Account Maker Nicaw Acc Maker WoDBo

Status
Zamknięty.

karmel123

New User
Październik 25, 2010
Liczba reakcji
0
Witam was z g?ry pisze ?e jestem zdesperowany je?eli to z?y dzia? przyjm? warn'a je?eli te? Moderator przenie dzia? do poprawnego dzia?u serdecznie mu za to podzi?kuje

M?j problem polega na WoDBo r?wnie? z g?ry pisze ze Silnik jest czysty 0 kod?w itp.

Chodzi o XAMPP chyba z tego co rozgryz?em ten "u?ytkownik" dodaje sobie w bazie GOD'a gm'a itp co chce nawet jest w stanie zmieni? w htdocs stron? g??wn? Xampp jest zabezpieczony has?ami sam ich nie znam mam je zapisane na emailu,i pulpicie VPS'a mimo tego dalej mo?e robi? co chce mog? dosta? jakie? info od was ? Xampp jest stary z wersji 1.6.6 poniewa? m?j VPS stoi na Windows Serwer 2008R 64bit nie ma nowego xamppa na 64bity z tego co si? dowiedzia?em.

Czyta?em gdzie? w internecie mo?liwe i ?e to by?a tez tibia.net.pl ?eby usuna? pma user wi?c tak zrobi?em zosta? tylko jeden ROOT kt?ry jest zabezpieczony jak sie tylko da?em has?a s? naprawd? ci??kie sk?adaj? si? z cyfr du?ych ma?ych liter o d?ugo?ci 15 znak?w.

Wi?c w czym problem ? jestem na tyle zdesperowany ;( ?e jestem w stanie zap?aci? za us?ug? pomocy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry