Nastepne Pixelart's w moim wykonaniu.

Status
Zamknięty.

DevoriaTeam

User
Sierpień 19, 2010
Liczba reakcji
1
Witam oto nastepne pixelart's w wykonaniu DevoriaTeam.Zabraniam uzywania ich do czego kolwiek !
1.
2.
3.
4.
5..

Odp: Nastepne Pixelart's w moim wykonaniu.

Po co powi?kszasz sprity, my?lisz ?e kto? ukradnie ci te twoje marne pixelki?

S?abe to, bez krzty wyobra?ni. ?wicz dalej, a mo?e kiedy? ci si? uda co? nabazgra?.
2/10

Mniejsze by lepiej wygl?da?y... Ostatnia praca najlepsza ;] tak z 5/10. Cwicz dalej ;p

Beznadzieja, zerocieniowania i lineart u Ciebie le?y, ponadto zapisujesz w z?ym formacie, kt?ry psuje jako?c, wielko?c te? jest z?a!

Ojej ... cz?owieku po co ty to powi?kszasz , przecie? ty to tylko psujesz ... Tego ci nikt pozytywnie nie oceni przez to powi?kszenie . Co do samego tematu , to jak dla mnie s? one zwyk?e , nie maj? w sobie " tego czego? " co wszystkich zachwyce . S? one naprawde beznadziejne . Ale jak ju? wspomnia?e? to dopiero pocz?tki dlatego ?wicz i s?uchaj wszystkich rad . Pozdrawiam !

Beznadziejnie ;/
tak jak juz m?wili ostatnia najlepsza spodnie mi sie jeszcze podobaj?
?wicz ;p

tak, ostatnia praca jest najlepsza!!!! a reszta beznadzieja ;DD i na przysz?o?? powi?kszaj, dawaj na r??owym tle, report (bo nie ma r??owego t?a)

Beznadziejne s? tak s?abe, ?e dziecko maj?ce 10 lat lepsze zrobi ... ehh 1/10 tak na zach?t?

@up ja mam 11 lat i umiem o 100% lepsze ;p mam w podpisie xd a te s? marne zas?uguj? na 0/10 ale za to ?e masz ch?ci i jeste? hardcorem ?e to tu da?e? to oceniam na 1/10 ostatnia prace najlepsza = marna ;pp

Status
Zamknięty.
Back
Do góry