What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nicki

Status
Not open for further replies.

hoLy

New User
Reaction score
0
Witam w tym temacie chcia?bym pozna? wasze opinie na temat nick?w. Czyli jaki nick do danej profesji.
Chcia?bym ?eby wygl?da?o to tak:

Knight - nick jaki sugerujecie
Druid - nick jaki sugerujecie
Paladyn - nick jaki sugerujcie
Sorcerer - nick jaki sugerujecie

Pozdrawiam:
hoLy.

ospa

Active User
Reaction score
7
Odp: Nicki

Knight - Darck Warrior
Druid - Health Mage / Nature Mage
Palladyn - Archer
Sorcerer - Blood Mage

No to moje propozycje ;p

Nicramos

Advanced User
Reaction score
12

hmmm...To te? zale?y od Ciebie!Nie wiem jaki Ci si? spodoba pozatym niekt?re nicki s? ju? zaj?te...Mo?e Ty podaj jakie by? chcia?(najpierw sprawd? czy nie s? zaj?te)i by ka?dy Ci napisa? jaki mu si? najbardziej podoba z tych kt?re by? zasugerowa?,i potem by? zobaczy? kt?ry si? spodoba? wi?kszo?ci.Pozatym to troch? bez sensu ?e pytasz o ka?d? profesj? chyba ?e chcesz wybra? profesj? po tym ?e nich kt?ry Ci si? najbardziej spodoba do niej pasuje.

Last edited:

Piotrek1474

Advanced User
Reaction score
5

Pozwolisz,?e si? rozpisz? :p

U rycerza najlepiej nicki zwi?zane z walk? czyli np.Arles Parles,Peder Meker,Aldo Atkimatki,KupkaMitka.Nicki u knight?w g?upio wygl?daj? gdy w nim maj? swoj? profesj? czyli. Kerkez Knight itp.

Ka?dy druid zpewno?ci? z UH'ami i z wszystkim co znane z leczeniem si? exura,exura vita,adura vita itp.Najlepsze nicki to: Kizam,Rocky Man,Pedkikretki itp.

Paladyna co? zwi?zanego z treiningiem z kusz?,?ukiem,boltami,arrowami najlepiej gdy maj? oni: Humman Archer,Rehcra nammuh itp.

A u Sorcera co? zwi?zanego z walk?,bakpakami SD'ow itp najlepiej: PeskaKreskaMakiDrupka,Pan Malina itp xd

Koybi

Senior User
Reaction score
43

Knight - Nightmare Darnz.
Palladin - Lobell Xabow.
Sorcerer - Magane Wond.
Druid - Dark Detector.

To moje propozycj?. :)

Pozdrawiam , Koybi.

One

My?l?cy
Reaction score
216

No wi?c tak problem z doborem imienia dla swojej postaci istnia? zawsze, a to tylko kwestia wyobra?ni. Dobrze jest zlepia? imiona wojownik?w z typowymi nazwami angielskimi broni lub umiej?tno?ci. Co do mag?w warto od jakiego? ?ywio?u, rodzaju ataku. Paladyn to ??czymy co? z magii i ataku. Do nicku nie dodajemy swojego imienia chyba, ?e bardzo je przerobimy. Mo?na u?ywa? imion i s??w z innych kraj?w (fajnie brzmi? japo?skie). Mog? to by? postacie z innych gier, internetu czy nawet Biblii.
Je?li tworzysz rycerza musisz postara? si? aby nie ko?czy? si? na -ald, -and, -alf, -axx, -es, -en, -eg, -ex bo to bardzo g?upio wygl?da. Co do mag?w trzeba si? wystrzega? ko?c?wek -ag, -ar, -an, -ax, -od, -of, -on, -ox bo to r?wnie? psuje wygl?d.

Je?li nie masz pomys?u na imi? napisz kilka liter na klawiaturze np. gwn po modyfikacji uzyskujesz :

Rycerze : Gawhnar Stonefist
Paladyni : Gowner Firebolt
Magowie : Gawnalf Strakodemi
Druidzi : Gawnalf Icemand

To tylko przyk?ady modyfikacje mo?na przeprowadzi? na tysi?ce sposob?w wszystko zale?y jedynie od wyobra?ni.

Last edited:

hoLy

New User
Reaction score
0

Ale nie chodzi mi o to ?e dla mnie nicki tylko jakie wam si? najbardziej podobaj? do danej profki temat si? rozkr?ca dawajcie inne propozycje :D potem mo?emy zrobi? ankiet? jaki najlepszy nick do danej profesji i b?dziemy wybierali w?r?d tych nick?w kt?re zosta?y podane co wy na to?

Malex

User
Reaction score
1

Knight - Warrior
Druid - Heller
Paladyn - Shooter
Sorcerer - dark mag
A i jeszcze (ja) Lubie krotkie nicki :pP nie wiem jak wy

Nicramos

Advanced User
Reaction score
12

Hmmm...skoro tak...

Knight-Aries Boneskull
Palladyn-Atikos Speedbow
Druid-Goru Hilther
Sorcerer-Sillantis

Nicki wymy?la?em mog? by? zaj?te mo?e nie s? jakie? ?wietne ale nie mia?em za du?o czasu na zastanowienie,opr?cz nicku Sillantis.Sillantis to m?j aktualny nick na nowo stworzonej postaci i dla mnie w?a?nie oon jest najlepszy dla Sorca.

POZDRO

Sidron

Advanced User
Reaction score
12

Temat dziwny i bardzo spamerski ale kit :p Niewiem do czego to prowadzi ale si? wypowiem :)

Knight-Sidron
Palladyn-Death of Czaki
Druid- Czan De Bite
Sorcerer- Jimule

Status
Not open for further replies.