- Liczba reakcji
- 2
Serwer jest aktualnie w fazie otwartych beta test?w,
Przeczytaj co to oznacza (angielski)
Galeria zdj??

Systemy:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

2.b?dziesz w stanie stawicz czo?a

4.mo?esz rozwija? swoj? posta? i pokaza? swoj? prawdziw posta? i do?wiadczonie jako wybieraj?c jedn? z klas
5.jagody z krzk?w
6.Mieszka?cy miast Necroni stawiaj? czo?a problemom, anga?uj? si? we wszelakie przygody, ale te? okdrywaj? ?wiat
7.Modl si?, aby nie spotka?o ci?
8.Je?li nie jeste? niczym z powy?szyc, mo?e b?dziesz chcia? grzomtn?? pe?zacza w ich g?owy, jak tylko si? wychyl? by rujnowa? farmy.
9.Niema nic lepszego jak bycie dumnym
10.Scinaj drzewa aby polepszy? sw?j lumberjacking i m?c ?cina? corac to wi?ksze
11.Dla spojnieszych ludzi
12.Dzi?ki tak du?ej ilo?i nowych stroj?ww
13.?e niemo?liwym jest zaprazentowanie tego w jednym
Par? pomin??em bo ju? nie mia?em si?y kopiowa? xDje?te?cie naprawd? cudowni!
Drobne b??dy warte poprawki
1.
2.
Ta czcionka na stronie w niusach jest strasznie ciemna
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Par? pomin??em bo ju? nie mia?em si?y kopiowa? xD
----------------------
Generalnie fajnie si? zapowiada, od czasu do czasu przegl?dam temat na otlandzie. Aczkolwiek dzisiaj ju? bym w co? takiego nie zagra?. Mo?e gdyby to by?a nowa gra, a nie przer?bka Tibii to tak. Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia.
Dzi?ki
. Spoko see you in game
. Napisz? to 10 do 20 dni po starcie 
Trzymam za s?owoNie ?ebym ?yczy? ?le. Spoko see you in game
. Napisz? to 10 do 20 dni po starcie
![]()

Nie wiem dlaczego, ale podczas gry mam 800 fps, gdy tylko nacisn? strza?k? by zrobi? kolejny krok zaczyna mi lagowa? i nie da si? po prostu normalnie sterowa?, gra?. Z 800 fps?w nagle spada do 200 i przeskakuje do 800 (lol?), gdy ustawi?em sta?? liczb? fps?w jest to samo.
Pr?bowa?em wszystkiego i nie mog? nic z tym zrobi?, wi?c pozostaje mi si? tylko wylogowa?.
Nie wiem dlaczego, ale podczas gry mam 800 fps, gdy tylko nacisn? strza?k? by zrobi? kolejny krok zaczyna mi lagowa? i nie da si? po prostu normalnie sterowa?, gra?. Z 800 fps?w nagle spada do 200 i przeskakuje do 800 (lol?), gdy ustawi?em sta?? liczb? fps?w jest to samo.
Pr?bowa?em wszystkiego i nie mog? nic z tym zrobi?, wi?c pozostaje mi si? tylko wylogowa?.
PPPPPPPPPPPPPPP