-Tibia 8.60 Narvia.eu 17 luty | system poleconych | cam system | cast system

Status
Zamknięty.
Odp: Narvia.eu 17 luty | system poleconych | cam system | cast system

@up no przeciez full eq mozna kupic w sms shopie. system aren do expienia tez za pieniadze. p2w czy nie?

[MENTION=79312]miq111[/MENTION]
Nie, poniewa? p2w oznacza, ?e je?eli wydajesz pieni?dze jeste? lepszy od innych, u nas wszystko to mo?na zdoby? w grze, dodatkowo na areny s? wprowadzone ograniczenia dzienne.

Zapraszamy na nasz? g??wn? stron?, par? informacji dotycz?cych wczorajszego startu.

NARVIA.EU/NEWS

Spoofa nie ma, wchodz?c w liczb? graczy online zobaczysz ile z nich jest aktywnych. Tak, serwer pad? wczoraj trzy razy, wszystko opisane jest na stronie, strzelam, ?e piszesz to Ty Gaco, bo przysz?a konkurencja na Tw?j polski rynek rl mapek ze spoofem.

Dobra, jest to rzeczywi?cie mo?liwe i zaraz przeszukam ca?? date w??cznie z silnikiem ale nie na tak? skale, maxymalny b??d wynosi oko?o 100 z tego co widz? na maszynie a teraz podsy?am co? wiarygodnego.
wiar.png

---------- Tre?? dodana o 10:02 ----------

//Nawet nie 100, zaraz pode?l? dok?adne informacj?.

nie chce si? wam wtr?ca? w temat ale pogra?em kilka godzin na serwerz i jeden i drugi z was gada bez sensu. OTS wydaj? si? spoko tylko po kilku godzinach gry zauwa?y?em sztuczn? atmosfer? gracze stoj? i si? nie ruszaj? jeden z nich stoi od 6 godzin w jednym miejscu. Wi?c wydaje mi si? ?e kolega Tysha ma troch? racji i dodajmy do tego tego ban na otservlist. Wiadomo gracz tego nie widzi ale tu jest ca?a prawda.

Mo?liwe, ?e ma 6h w??czon? tibi?;d, ban jest od 2013 roku, jest permem wi?c to akurat nie chodzi o nas.

mo?liwe cytuj? "?e ma 6h w??czon? tibi?;d," tylko takich graczu stoj?cych jest wielu ok (200). Pewnie zbieg okoliczno?ci

LoLz, gdzie dok?adnie?

Tak jak pisa?em Ci wcze?niej, max. b??d wynosi do 100 graczy a nawet nie, pokaza?em Ci wykres, przecie? tego nie mog?em sfa?szowa?. Wi?c je?eli na serwerze jest 1000 aktywnych a w rzeczywisto?ci jest 900 przez co? czego nie potrafie namierzy?, to nie wiem czy to robi tak? r??nice i psuje atmosfer? na serwerze. Co do kickowania, to sprawdza?em to rzeczywi?cie znalaz?em ten b??d i chodzi tutaj o statki, ale policzy?em i jest to oko?o 5 os?b, te? postaram si? to namierzy?.

---------- Tre?? dodana o 09:02 ----------

//Co do restartu w nocy, po restarcie w masslogu wesz?o 500 os?b, kolejne 300 dologowa?o w ci?gu godziny, przed restartem by?o ponad 1000 graczy, jak dobrze pami?tam.

To nawet nie wiem jak to sfa?szowa?, mo?esz wyt?umaczy?. B??d jest taki jak napisa?em, poniewa? widz? ile jest aktywnych po??cze?, jak si? nie odnios?em, napisa?em, ?e b??d mo?e wynosi? max. do 100 graczy...Chcesz to Ci mog? cz??ciej podsy?a? te wykresy, tak ?ebym nie sfa?szowa? chocia? nie wiem nadal jak.

Na giterze z tego co pami?tam by?o ponad 1000 os?b na start, dodatkowo nie by?o tam ?adnych dodatkowych miast, a tutaj jest ich a? 9, co te? rozk?ada graczy na r??ne expowiska, co do reszty nie wiem bo sam nie gra?em. Tutaj wi?cej nie mog? powiedzie? bo nie jestem na tyle w temacie.

Ostatecznie, na serwerze by?o wczoraj ponad 1000 aktywnych graczy i koniec.

Ja opieram si? na statystykach maszyny, s? one dosy? dobrym dowodem, ?e tyle b??d wynosi chocia? tak?e uwa?am, ?e wgl. nie powinno by? takiego b??du chocia? w takiej skali to nie jest du?a r??nica, co postaram si? poprawi?. Mo?na doda?, ?e gracze na giterze to du?o os?b, kt?re nie gra?o wcze?niej w Tibie a wbi?o dla Rafonixa, nie wiedzia?o te? do ko?ca co robi? i jaki jest ich cel, przez co chodzili po Thais ;d? Nie wiem, tak mi do g?owy przysz?o.

Rzeczywi?cie, masz racj?, jeste? pierwsz? osob?, kt?ra mi to zg?osi?a, w??cz? go przy nast?pnym restarcie, mam przetestowane camy, chcesz mog? opublikowa? ju? teraz.

Nie no, wydaje mi si?, ?e to by? jednak nie taki ma?y procent, ale to ju? tylko moja opinia.
Udost?pni?em tego cama jbc.

Dobra, widz?, ?e co? jest nie tak z tym playerem jeszcze, tego akurat nie sprawdzi?em, dopisywa?em kod odpowiadaj?cy za je prawid?owe wysy?anie do bazy i pokazywanie na stronie. Postaram si? poprawi? tego playera do 24 i wrzuci? na stronk?.

Cam System nadal nie dzia?a?.. a pisali?cie, ?e zosta? poprawiony..

[MENTION=441710]Tysha[/MENTION]
Aktualnie mamy inny problem na g?owi?, wczoraj o 23 zmieniali?my serwerownie i wynik?o z tego powodu par? problem?w na stronie oraz sam cast system nie dzia?a.

Witajcie, po dzisiejszym restarcie o 17:00 prawdopodobnie zako?czyli?my problemy wyst?puj?ce podczas walk z du?? ilo?ci? os?b oraz problemy u niekt?rych operator?w poprzez zmian? serwerowni (to by?o wczoraj). Cast system zosta? ponownie w??czony, nie tutaj le?a?a wina. Do??cz do nas ju? teraz i baw si? razem z nami. Dodatkowo czekamy na Wasze zdj?cia w RL Photos, wi?cej informacji na stronie g??wnej.

Za??? konto!

battle5.png

Witajcie, postanowi?em rozda? par? kod?w dla u?ytkownik?w t.net, kt?rzy graj? na Narvii (o ile tacy s?), zapraszam na pw.

NOWY KONKURS

battle6.png

Masz pe?n? skrzynk? na tnecie i nie mo?na ju? wysy?a? pw przyjacielu.

[MENTION=102057]Pablo bill[/MENTION]
No c??, nie spodziewa?em si? takiego zainteresowania XD
Nowa strona wi?c daje jeszcze raz, mo?na pisa? :wink:

Witajcie, postanowi?em rozda? par? kod?w dla u?ytkownik?w t.net, kt?rzy graj? na Narvii (o ile tacy s?), zapraszam na pw.

NOWY KONKURS
battle6.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry