierowa? port?w nie potrafisz? niee
11. Ja nie pr?buj? udawa? m?drego, jednak?e g?upot? i dziecinno?ci? szczerze gardz?, wi?c gardz? r?wnie? tob?.
12. Nie mam poj?cia o OTS? Zdziwi?by? si?.
Je?eli nadal masz jakie? "si" to m?w, ?mia?o. Ch?tnie si? po?miej?.