-Tibia 8.54 Necronia NW Przemierzaj?c Pustk?

Status
Zamknięty.
Odp: Necronia NW Przemierzaj?c Pustk?

Necronia team ?yczy szcz??liwego nowego roku, spe?nienia marze? i sukces?w w nowych celach!

x5bn.jpg

jestem w szoku nigdy nie widzia?em takiego czego?... nie mog? wyj?? z podziwu, wielkie gratulacje dla ca?ej ekipy za ten projekt !
A przy okazji przyblizona data startu ? ;)

---------- Tre?? dodana o 13:30 ----------

jestem w szoku nigdy nie widzia?em takiego czego?... nie mog? wyj?? z podziwu, wielkie gratulacje dla ca?ej ekipy za ten projekt !
A przy okazji przyblizona data startu ? ;)

planujemy na pierwszy kwarta? tego roku :)

Zapowiedz zwalila mnie z nog. Od dawna nie gram na ots, jednak na tym na pewno mnie nie zabraknie :)

no fajno kiedy start?

@deleted

Ostatnia edycja:

co to za brzydki nekromanta :)

@topic. Co do serwera to czekam :)

Czy s? mo?e jakie? opisy profesji? bo widz? ?e du?o tego.

Ciekawie to wygl?da, zw?aszcza ten screen z tymi kryszta?ami. Tutaj Wasz mapper da? najwi?kszy popis i to jest na plus. Sam Oak bardzo mnie zdziwi?, ale to przypomina tak? jakby podr?? w czasie. Cofasz si? o ile? lat wstecz, rozmawiasz z NPCem. Ten nagle przenosi Ci? w odleg?e lata. Rozumiem, ?e to ma by? co? w formie world change qiest. Fajnie wykorzystali?cie sprite z 10.31, zw?aszcza te g?ry mi si? podobaj?. Powodzenia.

Ten demon oak, b?dzie tak samo wygl?da? w grze? (chodzi o animacj?)

Demon Oak robi wra?enie !
Na OTcliencie b?dzie sta? wasz client ?

Popracujcie nad conqueri?, to depo wygl?da s?abo w stosunku do teren?w poza miastem
Co do oaka to tak to wygl?da w oknie klienta czy tylko zrobili?cie gifa na pokaz?

Ciekawie to wygl?da, zw?aszcza ten screen z tymi kryszta?ami. Tutaj Wasz mapper da? najwi?kszy popis i to jest na plus. Sam Oak bardzo mnie zdziwi?, ale to przypomina tak? jakby podr?? w czasie. Cofasz si? o ile? lat wstecz, rozmawiasz z NPCem. Ten nagle przenosi Ci? w odleg?e lata. Rozumiem, ?e to ma by? co? w formie world change qiest. Fajnie wykorzystali?cie sprite z 10.31, zw?aszcza te g?ry mi si? podobaj?. Powodzenia.

Dzi?ki za opini?!:D

Ten demon oak, b?dzie tak samo wygl?da? w grze? (chodzi o animacj?)
Oak b?dzie jak na obrazku.

Demon Oak robi wra?enie !
Na OTcliencie b?dzie sta? wasz client ?

Tak jest. Jedyne rozs?dne rozwi?zanie w przypadku ilo?ci rzeczy kt?re jeszcze planujemy doda?.

Popracujcie nad conqueri?, to depo wygl?da s?abo w stosunku do teren?w poza miastem
Co do oaka to tak to wygl?da w oknie klienta czy tylko zrobili?cie gifa na pokaz?
Oak b?dzie taki jak na obrazku.

Ostatnia edycja:

chyba najbardziej interesuj?cy serwer na tym forum, a takie ma?e zainteresowanie, dziwne...

@up
Nie ma si? co dziwi?, jak wi?kszo?? graczy to dzieciaki lub zakompleksieni ludzie kt?rzy wy?ywaj? si? na "orszabaalach"
@topic
Takiego serwera jeszcze nie by?o, no c??, mam my?l?, ?e warto czeka?!

Moi drodzy przepraszam za mocny po?lizg w t?umaczeniach, z powod?w osobistych nie by?em w stanie nic t?umaczy? i teraz staram si? nadrobi? wszystko (a? 4 updaty, 2 z g?owy o matko) ~dusieqq~

cut%201.png

cut%202.png

cut%203.png

cut%204.png

cut%205.png

cut%206.png

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry