• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.55 Netherworld.pl Fun-Rpg

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
1
noooowy.jpg

Odp: Netherworld.pl Fun-Rpg

No dawno oczekuj? dobrego ots'a w miar? spolszczonego z nowymi itemkami i oto jest ;]
Wczoraj na chwile wbi?em i pogra?em podczas prac, i powiem szczerze ?e bardzo fajny klimat.

Ten system potwor?w silniejszy/s?abszy bardzo fajny, czym potw?r silniejszy tym wi?cej expa dostaniesz za niego.

Polecam wszystkim.

git malina :):) ots kozacki wkoncu ktos sie troche postara? :D otsa jak najbardziej polecam.
A z tymi potworami lepszy/s?abszy to lot jest zalezny od tego? ;>

/up
Tak,czym s?abszy/silniejszy tym lepszy/gorszy loot ,ale r?wnie? si?a,szybko?? oraz exp za niego si? zmieniaj?;].
Start oko?o 12-13;]

Warto doda? o trybie pvp minimum nie lubi?cych wojen i innych spraw tego pokroju, gdy gracz ci? zabije nie spada ci nic z ekwipunku ani exp.
Wad? tego trybu jest d?u?szy czas trwania "fraga".

Od?wie?am i zapraszam do gry!!

Obs?uga Netherworld szykuje si? do wi?kszego update.
W kt?rym dostan? dodane nowe questy, expowiska i przedmioty.
Nie tylko g?owny kontynent przejdzie zmiany i poprawki, nie zapomnieli?my o Rookgaardzie i rookstayerach tam graj?cych.

Przedmioty dodane na serwer znajduj? si? w mojej galerii na forum, wi?c serdecznie zapraszam.

Mimo i? jest nas ma?o atmosfera jest wspania?a, czy wybierzesz si? na g?owy kontynent czy zostaniesz na Rookgaadzie.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

To jest co? podobnego do RonOTS czy tak?

Tak zgadza si? ten sam silnik, jednak nie jest identyczny.

Witam, postanowi?em pokaza? wam drobn? porcj? zdj??, mi?ego ogl?dania.

Pozdrawiam.

Na Netherworld zbli?a si? dzie? update.
*Nowe miejsca
*Nowe przedmioty
*Nowe questy
*Nowe rozwi?zania
*Poprawione b??dy

Dok?adna data zostanie przedstawiona p??niej, teraz najbardziej prawdopodobna to ten weekend.

Serdecznie zapraszam.

Refresh

Server jest jak najbardziej godny uwagi.Pamietacie te wielkie servery z wlasnymi skryptami ,wlasna mapa,potworami,itemami,czarami,runami a co najwazniejsze ze swietna obsluga,darmowym paccem oraz malym sms-shopem,aby nie robil z dzieci neo dobrych ,ustawionych graczy...
Jezeli chcecie zagrac na takim serverze to netherworld.pl jest dla Was najlepszym miejscem. Dalczego? Dobre pytanie,a wiec :
-wlasne runy

-system zlaczonych potionow

-system sterowania przyzwanym potworem

-nowa ,nigdzie niespotykana ,duza ,profesjonalnie wykonana mapa
-mozliwosc wybrania systemu pvp swojej postaci (poprzez komende)
-w pelni spolszczony silnik,wszystkie potwory,itemy,runy itd.
-system upgrade gemow (opisany na pierwszej stronie tematu)
-poprawione stare czary oraz dodane nowe,przy czym swietna jakosc grafiki czarow(przyklady)

-system zmeczenia ,dzieki ,ktoremu pvp staje sie ciekawsze
-antybot system ,co losowy czas (pare godzin) gracz proszony jest o wpisane kodu ,jest podanych 5 kodow ,rowniez losowe jest ,ktory kod musi podac,player ma na to 10 minut, po uplywie tego czasu i braku reakcji gracz zostaje automatycznie zbanowany.

Jest tego o wiele wiecej ale to juz musicie odkryc sami drodzy gracze.
Gdybym mial wszystko wypisac,to zajeloby mi to ladnych pare godzin.
Poza tym wszystko jest opisane na wikipedii(itemy,potwory,questy,addony-wszystko)... ;]

Stronka rowniez swietnie sie prezentuje ,na forum mozecie znalezc mapy respawnow ,podpowiedzi ,zrzuty z ekranu z waznych wydarzen na serverze.

Exp jest ustawiony w ten sposob ,ze raczej nikt sie nie zanudzi expieniem ciagle na jednym respawnie,bo nie bedzie takiej potrzeby.
Wiele domkow ,kilka wlasnych miast.

Obsluga z checia poslucha opini graczy oraz z checia pomoze.

Jestes ciekaw? Sprawdz server.
Trzeba tylko zrobic konto i pobrac klienta.

To bylo w skrocie ,bo nie chcialo mi sie pisac :O

W razie potrzeby z checia odpowiem na pytania ,badz pomoge w grze.

Zapraszam do komentowania.

Enjoy!

Thanks,Cristal/.../

?wietny serwer, polecam. Na razie pusto ale mam nadziej?, ?e to si? zmieni :)

Serwer na prawd? fajny, prawdziwe rpg, mocniejsze potwory, ?wietne skrypty, nie za du?y exp, w?asna mapa bardzo ?adna i dopracowana.

Jedyne co mi si? nie podoba to to ?e mapa nie znana a nigdzie na stronie nie ma mapy z opisanymi respami i prawd? m?wi?c nie wiem gdzie expi? no i to ?e ONLINE od 3-8 os?b..

Ludzie grajcie na tym serwie a nie na RL MAP po raz tysi?czny to samo..

pami?tam pierwsz? wersje tego ots jak by? exp x7 ;] i zapomnia?e? wspomnie? ?e to jest tera druga wersja....... i czy b?dzie ta sama mapa? bo tamta jest super ;] i ots wida? ?e nie dla kasy bo ten silnik jest za 3 tysi?ce z?oty :) 24/7 ;DDD wejde tera te? mo?e ;]

Tak. Jedyne co moge powiedziec to to ze serwer jest swietny ! Jedyne co mnie martwi to to ze na serwerze gra bardzo malo osob sam nie wiem dlaczego : / Z mojej strony mog? tylko Wam polecic serwer ! POLECAM

Od?wie?am.
W?a?nie wprowadzili?my niespotykany i jedyny w swoim rodzaju system TibiaTV!!

Status
Zamknięty.
Do góry