• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.50 NewLine Ots - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: NewLine Ots - Zapowied? II

Myszon nie powtarzaj w kolko tego samego: Przez 1 osobe serwer nie padnie..

Ja za to, sugerujac sie twoja wypowiedzia wymyslilem cos innego: Nie tylko dla 1 osoby tworzony jest ten serw.. (czytaj dla ciebie).. A stage, powiedzmy szczerze, jest do bani i dla noobkow ktorzy nie potrafia grac a chca miec duzy lvl.. Ale, nawet jak sie nie zmieni nic w tej kwesti, mysle ze wejde na serwer przynajmniej na przyslowiowa "chwilke".. TAKA JEST PRAWDA I NIE PROBOJ JEJ PODWARZAC

dok?adnie j/w

dla kogo jest robiony ten ots jak nie dla mnie? dla mnie i dla reszty graczy.
jestem jednym z nich, chcesz czy nie, nie zmienisz tego

ots ma tak wielu wsp??tw?rc?w, ?e na wszelki wypadek buntuje si? do ka?dego

Ostatnia edycja:

Server zapowiada sie nie?le, ja rowniez proponuje aby exp byl od oklo 20x-5x bylo by naprawde fajniej, ludzie by wiecej grali napewno dluzej, itemy byly by zadsze typu, DSM,MPA itp, ludzie beda kupowac takiego typu itemy bedzie naprawde ciekawiej, i rl addon system rowniez polecam ;D
pozdrawiam i licze ze ots sie uda

HaHa zobaczymy kto jest noobek i to nie ja zacz??em z tym ?e od 1 osoby ots padnie sprawd? dok?adnie ka?dy post zanim co? napiszesz..aha jeszcze 1 expo nie musi by? du?e nawet jak b?dzie x3 bez stages zagram bo lubi? takie ma?e ale to decyzja admina gadajcie co chcecie ja mam w?asne zdanie :cool:

nie klocic sie!! bo nie pozostaje nic innego niz tylko czekanie:huh:

jednej osoby?
cz?owieku, ogarnij si?.
skoro Wam nie zale?y na jednostce, to na nikim Wam nie zale?y. jak tak dalej b?dziecie podchodzi? do graczy to powiedzenia ?ycz?
pozatym, wiele os?b na pewno nie chce takich rat?w.
chocia?by ziomki, z kt?rymi planowa?em tu gra? -.-
zmie?cie podej?cie. bez jednej nie upadnie, ale tych pojedy?czych jest sporo
Ekipa OTS'a wcale nie ma takiego podej?cia, a ci co m?wi?, ?e "bez jednej osoby OTS nie upadnie", nie tyle si? myl?, co nie maj? ?adnego prawa ani podstaw by wysuwa? takie stwierdzenia. Czyli og??em m?wi?c powy?szego cytatu nie rozumiem, bo nie rozumiem powodu, dla kt?rego piszesz to do teamu NewLine Ots.
Zako?czcie zb?dne spekulacje na temat exp rate. O ewentualnych zmianach na pewno si? dowiecie.
Alyy

Ruszy? ju? ten OTS?

B?dzie za to warn? :huh:​

Notka moderatorska:
Cie?ko wej?? na strone i zobaczy??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Official Open:

Thanks for your support guys!
We are coming in few days!

Ciesze si?, ?e nie pisze "Dzie?, Miesi?c, Godzina" gdy? mogliby?cie sk?ama?.

Czy dostane na odpowied??

1. Czy b?dzie otwarty depot na rooku?

Je?li nic si? nie zmieni?o to system dp na rooku b?dzie jak w normalnym mie?cie.
Alyy

Ostatnia edycja:

Oby serv by? ju? dost?pny w weekend ;]

Dajcie jakies info jak na dzien dzisiejszy wygloda sprawa szukania hostera.

Dok?adnie. Czuje si? niepewnie nie otrzymuj?c ?adnych nowych informacji i mam obawy, ?e projekt nie wypali :P

Ja Chc? Ju? Gra? Na Tym OtS Prosz? Powiedzie? Czy On Wypali I Kiedy B?dzie Start ! :(

OTS napewno wystartuje. A z Hosterem to nie potrzeba bo jest Dedyk.

Ludzie, tu nie chodzi o hostera tylko administratora...
Kogo?, kto zna si? na serwerach dedykowanych i b?dzie umia? sobie poradzi? ze wszystkimi problemami, zna linuxa od podszewki :)(czy jak to by?o xd)

Ludzie, tu nie chodzi o hostera tylko administratora...
Kogo?, kto zna si? na serwerach dedykowanych i b?dzie umia? sobie poradzi? ze wszystkimi problemami, zna linuxa od podszewki :)(czy jak to by?o xd)

Dok?adnie ;) Ju? w dw?ch postach pr?bowa?em to wyt?umaczy?, anyway jak ots nie wystartuje jutro ok godziny 12 to dopiero w nast?pn? sobote (3 pa?dziernika) na 99,99% ;)

Napisz? tylko tyle ?e przez to op??nienie wcale nie ucierpicie a nawet zyskacie i to wiele w grze ;)

0.o Zaje...... by by?o jak by server o 12 wystartowa? bo moi kumple by zagrali..;)

Status
Zamknięty.
Do góry