-Tibia 8.60 NexOt.pl Evo [8.6] | Daily Questy | Rozbudowany Task System | Wiele Eventow |

Status
Zamknięty.

Placek

Blue Waffle
Wrzesień 30, 2008
Liczba reakcji
667
Zapraszam na odnowiona edycje serwera evo 8.6:
NexOt.pl

Informacje o serwerze:

IP: NexOt.pl
Port: 7171
Tibia: 8.60
Mapa: Edited Evo

Exp rate:
1 50 250x
51 80 150x
81 120 100x
121 150 75x
151 180 50x
181 220 35x
221 350 25x
351 500 10x
501 - 5x

Skille:
Skill 35.0x
Magic 15.0x
Loot 2.5x
Spawn 2x

Inne:
Pz: 30 sec
Whte Skull: 5 min

Teleportow na expy: 220~
Hunting aren: 32
Nowych potworow: 20+
Questow: 50 - w tym kilka bardzo rozbudowanych misji.
Domkow: 200+

Slowo wstepu:
Prace nad serwerem trwaly od polowy roku 2012. W tym czasie, serwer caly czas przechodzil wieksze lub mniejsze metamorfozy. Byly wprowadzane i usuwane rozne rzeczy, mapy, skrypty i systemy. Teraz kiedy juz kazda mozliwosc zostala przetestowana, na kolejnej edycji, znajdziecie to co najlepsze, rozwiniente w odpowiedni sposob, tak aby zapewnic gre na dluzszy czas.
Na poprzednich edycjach gralo ponad 200 osob. Jest to dosc dobry wynik, biorac pod uwage konkurencje w dzisiejszych czasach. Na serwerze nie bylo problemow z hostingiem, tak wiec mozna sie spodziewac raczej bezproblemowej gry.

Na serwerze mozecie znalezc takie systemy jak:
- Upgrade items
- Lottery
- Hunting Arenas
- Top Hunters
- Top Task Makers
- Task System
- Task Points System
- Good Time
- Exp Bonus System
- Exp Access System (Niebo, Pieklo, Speed Kingdom z nowymi potworami)

Oprocz tego, dla graczy zostaly dodane eventy:
- Zombie event
- Rain items
- Metin stone event
- Boss event
- CTF event

reklama.jpg

Odp: NexOt.pl 04. 05.13 - nowa ods?ona!

Przeciez tu nie jest nic poprawione, ss nie sa twoje tylko Mushi'ego , gotowa paczka od Rastamana ? hmm [ albo to ty jestes Rasta chodzi nie wiem] na 2 screenie widac blad , brak sciany od mountainu , i jesli ty nie jestes RASTA, to w samym miescie masz kupe roboty z naprawianiem i wykanczaniem Borderow . Powodzienia, mapa fajna jest i ciekawa, ale poprawki i wlasne SS.

To ju? druga zapowied? gdzie chrome nie wy?wietla mi zdj?? (w wersji incognito wy?wietla), ciekawa sprawa.

Co do OTSa fajnie zrobiony. Podobaj? mi si? pomys?y aczkolwiek mam wra?enie ?e te eventy jakby gdzie? ju? widzia?em...

Kt?ra to ju? edycja? bo chyba z 3 i nic nie zmienione...

Przeciez tu nie jest nic poprawione, ss nie sa twoje tylko Mushi'ego , gotowa paczka od Rastamana ? hmm [ albo to ty jestes Rasta chodzi nie wiem] na 2 screenie widac blad , brak sciany od mountainu , i jesli ty nie jestes RASTA, to w samym miescie masz kupe roboty z naprawianiem i wykanczaniem Borderow . Powodzienia, mapa fajna jest i ciekawa, ale poprawki i wlasne SS.
Ja mam oryginalna date od poczatku tego serwera. A bledy byly poprawiane na kazdej edycji i na kazdej nastepnej jak beda zglaszane tez beda poprawione.
Pare rzeczy jest zmenionych lekko, po prostu nie sa pokazane w zapowiedzi. A kolejne update i zmiany beda jesli serwer bedzie stac bez problemow i nie padnie po kilku dniach z powodu wyjscia graczy...

To ju? druga zapowied? gdzie chrome nie wy?wietla mi zdj?? (w wersji incognito wy?wietla), ciekawa sprawa.

Co do OTSa fajnie zrobiony. Podobaj? mi si? pomys?y aczkolwiek mam wra?enie ?e te eventy jakby gdzie? ju? widzia?em...
Wszedzie sa te same eventy, takze nie ma co kombinowac... Ciezko wymyslic cos nowego co sie przyjmie, ale jest tez pare nowych rzeczy poza eventami...

Kt?ra to ju? edycja? bo chyba z 3 i nic nie zmienione...

Na pierwszych edycjach bylo troche inaczej. Ostatnia byla podobna do tej bo teraz duzo sie w sumie nie zmienilo poza poprawkami drobnymi. Ale jak ots wypali i znow wejdzie 150+ osob to nie widze problemu zeby sie tym nie zajmowac...

Gra?em na poprzedniej edycji i polecam, ciekawe bajery z taskami, eventami i expowiskami dost?pnymi za jakie? bonusy. Z tego co pami?tam admin te? ogarni?ty i bardzo przywi?zany do swojego otsa, wi?c napewno nie padnie po tygodniu.

Ciekawe sie zapowiada wbije zobaczyc na start.

Na pewno wbije.

Nie wiem po co te vipy, bez niego by?oby o te 100 kont wi?cej zak?adam(73 to marniutki wynik), a gra?oby si? pewnie tak samo. Nie mniej wbije sprawdzi?(ch?c zobaczenia, czy da rade bez niego gra?).

