-Inne Necronia NW - Przemierzaj?c Pustk?

Status
Zamknięty.

Tarjei

Active User
Czerwiec 15, 2008
Liczba reakcji
2
thread_pl.png

Serwer jest aktualnie w fazie otwartych beta test?w,
Przeczytaj co to oznacza (angielski)

Galeria zdj??

Systemy:

Odp: Necronia NW - Przemierzaj?c Pustk?

Polecam :]

Ladnie wszystko opisane ;d

Wszystko ?adnie opisane super fajnie. Ju? to widz? 10 online po 5 dniach po starcie otsa. Po co si? tak m?czy? ?

Cho?by dlatego :)
CMmn8Jk.png

Gor?co zapraszam na nasza stron? http://necronia.com, oraz na facebooka :D

[MENTION=425641]Tadeusz Norek[/MENTION] see you in game :D

Ostatnia edycja:

Ju? my?la?em, ?e nic podobnego do Demetri nie b?dzie a tu takie mi?e zaskoczenie ;o Mam nadziej?, ?e oficjalny start b?dzie szybko, bo czekam na kolejnego serva to by?aby lipa ;c
Ch?tnie zawitam jak tylko b?dzie okazja ;p

Drobne b??dy warte poprawki :)

1.
b?dziesz w stanie stawicz czo?a
2.
Ta czcionka na stronie w niusach jest strasznie ciemna :(
3.
mo?esz rozwija? swoj? posta? i pokaza? swoj? prawdziw posta? i do?wiadczonie jako wybieraj?c jedn? z klas
4.
jagody z krzk?w
5.
Mieszka?cy miast Necroni stawiaj? czo?a problemom, anga?uj? si? we wszelakie przygody, ale te? okdrywaj? ?wiat
6.
Modl si?, aby nie spotka?o ci?
7.
Je?li nie jeste? niczym z powy?szyc, mo?e b?dziesz chcia? grzomtn?? pe?zacza w ich g?owy, jak tylko si? wychyl? by rujnowa? farmy.
8.
Niema nic lepszego jak bycie dumnym
9.
Scinaj drzewa aby polepszy? sw?j lumberjacking i m?c ?cina? corac to wi?ksze
10.
Dla spojnieszych ludzi
11.
Dzi?ki tak du?ej ilo?i nowych stroj?ww
12.
?e niemo?liwym jest zaprazentowanie tego w jednym
13.
je?te?cie naprawd? cudowni!
Par? pomin??em bo ju? nie mia?em si?y kopiowa? xD
----------------------

Generalnie fajnie si? zapowiada, od czasu do czasu przegl?dam temat na otlandzie. Aczkolwiek dzisiaj ju? bym w co? takiego nie zagra?. Mo?e gdyby to by?a nowa gra, a nie przer?bka Tibii to tak. Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia.

Drobne b??dy warte poprawki :)

1.

2.
Ta czcionka na stronie w niusach jest strasznie ciemna :(
3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Par? pomin??em bo ju? nie mia?em si?y kopiowa? xD
----------------------

Generalnie fajnie si? zapowiada, od czasu do czasu przegl?dam temat na otlandzie. Aczkolwiek dzisiaj ju? bym w co? takiego nie zagra?. Mo?e gdyby to by?a nowa gra, a nie przer?bka Tibii to tak. Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia.

Hah poprawi? w wolnej chwili :) Dzi?ki

Nie ?ebym ?yczy? ?le :). Spoko see you in game :). Napisz? to 10 do 20 dni po starcie :D

Ciekawie ciekawie... trzeba obluka? ;)
Pozdrawiam

ladna mapa.

Nie wiem dlaczego, ale podczas gry mam 800 fps, gdy tylko nacisn? strza?k? by zrobi? kolejny krok zaczyna mi lagowa? i nie da si? po prostu normalnie sterowa?, gra?. Z 800 fps?w nagle spada do 200 i przeskakuje do 800 (lol?), gdy ustawi?em sta?? liczb? fps?w jest to samo.

Pr?bowa?em wszystkiego i nie mog? nic z tym zrobi?, wi?c pozostaje mi si? tylko wylogowa?.

Nie wiem dlaczego, ale podczas gry mam 800 fps, gdy tylko nacisn? strza?k? by zrobi? kolejny krok zaczyna mi lagowa? i nie da si? po prostu normalnie sterowa?, gra?. Z 800 fps?w nagle spada do 200 i przeskakuje do 800 (lol?), gdy ustawi?em sta?? liczb? fps?w jest to samo.

Pr?bowa?em wszystkiego i nie mog? nic z tym zrobi?, wi?c pozostaje mi si? tylko wylogowa?.

Przy 200 fps'ach ci si? zacina?o? Ja miewam 30 i spokojnie ?migam ;)

Tymczasowo wy??czyli?my serwer otwartej bety, z powodu nadu?ywania bug?w, po kt?rych poprawieniu wracamy ponownie : )

Pr?bowa?e? gra? bez fullscreena? U mnie taki problem wyst?puje jak odpalam stare gry na fullscreenie.
Ewentualnie spr?buj poszuka? aktualizacji do swoich sterownik?w

Dzia?a wgl ten serwer ?
Od kilku dni na stronie jest 49 ludzi online .
Pobra?em klienta,ale nie da?o si? go w??czy?,a jak go ju? uruchomi?em,to nie chcia? si? po??czy? z serwerem .
Widz?,?e co chwile kto? co? w temacie pisz?,a serwer wydaje si? nie dzia?a? .

Bardzo ?adnie to wygl?da :PPPPPPPPPPPPPPPP
Polecam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry