Nebula - Event Members !

Sinner

ChoSen|One
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
52
Witam,
jak ju? zosta?o ustalone, event dotycz?cy real Tibii, odb?dzie si? na ?wiecie Nebula.

Zapraszam wi?c cz?onk?w owego planowanego wydarzenia do zamieszczania zdj?? z gry, w tym temacie.

No wi?c, p?jd? na pierwszy ogie?:

12 lvl, na mojej g??wnej postaci:
2n6vmev.jpg

8 lvl, na moim cash makerze:
50bo6.jpg

9 lvl
2cr7ole.jpg

Oczywi?cie zapraszam do zabawy nowe duszyczki.

@Edit
Prawo do dodawania zdj?? maj? tylko ci kt?rzy znajduj? si? na li?cie uczestnik?w Eventu, jest ona w temacie "?wiat na Eventy PVP wybrany!"

Odp: Nebula - Event Members !

A wi?c postanowi?em zrobi? dwie profesje sork i knight. Knight chyba do oczywistych powod?w xd Screen:

2lsfxw9.jpg

Edit:
11:11 You advanced from Level 9 to Level 10.
And bonus trap:
23j5um9.jpg

Ostatnia edycja:

Haa, moje nowe eq wymiata! :))
123123a.png

Narazie nie ma co komentowa? bo ma?e lvl'e. Ale ?ycze wam szybkiego wbicia h-lvl. Je?eli ju? nie b?de gra? na pewnym ots db to do??cze i pomaniacze wraz z wami je?eli pozwolicie. No czekam na dalesze awanse. Je?eli mo?ecie podajcie swoje gg na pw to wam co? napisze:p.
@edit
Ch*** Zobaczylem ss z g?ry to gram ;x Juz czekajcie jak zabijacz pierogami napisze do was na priv !

Nie chcia?o mi si? obrabia? zdj?cia.

e0nbx1.jpg

Od siebie dodam tylko tyle:
2qa8ryq.jpg

Obecnie mam 14,5 level i 10mlvl. Og?lnie b?dzie co ora? jest wielu cwaniak?w pro elo pefalpe, kt?rzy boj? si? w??czy? skulla. Wpad?o po mnie, a? 8 os?b z czego 7 mnie trapowa?o 1 bi?a co? im nie wysz?o, je?eli chodzi o trapowanie i nie ubili mnie;)

Hail.

Skoro team jest taki du?y (wiele os?b nie napisa?o jeszcze tutaj), to i Seya nie mo?e zabrakn??. No bot, no life:

95tu9h.png

Dobra, to obstawiamy ile wytrzymam graj?c r?cznie? ^.-

Regards
Seylit

Wychodzi kto? z rooka? Bo mam troch? kasy do wyniesienia z rookstayera.:(
2q3yu0j.jpg

@up
Haha pami?tam jak tego screena robili?my xD

@topic
Chwilowy stan postaci:
eq_xparan.png

Za nied?ugo blue legs kupi? i wyexpi? 40 ;p

[expi? r?cznie]

Pozwol? sobie nie edytowa? mojego wcze?niejszego posta i dodam nowe awanse tutaj:

2wmj8sp.png

Engie elf [11]: chce ci sie grac na swiecie gdzie gramy tylko dla pk recznie?
Powy?sze screeny chyba s? wystarczaj?c? odpowiedzi? _/

Bilans na dzisiaj:
  • Lvl 11 - 16
  • Mlvl 5 - 8
  • 3032 gp oraz loot warty 1k~

Pomimo, ?e to s? postacie dla zabawy i tak na prawd? gramy o pietruszk?, komentarze s? bardzo mile widziane - zw?aszcza te pozytywne, motywuj?ce. A wi?c:

Komentujcie!

Regards
Seylit

No, jak na razie idzie wam ?adnie. Zobaczymy jak wyjdzie to pekowanie, bo niekt?rych os?b nie znam i nie wiem czy nie sko?czy si? na "Ej, poczekajmy. Niech w??czy czach?.". Macie du?? ekip?, zobaczymy co z jeszcze wa?niejszym atutem, mianowicie - zgraniem. Pierwszy event b?dzie inny ni? wszystkie poprzednie, nie b?dzie pizgania wszystkiego co si? rusza. Ciekaw jestem co b?dzie gdy wbijecie te czterdzieste poziomy, mo?e by? ca?kiem ciekawie ^^. Mo?e uda wam si? zabi? jakiego? pro 150~ na bocie. Na razie nie pozostaje mi nic, opr?cz tradycyjnego w?r?d graczy "gz". Postaram si? zagl?da? tutaj cz??ciej i zawsze mo?ecie liczy? na komentarz ode mnie.

#up
Zgranie b?dzie mamy pro evul BC. Ubicie 150 levela to nie jest problem i nie musi by? na bocie.
Jeszcze w sumie zalezy od profki, bo jezeli to ma byc MS albo ED to dziekuje, sam trafie do swiatyni ^^

#topic
2q0py51.jpg

Dzisiaj 20?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

bo niekt?rych os?b nie znam i nie wiem czy nie sko?czy si? na "Ej, poczekajmy. Niech w??czy czach?.

Je?eli tak my?lisz, to masz racje - nie znasz nas xd

Wracaj?c do tematu, bot mnie zawi?d? i mam tylko dwie fotki(aktualnie 13 lvl). Ci?gle pr?buje mnie ujeba? 18 palek na trolach, wi?c nie mam mo?liwo?ci spokojnie poboci? ;s

2akg36s.jpg

wmlftf.jpg

New Har : D
Tamten mi si? nie podoba? : (

9asnqr.jpg

Jak? profesj? wybra?? Jakiej jest najmniej? Jaka b?dzie najbardziej potrzebna?

Jak? profesj? wybra?? Jakiej jest najmniej? Jaka b?dzie najbardziej potrzebna?
To wiadomo i proste, ?e postacie magiczne, mag albo druid. Proponuj? jednak, aby? zrobi? maga jak wszyscy (poza Seyem //Sey). 33 lvl + lux + summony.
O to m?j ?smy poziom, na razie mam problemy z kompem, dlatego moim kontem zaopiekowa? si? Przemek, dzi?ki!
28930792.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Og?lny stan postaci:

*Danusia* - cash maker [knight]
2j2gpzl.jpg

2cmw12b.jpg

*Szypki Ruchacz Johnny* - g??wna posta? [sorcerer]
1zzknjb.jpg

2j0xi7m.jpg

s2gp37.jpg