- Liczba reakcji
- 27
Witam Wszystkich!!!
Ja jak i wielu innych ludzi lubili ots "Vipot"/"Viperiaots" w kazdym b?d? razie vipot.no-ip.org niegdy? hostowaniego przez niejakiego Koyak'a ots nie dzia?a
od jaki? 2-3 miesi?cy a ch?tnie bym na nim pogra?
Wi?c postanowi?em przed?u?y? dzia?alno?? Koyak'a
Ale nie zrobi? tego sam potwory, czary, silnik zdo?am sam odtworzy?(zrobi?em ju? czar "exevo flam tera "Nick", i skrypt na tzw. "Town Portal") ale mapper ze mnie ?aden nie dam te? rady zrobi? stronki dla ots'a ani hostowa? go wi?c licz? na wasz? pomoc
Do reaktywacji ots'a potrzebuj?:
Kryteria:
Mapperzy do?wiadczenie minimum 0,5 roku(najlepiej ?eby znali map? starego Vipota g??wnie chodzi mi o jej odtworzenie ale ?eby zyskiwa? graczy b?dziemy updatowa? wi?c nie b?dziecie narzeka? na brak pracy
)
WebMaster & Skrypter do?wiadczenie +/- 1,5 roku.
Kryteria nie s? wielkie ze wzgl?du na nie tak bardzo wymagaj?c? Tibi? 7.6
Kontakt w tym temacie, pw oraz moje gg: 11968537
Licz? na Was!!!
Pozdro,
Miziak
Ja jak i wielu innych ludzi lubili ots "Vipot"/"Viperiaots" w kazdym b?d? razie vipot.no-ip.org niegdy? hostowaniego przez niejakiego Koyak'a ots nie dzia?a
od jaki? 2-3 miesi?cy a ch?tnie bym na nim pogra?

Wi?c postanowi?em przed?u?y? dzia?alno?? Koyak'a

Ale nie zrobi? tego sam potwory, czary, silnik zdo?am sam odtworzy?(zrobi?em ju? czar "exevo flam tera "Nick", i skrypt na tzw. "Town Portal") ale mapper ze mnie ?aden nie dam te? rady zrobi? stronki dla ots'a ani hostowa? go wi?c licz? na wasz? pomoc

Do reaktywacji ots'a potrzebuj?:
- Mapper?w 1/3
- Skryptera jednego do pomocy dla mnie 1/1
- Hostera(najlepiej dedyk) 0/1
- WebMastera 0/1
Kryteria:
Mapperzy do?wiadczenie minimum 0,5 roku(najlepiej ?eby znali map? starego Vipota g??wnie chodzi mi o jej odtworzenie ale ?eby zyskiwa? graczy b?dziemy updatowa? wi?c nie b?dziecie narzeka? na brak pracy
)WebMaster & Skrypter do?wiadczenie +/- 1,5 roku.
Kryteria nie s? wielkie ze wzgl?du na nie tak bardzo wymagaj?c? Tibi? 7.6

Kontakt w tym temacie, pw oraz moje gg: 11968537
Ekipa w tym momencie:
1) Miziak(Administrator projektu, Skrypter/Koder C++)
2) Adus41(Skrypter)
3) Silnikarz(Mapper)
2) Adus41(Skrypter)
3) Silnikarz(Mapper)
Licz? na Was!!!
Pozdro,
Miziak

w ka?dym b?d? razie dzia?a