• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Netherworld!

Status
Zamknięty.
Odp: Netherworld!

A co do tego ,?e nie graj? ludzie to si? nie martw dlatego ,?e teraz wyje?d?am na 7 dni i jak tylko wr?c? zrobi? update i wykupi? reklamy na stronach i uwierz,?e ludzie b?d?.
Pozdrawiam.

Netherworld (6/500)
online: 2g. 41m.

Nie ma was nawet na najpopularniejszej liscie ots?w.

Ok?amujcie siebie samych dalej : D Widz? ?e nawet darmowy pacc ludzi nie przyci?ga : )

Ale ja "g?wno wiem" tylko narazie ja si? smieje z was ?e macie tam porobione cuda, tak? wspania?? mape, takie super skrypty i nowosci na kt?re leci 6 os?b i pewnie 5 na bocie : D

Tyle sie napracowaliscie a byle jaka rl mapa sci?gnieta z neta, z lagami i kickami bije was na g?ow? pod wzgl?dem os?b online.

Ale ja g?wno wiem tak tak : D

PS.
Po co wam dedyk hostujcie to na Noki 3310 : D

/up
Widzisz kijek ,r??nimy si? tym ,?e ty widzisz w otsie tylko spos?b ?eby wyci?ga? kas? od ludzi,ja dobrze wiem o tym ,?e gdybym zrobi? real map 300x exp sms shop to gra?oby 300 os?b ,ale ja nie chc? takiego servera i ju?.
B?d? sobie ten robi? dalej,kupi? reklamy i ju? ,a ludzie niech sobie graj? na tych swoich real mapach.

Pozdrawiam i zapraszam.

/up
Widzisz kijek ,r??nimy si? tym ,?e ty widzisz w otsie tylko spos?b ?eby wyci?ga? kas? od ludzi,ja dobrze wiem o tym ,?e gdybym zrobi? real map 300x exp sms shop to gra?oby 300 os?b ,ale ja nie chc? takiego servera i ju?.
B?d? sobie ten robi? dalej,kupi? reklamy i ju? ,a ludzie niech sobie graj? na tych swoich real mapach.
Pozdrawiam i zapraszam.

Czekam a? wystartuje Bottle of wine i grim kt?re tak krytykowa?e?, kt?re tak Tw?j ots przewy?sza. Nie chodzi ju? o te rl mapy jest kilka ots?w kt?re wcale nie s? rl mapami a graj? tam ludzie (np kovloria ).
To dobrze ?e nie chcesz rl mapy i dobrze ?e robisz cos innego, czepiam sie dlatego ?e tak zachwala?e? ten sw?j ots kt?ry okaza? sie jednak niewypa?em.

Dzi?kuje i skorzystam z zaproszenia przy 150+ ludziach online bo musi by? z kim sie bi? : ))

hmm
Grima krytykowa?em?
W?tpi? ,bo na Grima sam wejd? i zobacz? ,a co do bottle of wine to wg mnie jest tak samo przereklamowany jak ek ,ale zobaczymy po starcie:)

Ps jak chcesz pogada? to masz moje gg a nie tutaj spamuje ;d

Pozdrawiam.

* Netherworld (0/500)
online: 8g. 40m.

o Kurde troche durze osob gra naprawde

I CO MOZE JESZCZE POWIECIE ZE GRA W NOCY +100 OSOB???
JAK W DZIEN NIE MA ANI 1 :d

NIE POLECAM!!

O.oO.oO.oO.oO.oO.oO.oO.oO.oO.oO.oO.o
A Zapowiadalo sie tak fajnie ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

/up Prosz? ci? najpierw naucz si? ortografii potem porozmawiamy poza tym czy ja gdzie? pisa?em ,?e w nocy gra 100 os?b?
A je?eli nie gra?e? to my?l? ,?e ka?dy b?dzie mia? gdzie? twoje zdanie ,bo wed?ug mnie je?eli na jaki? temat g?wno si? wie to powinno si? siedzie? cicho.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Widac ze wlozyli w to duzo pracy serwer staranie wykonany warty granie nie jak inne co stoja na slabych dedyktach i maja po 10 edycji .
Serdecznie zapraszam na ten ots wrescie ktos sie postaral i zrobil prawdzy fajny ots na ktorym mozna fajnie pograc!
bardzo ciekawa i ladnie wykonana mapa!
Wielki plus za wisilek dla wykonawcow tego ots!
Zapraszam!

/up
Dzi?ki za ten post ,bo to dodaje skrzyde? ,ale nie rozumiem czemu ludzie graj? na tych durnych rl mapach z expem 9999x zamiast na normalnych serverach do tego jeszcze p?ac? kup? kasy ,?eby sobie nakupowa? "pro item?w" w sms shopie a ots za 2 tyg ma now? edycj?,?eby znowu kas? ?oi? z ludzi...
No ale nic,tak ?atwo si? nie poddam "tanio sk?ry nie sprzedam" jak to m?wi Pudzian.
Pozdrawiam i zapraszam.

Od?wie?am i zapraszam do gry!!
Wprowadzili?my ?atk? poprawiaj?ca kilka bug?w oraz przygotowujemy wi?kszy update.
Pozdrawiam

Hmm... Nie wejde na serva ;* Nie lepiej dac zwykly SmS ShoP i PaCC FrEE i dac do SmS ShoPu takie itemki jak c set bright sword, fire axe, woi, blue robe, blue legi, paladin armor, crusader/royal helmet, bohy, demon/tower shield, aol, rots, k set itp. wtedy bedzie o niebo wiecej ludzi a nie tylko 5! Takie jest moje zdanie ;] Napewno duzo osob sie ze mna zgadza ;0

W?a?nie tym si? r??ni? servery rpg od jakich? g?wien 999x exp rl map sms shop.
NIE B?DZIE SMS SHOPU(b?dzie ale nie z itemami b?d? w nim np co? ala vip acc itp ale nie b?d? one znacz?co wp?ywa? na gr?)

Ca?y czas gracze m?wi? ,?e wi?kszy exp przyci?gnie ludzi ,jestem stanowczo na nie poniewa? od kiedy robi? ten server mia? mie? on exp 7 ,ale w zwi?zku z tym ,?e po przemy?leniu wszystkiego to troch? traci sens poniewa? server EK kt?ry mia? chyba jedn? z najlepszych reklam poniewa? wi?kszo?? o nim s?ysza?a to i tak gra?o na nim 20 os?b po 2 dniach wi?c zrobi? ankiet? dot zwi?kszenia expa.
Zwi?kszenie expa nie b?dzie du?e i nie zmieni nic opr?cz expa poniewa? server nadal b?dziemy robi? w stron? rpg.
AAA i najwa?niejsze -je?eli to zrobimy to odb?dzie si? to bez restartu char?w poniewa? by?oby to nie fair wobec graczy.

Link do Sondy.

Ostatnia edycja:

Zapraszam na OTS :) niedlugo wiekszy exp prawdopodobnie ;) i darmowy PACC ; )

Dzisiaj wieczorem (oko?o 22) zostanie wprowadzony mini update oraz wprowadz? nowy exp -25x.
Robi? to z b?lem w sercu,ale nic innego chyba nie pomo?e.

Pozdrawiam i zapraszam.

Ostatnia edycja:

OTS warty uwagi :)

Zachecam do gry

Bardzo ciekawy system expowania i wiele wiele wiecej

Wprowadzili?my ju? mini update oraz powi?kszenie expa.
Zapraszam do gry.

Wszystko spoko ale nie licz ze bedzie gralo duzo osob bo pacc za rl kase nie wypali..O.o

Ehhh.. jak wy to robicie?
PACC JEST ZA DARMO.

Zapraszam do gry pacc darmo codziennie aktualizacja mapy ;) i inne ciekawe nowosci ;)
Bardzo Ciekawy ots ; )
Zapraszam jeszcze nie ma high lvl :)

Status
Zamknięty.
Do góry