- Liczba reakcji
- 3
Naruto New Age
Wejdzcie Sobie Na poland.otservlist.org
,wpiszcie w szukaj naruto i wybierzcie jakis brazylijski serwer online.
Za???cie sobie posta? i powiedzcie czy nie patrz?c na niedopatrzenia graficzne ten silnik nie m?g? by by? prawdziwym hitem w polsce??
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wejdzcie Sobie Na poland.otservlist.org
,wpiszcie w szukaj naruto i wybierzcie jakis brazylijski serwer online.
Za???cie sobie posta? i powiedzcie czy nie patrz?c na niedopatrzenia graficzne ten silnik nie m?g? by by? prawdziwym hitem w polsce??
Dno v2 Jest Naprawd? po??dnym silnikiem na kt?rym wed?ug mnie mog?o by gra? wielu polak?w a nie sami brazylijczycy.
I tu wkraczam ja z owym silnikiem i z propozycj? stworzenia polskiego serwera dno v2 o nazwie
"Naruto New Age".
Pomysl zostanie zrealizowany na 100%.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------I tu wkraczam ja z owym silnikiem i z propozycj? stworzenia polskiego serwera dno v2 o nazwie
"Naruto New Age".
Pomysl zostanie zrealizowany na 100%.
Czego Oczekuje od was??
Niczego... Niczego od was nie oczekuje i nie szukam po??dnego teamu kt?ry b?dzie pracowa? przy serwerze z dedykiem.
Dokladnie na odwr?t.
Szukam Teamu kt?ry b?dzie mia? rado?? z samego tworzenia jak ja i pozycja na serwerze mu wystarczy.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Niczego... Niczego od was nie oczekuje i nie szukam po??dnego teamu kt?ry b?dzie pracowa? przy serwerze z dedykiem.
Dokladnie na odwr?t.
Szukam Teamu kt?ry b?dzie mia? rado?? z samego tworzenia jak ja i pozycja na serwerze mu wystarczy.
Czy ja b?d? tylko pomyslodawc???
Nie jak m?wilem serwer ruszy nawet jak nikt mi nie pomo?e.
Wasza pomoc nie jest konieczna ale mile widziana
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nie jak m?wilem serwer ruszy nawet jak nikt mi nie pomo?e.
Wasza pomoc nie jest konieczna ale mile widziana
Nie mam zamiaru tu si? rozpisywa? na ca?e nudne strony powiem tylko kto che pom?c mo?ecie zg?asza? si? w tym temacie na pw lub moje gg ewentualnie skype.
gg - 12034770
skype - marcinrubach
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------gg - 12034770
skype - marcinrubach
Mam NAdziej? ?e kto? pomo?e ;P

)