@edit
S?abizna w vipie, ?e tylko z nim mo?na robi? q na sms items(opis vipa :/)

Ostatnia edycja:

Nie wiem po co te vipy, bez niego by?oby o te 100 kont wi?cej zak?adam, a gra?oby si? pewnie tak samo. Nie mniej wbije sprawdzi?(ch?c zobaczenia, czy da rade bez niego gra?).

Vip daje takie bonusy jak 2x dluzszy czas na hunting arenie czy tez kilka nowych respow z dl. Reszta jest dostepna i tak bez vip wiec mozna grac bez. Poza tym, mozna vip dostac z eventow lub kupic za punkty taskow nawet. Wiec wszystko jest mozliwe.

@top
Do startu 45 minut. Co prawda liczylem, ze bedzie wiecej ludzi tak jak na poprzednich edycjach, no ale co poradzic, duza konkurencja. Kilka serwerow w jeden weekend...

OTS nie jest chyba godny polecenia - na prawd? na tych wszystkich edycjach nie by?o wida? ?adnych r??nic.
Nawet bym wbi? zobaczy? ale przy ~~80 za?o?onych kontach nawet si? nie op?aca.

@up
Oto w?a?nie chodzi ?eby tw?j ots wygra? z konkurencj? a je?eli wiesz ?e oni s? na przyk?ad lepsi - przesu? start.

No nie, na prawde zero zmian i roznic.
Caly task system, 4 eventy dodane, dodane 20 nowych potworow i ok 40 nowych respow.
Dodane 30 nowych questow bo bylo ledwo 15~. Dodane statystyki, upgrade, loterie i pare innych rzeczy.
Grales na jednej czy 2 edycjach, albo tylko czytales zapowiedzi i sie wypowiadasz. Ten serwer wygladal calkiem inaczej jak ruszal pierwszy raz.

Lepsi? Tu nie ma lepszy gorszy, wszystkie serwery sa tak samo slabe. Rzecz w tym, ze gildie zdecyduja sie grac na jednym a nie na innym i juz na jednym jest wiecej kont a na innym nie. Tak to wyglada. Admin dopisze +200 to kont, pokaze gildiom, ze jest ich tyle i tam gildie ida. A innym razem wszyscy weszli do mnie i inne serwery staly puste.
Co nie zmienia faktu, ze serwer ruszy i bedzie stac mimo tego, ze nie jest zbyt wielu graczy jak na razie. Ale moze bedzie sie rozwijac, a graczy przybywac.

@up. Nie wiem czy zamierzone czy nie, ale nie trzeba zaznacza? akceptowania regulaminu przy robieniu acc.

Nast?pny shit dla kasy, pora?ka, nikt ju? nie stawia dobrych unikalnych ots tylko ci?gle to samo i jak zwykle sms shop wyjebany po brzegi, p2w.
Won z tym z shitem.

20 ludzi online - proponuje Ci ?eby? bardziej si? postara? o reklam?.

Grubo nie ma co...

Serwer dzialal i dzialac bedzie... Duzo ludzi nie ma, ale ktos tam chce grac :P
A moze niedlugo bedzie wiecej graczy. Kto wie?
Jak na razie w ciagu dnia srednia graczy wynosi okolo 10.
Szczeze jestem zmeczony odpalaniem co 2 tygodnie serwera na ktory wchodzi kilkaset osob a po paru doslownie dnia wiekszosc wychodzi i nikt nie gra na serwerze... Teraz robie ten serwer dla zabawy i przyjemnosci, wiec bedzie sobie stac, nawet pusty :)

update1.png

Na serwer zostal wprowadzony nowy system daily questow.
Polega on na wykonywaniu konkretnych zadan dla npc oraz odbieraniu w zamian za te zadania nagrod.
Wiecej informacji w zakladce Daily Quests po prawej stronie.
ll331x.jpg

n14an9.jpg

Trwaja takze prace nad kolejnymi questami. Te dodane teraz(2 npc, kazdy ma 3 misje) sa tylko namiastka tego co jest w planach.

W przyszlosci bedziecie mogli wejsc na forum serwera oraz zostanie otwarty nabor na tutorow.

Oprocz tego kazdy kto byl zalogowany w nocy otrzymal 50 punktow premium!
Zapraszam do gry!​

Odp: NexOt.pl Evo [8.6] | Daily Questy | Rozbudowany Task System | Wiele Eventow |

@up
Przy takich lvlach za duzo os?b nie wejdzie, jednak je?eli zadowala stawianie serwera dla zabawy, to czemu nie.

@2down
Zauwa?, ?e mam tam chara Shao, i wiem jak si? gra?o(teraz nie wejde, brak mo?liwo?ci grania).

Ostatnia edycja:
Odp: NexOt.pl Evo [8.6] | Daily Questy | Rozbudowany Task System | Wiele Eventow |

a ja ch?tnie zawitam i mo?e zostan? na d?u?ej :)

@up
Przy takich lvlach za duzo os?b nie wejdzie, jednak je?eli zadowala stawianie serwera dla zabawy, to czemu nie.

Zauwaz, ze exp stage jest dosc duzy i nie jest to evo gdzie beda biegac 300 lvle. 500 mozna wbic w 1 dzien, wiec da sie spokojnie jeszcze wybic. Gorzej bedzie jak nie wejdzie wiecej ludzi przez dluzszy czas i beda biegac 1500 czy 2000 lvle. Ale i tak ktos bedzie grac wiec nie ma co sie zastanawiac nad tym :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry