-Tibia 8.60 Narvia.eu - Gotowy?

Status
Zamknięty.
Odp: Narvia.eu - Gotowy?

Rebuild, nie postara?e? si? z zapowiedz?, potencjalny gracz za przeproszeniem ch7ja si? dowiedzia?, ale co za r??nica skoro i tak wbije masa :D
powodzonka

Gra?e? kiedy? na narvii? tam jest zawsze walka o exp bo gra tam po 1000 os?b*, myslisz ?e ?atwo jest utrzyma? serwer, na kt?rym gra po 1000 os?b, nie je jest ?atwo.

* 5 os?b 995 bot?w

@off
Tak, tak kurtis dawaj warna i usuwaj posta.

Chcesz zobaczy? 1500 ludzi w depo? Musisz wej?? na start narvia.eu!

Chcesz zobaczy? 1500 ludzi w depo? Musisz wej?? na start narvia.eu!

To m?wisz, ?e robisz noob chary i b?dziesz stawia? w depo? Najs, wola?bym zobaczy? ludzi na expach...

Na fb go?ciu si? spyta? " hey, no more resets ? " . Odpiszcie mu...

Ostatnia edycja:

Jestem tego samego zdania co Kikimora.
Je?li szukasz serwera gdzie s? inne gildia do napierdzielania si?, czy od tak PKowania to na takie serwery mo?na wbija?,
je?li natomiast szukasz bardziej zabawy czy RPG, to nie masz czego na tym serwerze szuka?.

Ja na ten OTS na 100% nie wbij?, gdy? exp jest ma?y, a reset i tak jest pewny za nie d?u?ej ni? 2 mie?., a ja jak gram, to RPG

Tu si? okazuje, ?e ju? 13/14 edycja a ja ani o jednej nie s?ysza?em hihi. ;o

@topic.

Serwer wida?, ?e rozwini?ty z dobr? ekip?, du?o postaci, w miar? dobre ustawienia konfiguracji. Co by tu wi?cej pisa?.. powodzenia w prowadzeniu nast?pnej i nast?pnej i nast?pnej... edycji serwera ;).

No to ju? kt?ra? edycja z kolei ale jednak z ch?ci? pogramy na tym otsie. Bardzo zosta? zmieniony exp stage 40x\/ czy?by sezon lekko RPG? Ciekawe jak to bedzie licze na dobre oro.

No to ju? kt?ra? edycja z kolei ale jednak z ch?ci? pogramy na tym otsie. Bardzo zosta? zmieniony exp stage 40x\/ czy?by sezon lekko RPG? Ciekawe jak to bedzie licze na dobre oro.

AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Sorry, nie mog?em si? powstrzyma? :D

Tych edycji by?o ju? wi?cej ni? 3/4 u?ytkownik?w tneta ma lat ^.--

Tak to jest, narvia to typowy serwer pod PVP. Gildie wchodz?, nabijaj? poziom, anga?uje si? w wojne, jedna gildia wygrywa wszystko i edycja si? ko?czy. Tak to jest na narvii :). Przyznaj?, ?e nie jest to serwer stricte RPG, a raczej mieszanka odpowiednio przystosowana do wojen.

Tibia 8.60 powoli traci popularno?? z czego co zauwa?y?em - za szybko po prostu si? nudzi, jedyne co jeszcze wybieraj? tibi? 8.60 - ze wzgl?du na elfa:S
My?leli?cie kiedy? nad upgrade client version?
Nie wiem szczerze, czy wbije - expy zawsze przepe?nione, a gdy co? tam zdob?dziesz ( b?dziesz godzien uwagi ) to serwer jest nie godny uwagi mhm.
Powodzenia, mam nadziej? ?e w ko?cu wyjdzie "co? dla graczy".

Serwer godny polecenia.
Masa skrypt?w, doskona?a mapa, wspania?e fabu?y dot. quest?w :)
Na pewno uka?? si? na starcie!

pr?g 2500 tys kont przed startem przekroczony :). Dobijemy 3000?

Kolejna edycja, byleby zarobic na jakie? zachcianki. :P Jestem ciekaw ile ta edycja wytrzyma.

Pierwsze eventy za nami ;). Przypominamy o programie partnerskim! ( do 4 z? za polecenie Narvii znajomemu ).

Jak ten server by byl pod nowa Tibie 9.8+
i zeby ta edycja trwala troche a nie miesiac
to by bylo o duzo duzo lepiej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry