-Tibia 7.60 [NarutoClient] Naruto World - OTS

Status
Zamknięty.

Szkal96

Advanced User
Lipiec 17, 2009
Liczba reakcji
9
Witam! Postanowi?em stworzy? OTS'a Naruto. Niestety samemu nie wychodzi mi to zbyt szybko. Jednak jestem dumny mog?c pokaza? wam 3 ss zrobione na tym OTS'ie. Na razie przez mo?e tydzie?, mo?e miesi?c, a mo?e nawet rok jest offline m.in. z powodu niedoci?gni?? (jednym z nich jest tylko jedno miasta zdecydowanie nie podobne do tych z naruto...)
43975827.png

60735294.png

82178807.png

Exp Rate: 1
Tak wiem, s?aby, ale... trzeba wzi?? pod uwag? 100% nowe potwory!
Loot Rate: 1
Nowy loot, to co rzadkie (np. Jounin Armor) nie b?dzie wypada? za ka?dym razem, bo to by by?o bez sensu! Raczej tak jak Golden Armor.
Skill Rate: 1
Skill to skill, ale... nie b?dzie skill room'?w, poniewa? zast?pimy je Skill Scrool'ami (koszt zwoju szcowany na oko?o 100 GP)! Jedynymi skillami b?dzie: mlv, swording, shielding, distance.
IP
Niestety trzeba b?dzie korzysta? z IP-CHANGER'a, poniewa? nie umiem zmieni? IP w kliencie ?eby automatycznie wybiera?o. Przepraszam wi?c za to...
Item'y
Same nowo?ci! jest ich ca?kiem sporo, niekt?re nawet mo?na zauwa?y? na ss'ach.
Odpowiedzi na g?upie pytania
'Po co komu to skoro jest Naruto 7.81...?'
Proste, 7.81 jest stare, ma wiele bug'?w i og?lnie ?le.
'Wy?lesz mi silnik? E daj go. Dasz? Plz! Plx!'
Silnik i klient za nied?ugo po tym jak je dopracuje dam tu na Tnet, wi?c si? nie martwcie! Jest jedno wa?ne 'ale', klient z byle jakim silnikiem b?dzie g?upio wygl?da? (np. widzimy Rinnegan, dajemy Look i pisze Amulet of Loss)!
'Troch? realizmu[...]'
'[...] w Naruto byli Kage (Tsuchi, Rai, Kaze, Ho i Mizu), a ty pewniakiem o tym zapomnia?e?!' i tu si? zdziwicie, bo nie. Plan wygl?da tak, np. Hokage zostaje mianowany profesj? 'Hokage', dostaje Hokage hat i Hokage armor oraz pewne klucze do swojego miasta jak, np. klucz do zamku Hokage! Skill Scrool te? jest wyci?gni?ty z Naruto, poniewa? oni te? nie tylko ?wiczyli ale i czytali zwoje w celu nauki Jutsu (Spele) i polepszenia technik (skilli).

Odp: [NarutoClient] Naruto World - OTS

Zbierasz ludzi do support?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry