- ElfBot New anty rs

Status
Zamknięty.

Rangos

Active User
Listopad 7, 2008
Liczba reakcji
0
Siemka, niedawno dosta?em naprawde dobry anty rs ale niestety jest taka opcja ?e, kole? stworzy? chara o nazwie the murder of

I gdy wchodzi na screen to sie bot wy??cza ;f. Wiecie moze jak na to zadzia?a? ? Podam obecny anty rs :

auto 100 setcolor 11 22 244 | listas 'Anty RS1' | if [$curmsg.content ? 'the murder of' && $curmsg.isdefault == 0 && $curmsg.isprivate == 0] {say 'exp' | wait 2000 | 'ElfBot NG - CaveBot Paused' | settargeting off | setfollowwaypoints off | turnoff}

Odp: New anty rs

Sproboj dodac inny fragment wiadomosci po wbiciu fraga. Moze tez zrobic wtedy inna postac z takim nickiem ale na chwile zadziala.
Poza tym mozesz go dodac do friend listy. Wtedy moze nie bedzie wylaczac bota, ale tez tego nie wiem w sumie... Bo skrypt jest nie zalezny chyba.

Bo jak wbija fraga to jest

Warning! The murder of

to mo?e dodam to z tym wykrzyknikiem i warningiem wtedy nikt nie bd m?g? chara zrobi? z wykrzyknikiem :D.

Tak czy siak, dzieki za pomoc :). Reput

ogarnij sobie Frag Removera i tyle...
PHP:
auto 200 listas 'Auto Un Rs' | if [$self.skull == 4] {useoncreature 3193 self | wait 1000}

up nie ka?dy to noob serwer gdzie jest frag remover...

Co do skrypta tak jak wy?ej kto? napisa? spr?buj z warningiem i !.
Kod:
auto 100 setcolor 11 22 244 | listas 'Anty RS1' | if [$curmsg.content ? 'Warning! The murder of' && $curmsg.isdefault == 0 && $curmsg.isprivate == 0] {say 'exp' | wait 2000 | 'ElfBot NG - CaveBot Paused' | settargeting off | setfollowwaypoints off | turnoff}

Wiem ale dzieki i tak za ch?ci. Tutaj mam takie co? mo?e kto? kto si? zna na tym si? wypowie:

auto 100 setcolor 11 22 244 | listas 'Anty RS1' | if [$curmsg.content ? 'the murder of' && $curmsg.isdefault == 0 && $curmsg.isprivate == 0 && $curmsg.isredtext] {say 'suck my dick noob.' | wait 2000 | 'ElfBot NG - CaveBot Paused' | settargeting off | setfollowwaypoints off | turnoff}

Przy czym pogrubi?em linijke: $curmsg.isredtext]

Czy b?dzie to dzia?a?o na zasadzie ?e jak wyskoczy warning the murder off na czerwono (bo tak wy?wietla sie po zabiciu kogos) w serwer logu. To chyba powinno zadzia?a? je?eli tekst jest czerwony

Status
Zamknięty.
Back
Do góry