Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bossy przechodz? przez ludzi i tak?e zmieniaj? targeta wi?c potrzebujecie Choujego kt?ry posiada " Exeta Res ".i zrob tak zeby przechodzily przez wszystkie gowna bo je blokna i yo.
Je?eli zabijecie bossa wtedy odpala si? licznik kt?ry losowo wybiera godzin? zrespienia si? danego bossa.Czyli bossy tygodniowe b?d? respi? si? gdzie? w mie?cie, czy poza miastem w specjalnie zrobionym dla niego miejscu???
i czy respy s? ustalone poprzez ustawienie respu o danej godzinie co ustawienie poprzez czas w kt?rym boss zosta? zabity?
Shippuuden, zda si? na takim serwerze w du?ym stopniu, tylko ciekawe czy zanim zrobimy Shippuudena czy mo?emy wbi? wi?kszy poziom ni? wymagany 300![]()
Jak tak to mo?na stworzy? bardzo dobrze rozwini?t? posta?, zale?nie od czasu po?wi?conego zrobieniu Shippuudena.
System task?w (ma by? 158) nie b?dzie si? nudzi?o, b?dzie co robi?, to samo dotyczy sagi 122, jak ja to kocham :wub:
Auto loot, to to ju? w og?le nektar tego serwera :lol2: nie b?d? musia? si? m?czy? z "Otwieraniem mobk?w".
System dw?ch broni :wow2: ju? czuj? moc skil?w :-D
Wiesz jak tak m?wisz ?e ka?da posta? posiada dan? ilo?? ?ycia ale przed rebem na 300lvl zawsze jakie? eq lepsze mo?na zdoby?.

Dok?adnie
A dzi?ki temu "d?u?szemu" zostaniu na 300 lvl'u mamy lepszy start na shippuuden co do EQ.
A i, shippuuden dodaje tylko HP, Mane czy dodaje jakie? raty postaci na troszk? wy?szym poziomie?
nie chodzi o skille, bo wiem ?e one zostaj? ;p
Dodaj homepaya albo cos zeby ludzie mogli juz kombinowac z smsami zeby miec na start.. przy okazji chcialbym sie zapytac czy to bedzie ta mapa co widnieje na acc w gallery ????
Na share exp macie +30% wi?cej expa i nie mo?ecie zadawa? sobie obra?e?.Ja z takim pytankiem, jak wygl?da system Patry??
Przedmioty typu swordy,armory etc... zdobywacie z Potwor?w jak i Quest?w.zrob tak aby taski mozna bylo robic ponownie ale za sam EXP lub KASE juz bez itemek![]()

Ciesz? si?nie mog? si? doczeka?, na pewno wbije Pozdrawiam![]()

Wszystko zobaczysz jak wejdziesz do gryMozesz pokaza? jakies fajne czary danej profesji?