• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.50 NewLine Ots - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: NewLine Ots - Zapowied? II

No jak to kto? Ten, kt?ry zrobi najlepsze skrypty do bota xD

ps. Mi te? si? d?u?y jak nie wiem ;/

Heh, ale mi chodzi o takich "fair-play" bez botowania.
Wyobra?am sobie kogo? z kwadratowymi oczami przed newlineots :D

Ja mog? by? no liferem w weekendy ^^ :D:D
da?o by rade przenie?? otwarcie ots'a na 2.10.09?? ;)
mo?e o 16:00-17:00 :confused:
(tylko pytam)

Nieda?oby bo w ten czas jestem jeszcze w pracy a chce mie? troch? czasu na ostatnie sprawdzenie wszystkiego wi?c sobota ko?o godziny 12:00 powinni?my ruszy? :)

Btw je?li by?aby statystyka no-lifowania og?lnie przy otsie to z pewno?ci? by?bym na czele... Xp

Pozostaje tylko czeka?, ja osobi?cie na sobot? ?adnych konkretnych plan?w p?ki co nie mam, wi?c raczej zagram, popatrz? i mo?e zostan? na d?u?ej. ;D A w?a?nie, Matre, macie bannery na swoim OT? Bo ostatnio trenuje robienie owych rzeczy i jak co? mog? Wam porobi?, ofc. nic za to nie oczekuje, moim do?wiadczeniem s? bannery na FaniaOTS'ie. =)

Pozdro xd

Jeszcze 3 dni i jedziemy z levelem \o/
Wszystko pi?knie ots rusza :huh: ?

Haha, bym si? ?mia? jak by si? nagle okaza?o, ?e ots nie ruszy ^^

bo tak bedzie chyba nie ruszy ;/

Brakuje dopisku "wydaje mi sie"??

Zreszta jak moze sie "wydawac" skoro autor tematu OBIECAL start otsa 3 pazdziernika? Do tej pory byly tylko spekulacje.. Cos w stylu mozliwe ze ruszy w ta sobote.. Matre powiedzial, ze na 100% ruszy - wiec ruszy.. Nie badzcie tacy ludzie...

PS. Za te 2 posty powyzej powinny poleciec warny.. Ja wlasnie za cos takiego dostalem -.- Tylko dalej nie wiem dla czego?

@Up
Ja tesh za co? takiego xD

Kurcze ci?gnie mnie do tego ots'a xD b?dzie granie w sobot? :]

Wg mnie server wystartuje

P.s te? dosta?em warna za co? podobnego ^^

//Koniec spekulacji, czy serwer wystartuje czy nie i kiedy to nast?pi. Autor tematu na pewno o tym poinformuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Bo to forum jest do klutni i glupawych pogawedek a nie do pytan i sugestii dotyczacych ots wedlug administracji, ale mniejsza o to xD

Pytanka do tworcy, moze nie maja konkretnego celu ale zaspokoja moja ciekawosc xD
1. ile mb. wazy mapa?
2. ile osob liczy ekipa? (bo nie mam w planach co minute bota mijac ;P)
3. Co bedzie mozna dostac za drobna odplata - wiadomo o co chodzi ;) (oby tylko pacc)
4. Jak ma sie sprawa questow? Chodzi mi o to, czy sa jakies zadania fabularne i "pospolite", nie zerzniete z RL (typu ANI, POI)
5. Jaki bedzie loot/skill rate? (jesli jest info to przrepraszam za pytanie ;P)
6. Serwer gotowy do odpalenia czy jeszcze trwaja jakies prace?

Narazie tyle, jesli sobie cos przypomne to dam edit ;]

2. ile osob liczy ekipa? (bo nie mam w planach co minute bota mijac ;P)
)
5. Jaki bedzie loot/skill rate? (jesli jest info to przrepraszam za pytanie ;P)
O tym info zamieszczone w Zapowiedzi nr 1 (link na pocz?tku Zapowiedzi nr 2).​
3. Co bedzie mozna dostac za drobna odplata - wiadomo o co chodzi (oby tylko pacc)
PACC w grze, dost?pny u NPC na 7 dni (nie pami?tam ceny poszukaj na kt?rej? ze strony tematu). Co do reszty to b?dzie jaka? kasa + niekt?re itemy (oczywi?cie nie liczcie na dzidy po 9999 atk. tylko na jakie? itemki ?redniej klasy) + par? (czyt. na pewno nie wszystkie a raczej ma?o) addon item?w + zmiana p?ci.​
4. Jak ma sie sprawa questow? Chodzi mi o to, czy sa jakies zadania fabularne i "pospolite", nie zerzniete z RL (typu ANI, POI)
Ani ANI ani POI nie mog?y zosta? pomini?te w tym projekcie bo z tuningiem nie wolno przesadza?. Questy inne, stworzone przez ekip? OTS'a te? b?d? dost?pne. Wi?cej info uzyskacie na pewno od tych, kt?rzy po?wi?cili troch? czasu projektom PodkreconyOTS i Frintezja.​
6. Serwer gotowy do odpalenia czy jeszcze trwaja jakies prace?
Prace b?d? trwa?y zawsze i zapewniam, ?e trwaj? ju? od d?ugiego czasu. Matre jeden wie ile si? nasiedzia? przy sklejeniu mapy, pisaniu i edycji quest?w i tym podobnych (niby) drobnostkach. OTS gotowy do odpalenia to tak naprawd? mapa, silnik, temple position i kto?, kto umie czyta? poradniki, wi?c je?li w twoim pytaniu chodzi o co? wi?cej to mog? ?mia?o powiedzie?, ?e ani ty ani nikt inny si? nie zawiedzie, a przynajmniej ca?y team b?dzie robi? wszystko aby tak si? nie sta?o.​

Jak ktos powie kiedy ten serv ruszy bedzie git ;)(mniej-wiecej) I jaka tu jest mapa? <nie nie moge sam sprawdzic -_-> Exp, skille mlv itd... loot;p Thx z gory ^^Mam dosyc ciaglego czekania na ek...

Ostatnia edycja:

a mam pytanko, Czy bedzie rl addon system czy addon dole ?
proponuje rl addony bylo by znacznie ciekawiej i zdobycie addonu bylo by cos a nie kupic smsem itemy ;/, i w sms shop jakies slabsze eq a nie np yalahar itemy itp !

Oby by?y dobrze zbalansowane postacie, gdy? na coraz wi?cej otsach np. przewa?a 1 profesja ;/

Status
Zamknięty.
Do góry