Newsy

Status
Zamknięty.

Kamcio003

Senior User
Październik 11, 2009
Liczba reakcji
77
Siemanko. Mi si? tylko wydaj?, czy o letnie ?atce ani s?owa? Podobno tnet to najlepsze forum w polsce, a nie ma tutaj ?adnej osoby odpowiedzialnej za pisanie news?w. ?atka ju? wysz?a, a nie ma nawet pierwszej zapowiedzi. Wtf?

Odp: Newsy

Nie ma vBioa, oraz nie ma mnie (to 2 straszne) - nie ma komu zapierdala? xd.
Sprawa wyja?niona do zamkni?cia.

Stary, nie warnuj

Podobno tnet to najlepsze forum w polsce
W?a?nie podobno tak jak napisa? Time tym zajmowa?y si? tylko 2 osoby. Propozycja do opiekuna support?w: przydziel komu? pisanie news?w bo w ko?cu z nieba nie wzi??a si? ich potoczna nazwa "murzyni".

Chcesz czyta? newsy dotycz?ce real Tibii, to id? na forum.tibia.pl albo forum.hunted.pl...

Tibia.net.pl to forum dotycz?ce g??wnie OTS'?w i bot?w. Po choler? miesza? to z real tibi?? Jak dla mnie to dzia?y dotycz?ce RL Tibii og?lnie mog?yby st?d znikn??, bo i tak wi?kszo?? post?w tutaj to zb?dny spam w stylu 'ciekawe kiedy~', jakby to kogo? naprawd? interesowa?o. x,X

Reasumuj?c - wywalcie to w pizdu, albo ogarnijcie jedn? osob? do pisania news?w, ?eby ludzie mieli wi?cej bezsensownych dzia??w do nabijania post?w.

@Xervin
Nie wszystkie nooby wpadaj? na to forum przez OTS ale i przez niusy na RL.

Ciekawe, ?e u?ytkownik?w forum nazywasz noobami, skoro sam r?wnie? jeste? tu zarejestrowany. ; )
Samob?j.

Ostatnia edycja:

To? akurat tutaj jest dzia? rl w kt?rym mo?esz zapyta? gdzie bocic, oraz mo?esz zapyta? jak ?ama? wszelkie zasady gry, a np na hunted, lub tibiopedii ju? tego nie wolno robi?.

Tibia.net.pl to forum dotycz?ce g??wnie OTS'?w i bot?w. Po choler? miesza? to z real tibi?? Jak dla mnie to dzia?y dotycz?ce RL Tibii og?lnie mog?yby st?d znikn??, bo i tak wi?kszo?? post?w tutaj to zb?dny spam w stylu 'ciekawe kiedy~', jakby to kogo? naprawd? interesowa?o. x,X

Jak dla kogo, dla mnie to forum dotycz?ce g??wnie rapu i innych ?miesznych rzeczy. Na forum s? dzia?y dla ka?dego.

Nie mam poj?cia dlaczego jest tylu czarnych, a do tej pory dzia? z newsami jest pusty.

@up
A to dlatego, ?e ka?dy murzynek czarny pomaga w swoim dziale... W tym wida? nie ma.

@topic
W sumie to dziwne ?e nie ma zapowiedzi, powinna by?. Ciekawe czy kiedykolwiek dadz? kiedy? osoby nowe zajmuj?ce si? tym, cho? w?tpi? poniewa? do tego musia? by by? reporter, bo zwykle by?o to w gazetce TNP. Tak, jak poprzednicy - mo?na zobaczy? na hunted.pl, a o pytania tutaj.

@Up
To niech si? kurwa przegrupuj? i przyb?d? do tego dzia?u. Je?li przeczyta?e? swojego posta po napisaniu chod? raz i nic nie poprawi?e? to wiedz, ?e jeste? idiot?.

Po prostu nie ma ch?tnych na te stanowiska, jakby byli to by zaczeli przylizywa? si? do administracji.
@Xervin
Nie wszystkie nooby wpadaj? na to forum przez OTS ale i przez niusy na RL.

Pro?ba o przydzielenie murzyn?w zosta?a W?a?nie wys?ana. Na dniach dzia? musi od?y?.

@Edit.
Sprawa za?atwiona. Odbywaj? si? poszukiwania odpowiedniej osoby.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry