• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nibeloor City (Vip)!

Status
Zamknięty.

jaskam13

User
Liczba reakcji
0
Witam!
Chcia? bym przedstawi? wam moje miasto zrobione do mego przysz?ego ots!:D
Ukazuj? tylko miasto poniewa? exp jest pod miastem!:D

Zapraszam do Komentowania!:D

Odp: Nibeloor City (Vip)!

mhm, pokaz expowiska.
jak na razie moja ocena 10/10 !!
Gratulacje, je?eli chcia?bys kiedy? by? mapperem.. to daj mi zna? na PW. :)
W?a?ciwie to nawet poszukuj?.. :)

Dla mnie wszystko to kwadratowe , najbardziej statek ?e? dowali? kwadraciaka..
Troch? mog? zgubi? nas efekty , ale tak naprawd? na tej mapie s? same kwadraty.
4/10

Mi si? bardzo podoba taki fajny styl kt?rego cz?sto si? nie spotyka my?l? ze utworz? miasto w?a?nie w takim stylu ;] moja ocena to 10/10 za styl

9/10
statek za duzo... co to jest? myslisz ze taka cegla ktos poplynie?
fajne domki
ciekawa droga
i ogolnie ciekawe , interesujace i nawet fajne

Kfatrat na kfatracie.
Statek - kwadrat,
Domki - kwadrat,
Brzegi wyspy - kwadrat,
G?ry - o_0? kwadrat.

To co jest na ?cianach, zupe?nie nie pasuje - przynajmniej nie w takiej ilo?ci. Natura s?aba, wida?, ?e auto-broadera sobie nie odm?wi?e?.
2,5/10

A tak wog?le sorki ?e nie odp nic nie dodaje ,ale mam kompa zjebanego i robi? u siory na laptopie (co jest cho... trudne)!Postaram sie dodawa? co? nowego exp itp:P!
EEEEeeee mapa jest w kszta?cie ko?a:D Nie wiem o co biega z Kwadratami:D
To wasza opinia ,ale jak tam chcecie Mi si? podoba:P
Aahahahah a co do Ferna
To co jest na ?cianach, zupe?nie nie pasuje - przynajmniej nie w takiej ilo?ci. Natura s?aba, wida?, ?e auto-broadera sobie nie odm?wi?e?.
Po 1 nie ma auto bordera z nowymi grafikami (wi?c wida? ?e nie u?ywasz rme albo innych edytor?w bo jak by? u?ywa? wiedzia? by?)!
Na razie dodaje tutaj kawa?ek exp!(nie ma potwor?w bo mam problem z dodaniem ich do rme(nie wida? grafik)!
Mama nadzieje ?e to nie jest Kwadrat:P

Aaaa wiem ?e statek nie typowy ,ale nie chcia?em mnie? takiego jak wszyscy wi?c zrobi?em statek z pokojami do wynaj?cia(Domki:P)(powi?kszcie sobie bo ?adniejsze)!!

Zapraszam do komentowania!!!

"Przywudca gildi" i ju? za to masz -2.

Kwadraty -2.

Tworzenie wyspy z takim groundem -1 (to s? stepy a nie pod?o?e! wiesz jak wygl?da wyspa?!).

?le zrobiony ster statku -0.5.

Domki poro?ni?te wyschni?tym mchem -2.

?wi?tynia i poczta to nic innego jak remake czerwonego dywanu, poczty, sklepu meblowego z Darashi. -1.

W ?rodku wyspy expo? -1.

0.5/10 :O

Popisa?e? si?.

