Nie ma potwor?w na spawnie.

Status
Zamknięty.

CinoPL

User
Marzec 16, 2010
Liczba reakcji
1
Witajcie !
Teraz mam taki problem.Gdy ju? zapisa?em all w map edytorze potwory npc itd to jak wchodze na ots to nie ma potworow ktore dodalem w map edytorze nie chodzi o to ze do creatures.xml bo all jest tylko nie ma tych potworow ktore postawilem w map edytorze !
Prosze o szybk? pomoc !

Odp: Prosze o szybk? pomoc !!

Sprawd? czy w silniku nie wyskakuj? b??dy typu "Can not find monster XXX [...]", albo inne podczas ?adowania "monsters". Je?eli jakie? wyskakuj? i nie s? to "can not find..." to wklej je tutaj. Je?eli b?d? to ww b??dy to znaczy, ?e nie masz tych potwor?w dodanych do silnika. musisz znale??/napisa? skrypt danego potwora (w data/mosters), a p??niej zadeklarowa? go w monsters.xml.

Pozdrawiam
Matez

Nie !
Jest tylko:
Kod:
WARNING:Could not open house data files !
Ale to nic nie ma do rzeczy ;(
Czy jest tu kto? kto pomo?e?

Odp: Nie ma potwor?w na spawnie.

Jest, ja. Przykro mi ale tw?j map editor nie odczytuje monsterow, mia?em tak. W dziale DOWNLOAD zapytaj o map editor z monsterami i npc. My?l?, ?e pomog?em :)

Tak jak m?wi? Goku666 tw?j Map Edytor nie odczytuje Monster?w. Poszukaj lub zapytaj o Map Edytor z monsterami i npc. Da?bym Ci ten co ja u?ywam, ale nie mam 30 i nie moge downloada dawa?. ;/

Nie chodzi o to !
Gdy zaedytowalem juz mape i chcialem ja wrzucic na otsa.A na niej gdy patrze to nie ma tych potworow,ktorych ja postawielm a w monsters.xml sa !
Kto Pomoze ????

No w?a?nie... Map Edytor nie odczytuje monsterow. Zobacz czy w map edytorze masz monsters (tam po lewej w takim pasku). Je?eli nie masz to znaczy, ?e map edytor Ci ich nie odczytuje i musisz znalezc inny. PS a nie odczytuje Ci wszystkich czy tylko tych kt?re dodajesz?

A m?g?ay? da? ss z map editora z tymi potworami co doda?e??

Prosze bardzo:
nicq.jpg

Status
Zamknięty.
Back
Do góry