-Inne Naruto Online [ Officialny Start 17:00 17.10.2014r ]

Status
Zamknięty.
Odp: Naruto Online [ Officialny Start 17:00 17.10.2014r ]

i zrob tak zeby przechodzily przez wszystkie gowna bo je blokna i yo.

Czyli bossy tygodniowe b?d? respi? si? gdzie? w mie?cie, czy poza miastem w specjalnie zrobionym dla niego miejscu???
i czy respy s? ustalone poprzez ustawienie respu o danej godzinie co ustawienie poprzez czas w kt?rym boss zosta? zabity?

Czyli bossy tygodniowe b?d? respi? si? gdzie? w mie?cie, czy poza miastem w specjalnie zrobionym dla niego miejscu???
i czy respy s? ustalone poprzez ustawienie respu o danej godzinie co ustawienie poprzez czas w kt?rym boss zosta? zabity?
Je?eli zabijecie bossa wtedy odpala si? licznik kt?ry losowo wybiera godzin? zrespienia si? danego bossa.
?eby w pocz?tkowej rozgrywce nie m?czy?y was " bossy " zostan? one wprowadzone dopiero wtedy kiedy jaka? cze?? os?b osi?gnie 100+ lvl.
Ka?dy tygodniowy boss posiada w?asne unikatowe miejsce, a je?eli chodzi o bossy dzienne to tworz? si? one na expowiskach.

@down
np. Jak masz expowisko banit?w to jest szansa, ?e w?a?nie na nim pojawi si? Bandit King (Pojawia si? tylko jeden boss danego gatunku dziennie).

Ostatnia edycja:

Czyli dzienne bossy b?dzie trzeba szuka? na r??nych expowiskach?

D?ugo czeka?em na start.. ale warto by?o. Wreszcie jaki? dobry ots, system bardzo mi si? podobaj? a najbardziej shippuuden- reborn. Jest to zupe?na nowo?c, mam nadzieje ?e si? dobrze sprawdzi na ots naruto.

Shippuuden, zda si? na takim serwerze w du?ym stopniu, tylko ciekawe czy zanim zrobimy Shippuudena czy mo?emy wbi? wi?kszy poziom ni? wymagany 300 :D
Jak tak to mo?na stworzy? bardzo dobrze rozwini?t? posta?, zale?nie od czasu po?wi?conego zrobieniu Shippuudena.

System task?w (ma by? 158) nie b?dzie si? nudzi?o, b?dzie co robi?, to samo dotyczy sagi 122, jak ja to kocham :wub:

Auto loot, to to ju? w og?le nektar tego serwera :lol2: nie b?d? musia? si? m?czy? z "Otwieraniem mobk?w".

System dw?ch broni :wow2: ju? czuj? moc skil?w :-D

Shippuuden, zda si? na takim serwerze w du?ym stopniu, tylko ciekawe czy zanim zrobimy Shippuudena czy mo?emy wbi? wi?kszy poziom ni? wymagany 300 :D
Jak tak to mo?na stworzy? bardzo dobrze rozwini?t? posta?, zale?nie od czasu po?wi?conego zrobieniu Shippuudena.

System task?w (ma by? 158) nie b?dzie si? nudzi?o, b?dzie co robi?, to samo dotyczy sagi 122, jak ja to kocham :wub:

Auto loot, to to ju? w og?le nektar tego serwera :lol2: nie b?d? musia? si? m?czy? z "Otwieraniem mobk?w".

System dw?ch broni :wow2: ju? czuj? moc skil?w :-D

Owszem mo?ecie wbi? ale to i tak wam nic nie da. Poniewa? ka?da posta? posiada dan? ilosc ?ycia i chakry na start. np. Naruto 3000HP i 2500 CH

Wiesz jak tak m?wisz ?e ka?da posta? posiada dan? ilo?? ?ycia ale przed rebem na 300lvl zawsze jakie? eq lepsze mo?na zdoby?.

Wiesz jak tak m?wisz ?e ka?da posta? posiada dan? ilo?? ?ycia ale przed rebem na 300lvl zawsze jakie? eq lepsze mo?na zdoby?.

Dok?adnie :)
A dzi?ki temu "d?u?szemu" zostaniu na 300 lvl'u mamy lepszy start na shippuuden co do EQ.

A i, shippuuden dodaje tylko HP, Mane czy dodaje jakie? raty postaci na troszk? wy?szym poziomie?
nie chodzi o skille, bo wiem ?e one zostaj? ;p

Dok?adnie :)
A dzi?ki temu "d?u?szemu" zostaniu na 300 lvl'u mamy lepszy start na shippuuden co do EQ.

A i, shippuuden dodaje tylko HP, Mane czy dodaje jakie? raty postaci na troszk? wy?szym poziomie?
nie chodzi o skille, bo wiem ?e one zostaj? ;p

na 1 poziomie shippa masz taki sam przelicznik jak na transie 110 lvl.

Mhm, czyli nawet sporo dodaje.

Dodaj homepaya albo cos zeby ludzie mogli juz kombinowac z smsami zeby miec na start.. przy okazji chcialbym sie zapytac czy to bedzie ta mapa co widnieje na acc w gallery ????

Ostatnia edycja:

Dodaj homepaya albo cos zeby ludzie mogli juz kombinowac z smsami zeby miec na start.. przy okazji chcialbym sie zapytac czy to bedzie ta mapa co widnieje na acc w gallery ????

Dotacja zostanie odblokowana wtedy kiedy wystartuje serwer (mo?e 30 min wcze?niej). Dost?pne opcje to paygol(SMS) i paypal.
Je?eli chodzi o wcze?niejsz? dotacje to jestem stanowczo na NIE. Poniewa? wszystko mo?e si? wyd??y?.

Ja z takim pytankiem, jak wygl?da system Patry??

zrob tak aby taski mozna bylo robic ponownie ale za sam EXP lub KASE juz bez itemek ;)

Ja z takim pytankiem, jak wygl?da system Patry??
Na share exp macie +30% wi?cej expa i nie mo?ecie zadawa? sobie obra?e?.

zrob tak aby taski mozna bylo robic ponownie ale za sam EXP lub KASE juz bez itemek ;)
Przedmioty typu swordy,armory etc... zdobywacie z Potwor?w jak i Quest?w.
Taski daj? wam z?oto,exp i przedmioty co craftowania item?w.

Mozesz pokaza? jakies fajne czary danej profesji?

nie mog? si? doczeka?, na pewno wbije Pozdrawiam :)
Ciesz? si? :)

Je?eli chce kto? dosta? na start punkty premium mo?e reklamowa? nasz serwer na r??nych forach etc.
Zapowiedzi w 3 j?zykach znajdziecie na Naruto Online
Po wykonanej reklamie prosz? napisa? do mnie na GG b?d? PW na forum.

Jak posiadacie jakie? ciekawe pomys?y na urozmaicenie rozgrywki co? czego brakowa?o wam na innych serwerach mo?ecie ?mia?o pisac o tym na naszym forum.
Najciekawsze pomys?y zostan? nagrodzone punktami premium.
W przysz?o?ci wszystkie dobrze napisane poradniki na forum r?wnie? zostan? nagrodzone punktami premium.
Forum

Mozesz pokaza? jakies fajne czary danej profesji?
Wszystko zobaczysz jak wejdziesz do gry :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry