Naruto New Age

Status
Zamknięty.

Mim226

Advanced User
Marzec 3, 2009
Liczba reakcji
3
Naruto New Age
Wejdzcie Sobie Na poland.otservlist.org
,wpiszcie w szukaj naruto i wybierzcie jakis brazylijski serwer online.
Za???cie sobie posta? i powiedzcie czy nie patrz?c na niedopatrzenia graficzne ten silnik nie m?g? by by? prawdziwym hitem w polsce??​
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dno v2 Jest Naprawd? po??dnym silnikiem na kt?rym wed?ug mnie mog?o by gra? wielu polak?w a nie sami brazylijczycy.
I tu wkraczam ja z owym silnikiem i z propozycj? stworzenia polskiego serwera dno v2 o nazwie
"Naruto New Age".
Pomysl zostanie zrealizowany na 100%.​
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czego Oczekuje od was??
Niczego... Niczego od was nie oczekuje i nie szukam po??dnego teamu kt?ry b?dzie pracowa? przy serwerze z dedykiem.
Dokladnie na odwr?t.
Szukam Teamu kt?ry b?dzie mia? rado?? z samego tworzenia jak ja i pozycja na serwerze mu wystarczy.
Czy ja b?d? tylko pomyslodawc???
Nie jak m?wilem serwer ruszy nawet jak nikt mi nie pomo?e.
Wasza pomoc nie jest konieczna ale mile widziana​
Nie mam zamiaru tu si? rozpisywa? na ca?e nudne strony powiem tylko kto che pom?c mo?ecie zg?asza? si? w tym temacie na pw lub moje gg ewentualnie skype.
gg - 12034770
skype - marcinrubach​
Mam NAdziej? ?e kto? pomo?e ;P:p

Odp: Naruto New Age

r_e_f_r_e_s_h
r_e_f_r_e_s_h

Jesli jest aktualna posada mappera chetnie pomoge .
Doswiadczenie male ale umeim cos zrobic :D
Ogladam Naruto na bierzaca i jesli chodzi o mape konohy lubi innej wioski moge to zrobic

Jesli jestes zainteresowany moja propozycja to pisz na pw lub gg 7808605

Ehh Taki mapping to sam zrobie ale dzieki za checi ;))

Status
Zamknięty.
Back
Do góry