• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.50 NewLine Ots - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: NewLine Ots - Zapowied? II

#Lee
System addon?w b?dzie taki jak na rl - zbierasz addony i lecisz do npc, r??ni si? tym od rl, ?e nie b?dzie kilkunastu npc, ka?dy do innego addona, tylko jeden stoj?cy npc daj?cy wszystkie addony za otrzymanie potrzebnych item?w.

@Up
Ten serwer wydaje si? profesjonalnie przygotowany wi?c my?l?, ?e nad tak wa?na rzecz? przesiedzieli ?adnych par? godzin.
Odliczamy czas do startu :)?
2,5 H left xD

Kiedy wre?cie start serva?

Notka moderatorska:
Czytaj poprzednie wypowiedzi.. Dzi? oko?o godziny 12.

Jak rl addon system to dobrze, bedzie co robic gdy exp bedzie zajety ;p

No, to ja czekam z niecierpliwo?ci? na ''pierwszy gwizdek'' GM'a. ;D

Matre, co do tych banner?w, etc. To napisze Ci na GG, je?li jeszcze potrzebujesz z mi?? ch?ci? je wykonam. ;)

ja nie umie sie doczekac ;/ kiedy to wreszcie ruszy ;)

Notka moderatorska:
Doklejone.

a wlasnie co z najazdami beda czesto czy losowo ?(SRY za Spa )
Przepraszam Kristo

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dan powinienes ju? dosta? warn... Wiesz co to opcja edytuj?

Mam nadzieje ze opoznienia w starcie servera nie bedzie... Czekamy z kumplami na start ;p

M?g?by kto? z ekipy ots'a potwierdzi? czy wystartuje na pewno o tej godzinie 12 ?

35 minut pozosta?o ^^
nie mog? si? doczeka? :p

@edit

Serv juz ruszy? xD

Ostatnia edycja:

Je?eli m?wisz ?e wystartowa? jakie jest ip servera? ;p w zak?adce "serwery" jeszcze nic na ten temat nie wida?

Nie ruszy? jeszcze - nie wiem dlaczego Xabarex tak napisa?... Na stronie by pisa?o, ?e ju? jest online i jak pr?buj? wbi? na serwa z?ymi passami nie chce si? ??czy? [ jak by by? online pisa?o by, ?e z?y numer wpisa?em ]

OMG CO ZA ADMINI SA NA TYM FORUM... za ka?dy post mi ostrze?enia daj?.. ?a?osne to jest po prostu.. Kole? pisa? post pod postem - upomnia?em go a dosta?em warn za "ma?o warto?ciowy post"... Ogarnijcie sie bo zaraz dostan? warn za to, ?e oddycham...

Notka moderatorska:
Tw?j post nie wni?s? nic do tematu, wi?c dosta?e? ostrze?enie, je?eli si? nie zgadzasz z decyzj? - odwo?aj si?.

No chyba sobie kpiny urz?dzacie.... Kole? ?ama? regulamin wi?c skoro to zauwa?y?em moim obowi?zkiem jest go upomnie?, ?eby go dalej nie ?ama?....

Notka moderatorska:
Od tego masz masz opcj? "Raportuj z?y post", a nie pisanie posta, kt?ry nic nie wnosi. Powtarzam, zawsze mo?esz si? odwo?a?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A? grzechem by?o by nie zagra?. Mam nadzieje ?e b?dzie ma?o boter?w :P

System anty botowy jest? :P

No i niestety server sie opuznia ze startem, czy jakis God moze podac godzine startu ?

Status
Zamknięty.
Do góry