Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Ujdzie ;D chyba ze to twoj pierwszy raz to jakos jako? ;d
K Kubaq1 Active User Joined Apr 23, 2011 Messages 52 Reaction score 5 Aug 14, 2011 #21 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Ujdzie ;D chyba ze to twoj pierwszy raz to jakos jako? ;d
Kikoszek Active User Joined Dec 28, 2008 Messages 116 Reaction score 1 Aug 16, 2011 #22 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Trawa na k?odzie! B?eh! To? to nie jest zwyk?a k?oda.. *mrocznie* 8/10 Daniopx: o lol.. 5/10
Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Trawa na k?odzie! B?eh! To? to nie jest zwyk?a k?oda.. *mrocznie* 8/10 Daniopx: o lol.. 5/10
Velory Advanced User Joined Jul 6, 2011 Messages 261 Reaction score 9 Aug 19, 2011 #23 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Troszke za duzo kwiatow i borderu i ta trawa na klodzie ;x. 6/10
Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Troszke za duzo kwiatow i borderu i ta trawa na klodzie ;x. 6/10
M mekeke User Joined May 4, 2010 Messages 22 Reaction score 2 Aug 28, 2011 #24 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME No bardzo fajny poradnik.. Moja ocena too --------> 8/10 <-----------
Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME No bardzo fajny poradnik.. Moja ocena too --------> 8/10 <-----------
Elevatorkey Active User Joined Mar 23, 2011 Messages 98 Reaction score 4 Aug 29, 2011 #25 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Pewnie. Poradnik spoko.. Mo?na si? czego? nauczy? Oceniam go 8/10 Powodzenia!
Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Pewnie. Poradnik spoko.. Mo?na si? czego? nauczy? Oceniam go 8/10 Powodzenia!
Fikusek Banned Joined May 17, 2010 Messages 248 Reaction score 9 Sep 10, 2011 #26 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Poradnik bardzo dobry przyda? sie mi i innym napewno tez Oceniam 8/10 ! Tutaj moja praca w naturze : Troche robione po swojemu troche z poradnika ;] Praca zosta?a zrobiona tak na szybko;p
Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Poradnik bardzo dobry przyda? sie mi i innym napewno tez Oceniam 8/10 ! Tutaj moja praca w naturze : Troche robione po swojemu troche z poradnika ;] Praca zosta?a zrobiona tak na szybko;p
H Hellamon Guest Nov 1, 2011 #27 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Niestety z tego co widze powygasa?y zdj?cia. Prosz? o od?wie?enie poradnika.
Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME Niestety z tego co widze powygasa?y zdj?cia. Prosz? o od?wie?enie poradnika.
M Maqu User Joined Jan 17, 2010 Messages 39 Reaction score 2 Nov 1, 2011 #28 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME R?wnie? prosz? o od?wie?enie tematu poniewa? po komentarzach widz? ,?e poradnik jest bardzo dobry.
Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME R?wnie? prosz? o od?wie?enie tematu poniewa? po komentarzach widz? ,?e poradnik jest bardzo dobry.
Vizaniq User Joined Jun 5, 2011 Messages 37 Reaction score 1 Nov 3, 2011 #29 Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME No jak na pocz?tkuj?cego to twoje rapsy s? spoko. Dobry fristajl ziomie ciekawy z ciebie gimbus przyda?by mi si? taki do kolekcji co nie Notka moderatorska: Chyba si? starzeje, ale kilku s??w za choler? nie rozumiem. Last edited by a moderator: Nov 4, 2011
Odp: [Natura] Dla Pocz?tkuj?cych RME No jak na pocz?tkuj?cego to twoje rapsy s? spoko. Dobry fristajl ziomie ciekawy z ciebie gimbus przyda?by mi si? taki do kolekcji co nie Notka moderatorska: Chyba si? starzeje, ale kilku s??w za choler? nie rozumiem.