• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Nastera OTS High Exp RPG

Status
Zamknięty.

wojtex13

Advanced User
Liczba reakcji
7
Witam
Mam wam dzisiaj do zaoferowania bardzo fajny serwer High Exp RPG Nastera.no-ip.org

Informacje:
Slot?w 800
- Exp x97000
- Skill x999
-Magic x999
-Loot x7.5
  • 28 Nowych Potwor?w oraz Boss?w
  • 6 Nowych Czar?w
  • Nowe przedmioty
  • Niesko?czone Runy oraz Amunicja
  • Tani SMS SHOP
  • Teleporty
[/COLOR]
Mapa
Mapa Evolution, unikatowa edycja! Musisz zobaczy?!
sc1m.png

sc2k.png

sc3l.png

Dedyk
Serwer stoji oczywi?cie na serwerze dedykowanym
[*] Marka: Intel
[*]Model: i5 920
[*] Cz?stotliwo??: 4x 2x 2.44 GHz
[*] NIC: GigaEthernet 1gbits
[*] RAM: 8 GB
[*]Dysk twardy: 2 x 1 TB
Zapraszam do gry ju? teraz! Codziennie o godzinie 20:00 robimy UPDATE! Nowe questy, potwory, bossy. Dzi?ki temu nasz OTS nigdy wam si? nie znudzi!
Notka moderatorska:
Temat zamykam. Serwer pad?, wyja?nienie w temacie.

Odp: Nastera OTS High Exp RPG

ZAPRASZAMY DO TEGO OTS , OP?aca si? naprawd? :) , I zapraszam do gry :) Bo naprawd? polecam tego ots !!! :)

Tani SMS SHOP - 1 SMS - 2 Itemki
To nie znaczy, ze tani, bo taki sms kosztuje 10.98

Coz, ze mapka mila dla oka, coz, ze ciekawe i czeste updaty, skoro obsluga klamie, w stosunku do sms ? Eh.. Minu Minus, dlatego Wypadam, - nie zagram.

//@Edit
Widze, ze jestes wyrozumialy, i nie jezdzisz po kims, po paru slowach krytki (jak to robia dzieciaki 12 letnie...) Wiec wpadne na twoj OTS, mam nadzieje, ze zabawa sie rozkreci...

Ostatnia edycja:

Na re?cie jest ots gdzie wida?, ?e pracuje support nad ots. Zmieniaj?, ulepszaj? czary itp. Dodaj? nowe potwory i nie tylko!
Z mi?? ch?ci? zagram na nim ;)

@UP
Baby Cow, Przepraszam... Ju? poprawi?em b??d, To dlatego i? na samym pocz?tku ?le wszystko przeliczy?em i inaczej wysz?o.. Nie zniech?caj si? od razu do ! Co chwile s? nowe rekordy! oko?o 15:00 zrobi? update a w nim na prawd? super rzeczy! Super Anihilator! OverDeath Quest! Nowe potwory! Nowe komendy kt?re u?atwiaj? gre! np. !mr, !uh, !sd, !tp. Kto lubi dobr? zabaw?, mi?? atmosfer? oraz ogarni?ty Support to ZAPRASZAM ;]

Ostatnia edycja:

Mam wam dzisiaj do zaoferowania bardzo fajny serwer High Exp RPG Nastera.no-ip.org
Rpg?? Nie no nie ?artuj s? tu jakie? questy z NPC albo jakie? inne elementy prawdziwego Rpg?? Chyba nie, no c?? jak to si? m?wi ?egnaj

Jest napisane HIGH EXP RPG :) ?egnaj, heh

Ostatnia edycja:

A mi si? OTS bardzo podoba! ?wietna mapa! GOD Zawsze pomaga! Codziennie robi? update! Wielki plus za to!
Moja ocena to 10/10 ;]
Wbijajcie wszyscy kt?rzy lubicie gra? na ots aby si? rozerwa?!!!!
Nastera.no-ip.org

Zapraszam jeszcze raz wszystkich na serwer! Zaczynacie na 100lvl! Macie dobre EQ, na serwerze mamy do zdobycia poprzez questy eq o armie 100 lub 200, nowe bronie, oraz wandy i rody! Tylko pare rzeczy w SMS Shopie... Czemu? Bo to jest OTS DLA GRACZY!

Ostatnia edycja:

Dzisiaj w update dodali?my 8 nowych boss?w! Zapraszam!

Jest napisane HIGH EXP RPG :) ?egnaj, heh

Cz?owieku.. RPG jak sama nazwa m?wi: a nie widzia?em u Ciebie ?adnych quest?w do kt?rych trzeba doj??/zanie?? przedmiot/wzi?? misj? od NPC..
Wi?c nie pierdol g?upio jak nie wiesz co to jest Rpg.
Co do Quest?w, 4 questy oznaczaj? Pro Elo OTS? Nie..
Expowiska to samo, wbijasz 1k na demonie i masz 7-9 expowisk dla takiego lvl.

Veni Vidi Vici
Sheena.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Sheena Geju? Wida? dawno nie wbija?e?/a? na OTS. Jest bardzo du?o nowych expowisk dla du?ych lvl, nowe questy,VIP. I je?li twoja ograniczona inteligencja sprawia ?e nie potrafisz u?ywa? SCHOD?W aby wej?? na pi?tro wy?ej to ju? nie m?j problem :]
Zapraszam Wszystkich na OTS! Jest nas coraz wi?cej!! ;]

Kiedy ots b?dzie znowu chodzi? ?
martwi? sie ... gralem na tym ots d?ugo podoba?o mi sie a tu klops ots pad? ,nie by?o mnie 4 dni chce se wej??, zarwa? nock?, odrobi? lvl , straty a tu ots nie chodzi...
mog? dosta? jak?? informacj?? dla mnie bardzo cenn?!

Ps.. Doman08 teraz tekst jest warto?ciowy ?...

Niestety pech chcial ze ots zaczal sie bardzo rozkreca? dopiero w ostatnich dniach dedyka i nie zarobili?my na nastepny miesi?c... Nawet nam si? nie zwr?ci?o za poprzedni..Dzi?kuje:)

Nie da sie by znowu chodzi? ? z tamtymi charami? bo przecie? jak to sam napisa?e? ots sie rozkr?ca to sie powinno teraz zwr?ci? ;/
Ots bardzo mi sie podoba?... co? innego ni? to wszystko co by?o i jest z High Exp

Na ?adnym innym otsie nie gra?o mi si? tak dobrze jak na nim..
Zr?bcie co? Wojtex z nim..

To ile ten dedyk kosztuje? Sam osobi?cie wys?a?em sms-y za ponad 10 z?otych, a na pewno nie tylko ja to zrobi?em..

Ci??ko mi w to uwierzy?, ?e to wina dedyka. Jeste?na tyle do?wiadczon? osob? w prowadzeniu otsa, ?e dedyk to nie powinien by? problem.. Moim zdaniem to jest inna przyczyna.

Czyli to ju? KONIEC Nastery?;|

Pozdrawiam Van'Dahl

no o to chodzi! ten ots by? cudowny ;))
Dawno tak dobrze mi sie nie gra?o na ots... nie da sie by znowu ots chodzi? ?
ch?tnie wy?l? esa kolejnego za te 10 z?... Jak wam pisa?em by doda? wiecej item?w do sms shopu to jako odpowied? dosta?em ze nie potrzebujecie kasy... ;/

Promyk.

Chcecie pozna? szczeg??y? To prosz? bardzo... Z sms za 10.98zl mamy zaledwie 3.69zl - 18% :) I dedyk by? jedyn? przyczyn?, gdy? ju? i tak drugi miesi?c wyk?adali?my z w?asnej kieszeni.... Nie zarobili?my nawet na 1/4... czyli du?o w plecy byli?my... Nam te? si? fajnie pracowa?o nad ots, gdy? lubimy to robi?. No ale nic nie mogli?my na to zaradzi?... Mo?e uda nam si? w jaki? spos?b reaktywowa? nastere! Je?li tak si? stanie na pewno Was o tym poinformujemy!

Status
Zamknięty.
Do góry