@up

AHahaha! pwned

@temat.

powiem Ci tak, je?eli to jest VIP Island, to ja grosza bym nie da? ?eby tam biega?. niewiele mi si? tutaj podoba, d?u?ej i bardziej kolorowo pisa?bym o tym co mi si? nie podoba ale nie b?de Cie do?owa?

przyczepie si? natomiast do tego twojego okr?ciku. on ma ?wietny wr?cz kszta?t.. haha!, gdyby takie co? zwodowali to wymy?lili by podwodny domek.

we?zr?b z tym co?, popraw, dodaj detali, zmie? brzegi, jest duzo trik?w do ukrywania kwadrat?w >,<

edit
jaskam napisał:
aaa piszcie co chcecie ale(Je?li nie jeste? mapperem i wy?miewasz czyje? prace)Fakaj si? z?amasie) Tak og??em:P
Potem co? dorobi?!

powiem ci (tak, 'ci', nie 'Ci', nie zas?u?y?e? jeszcze na du?? litere), jezeli nie potrafisz przyj?? krytyki, to najlepiej zniknij z forum zaszyj si? w jakiej? pustelni i nie pokazuj nikomu swoich dzie?. Aha, i jak ju? znikniesz to poucz si? pisa? po polsku ;)

Ostatnia edycja:

Zgadzam si? z Tob? unswordzie , te? bym nie da? grosza ?eby tam pobiega? :P . Jako? nie lubie tych nowych itemk?w z tibi 8.54 , lepiej by ta wyspa wygl?da?a jak by? doda? tam troszke koloru , bo od tego pomara?czu si? wymiocic chce :x . Miesza?by? grounda to by odrazu lepiej wygl?da?o , przyda?o by si? troszke k?pek trawy , ale nie wyschni?tej , kamienie , ale te takie malutkie nie te bycory , bo chyba kto? Ci ju? kiedy? powiedzia? ?e robisz za ma?o kamieni , ale nie wyt?umaczy? Ci o jakie chodzi , Spr?bowa? by? tak?e pomiesza? g?ry, mianowicie te czerwone z tymi szarymi , i m?g? by? poprawi? ten chyba okr?t , bo nie wiem czy to jest domek czy statek ;x
To tyle , ocena 4/10 , pracuj dalej :D

No do dw?ch ostatnich komentarzy nic nie mam nie podoba wam si? trudno:/
Ale to tego pana to mam:
Tworzenie wyspy z takim groundem -1 (to s? stepy a nie pod?o?e! wiesz jak wygl?da wyspa?!).

?le zrobiony ster statku -0.5.

Domki poro?ni?te wyschni?tym mchem -2.

?wi?tynia i poczta to nic innego jak remake czerwonego dywanu, poczty, sklepu meblowego z Darashi. -1.

W ?rodku wyspy expo? -1.

0.5/10 :O
Pytanie do ciebie:
1)Robisz mapy
2)Czy ty masz choc odrobin? wyobra?ni???
3)Statek mi si? podoba (jest ?mieszny,dziwny ,ale takiego nie znajdziesz:D:P)

aaa piszcie co chcecie ale(Je?li nie jeste? mapperem i wy?miewasz czyje? prace)Fakaj si? z?amasie) Tak og??em:P
Potem co? dorobi?!:D

No ta nowa praca nie jest kwadratem ale co w niej jest ? Nic.. 2 typy ro?lin i ska?y i koniec..
Tak patrz?c to ju? ta 1 by?a lepsza , bardzo s?abo 2/10

Jedynie co mi si? podoba to kszta?t tego statku, reszta to brak detali.A m?g?bym Tobie du?o wymieni?.
Jak narazie 1,5/10

To miasto jest takie ma?em i ma tylko tyle domk?w??

Rozbuduj je bedziej.

Dziko, dziko i jeszcze raz dziko. Nie lubi? takich map, popracuj nad estetyk? i ??czeniem element?w. Jak na razie to moja ocena to 3/10.

Ja tu widze kwadraty, ka?dy domek to kwadrat.
Minimapa to ko?o.

A patrz?c na te gh, to nasuwa mi si? jedno pytanie, ile kratek ma przeci?tny pok?j?

Og?lnie mapa mi si? nie podoba. Jednak wida?, ?e nie jestes pocz?tkuj?cym. Co? mi si? zdaje, ?e brakuje tobie pomys??w.
3/10

Status
Zamknięty.
Do góry