nie moge sie zalogowac na gm ani zadna posta? :(

Cris15

User
Marzec 5, 2009
Liczba reakcji
1
witam .zrobilem wlasny ots pod tobie 8.54 i z tym wiaze sie 1 problem a mianowicie z mojego komputera nie moge wbic na serwa z zadnej postaci.. prosze o pomoc. Za pomoc dam reputa.Pozdrawiam.

Odp: nie moge sie zalogowac na gm ani zadna posta? :(

~~ Od?wierzam ~~

Musisz wej?? na ip "localhost". I sprawd? czy masz dobry port wpisany. A jesli nie to mo?e jaki? b??d Ci wyskakuje podaj go tu?

ni na localhoscie normalnie moge wbin na ots ale jak wpisze moje ip to ludzie sie moga polaczyc ja wbijam od siebie na ip 127.0.0.1 wybieram postac naciskam enter a tam duu... blad jakis i wbic nie moge

Na Gm powiniene?.
Jak si? robi ots to przewa?nie trzeba zadzwoni? do firmy z kt?rej masz internet np Multimedia,i musisz zapyta? si? o wewn?trzne albo zewn?trzne.

Sitsy nie o to chodzi ... na innych silnikach moge sie normalnie logowac na GM ale na tym nie moge czy to wina silnika czy jak ??...

~~ Od?wierzam ~~

Prosz? op pomoc...

Pomo?e kto? .... ???

Tak jest to najprawdopodobniej wina silnika. Radze zmieni? silnik.

dzi?ki za pomoc szkoda ze to wina ?ilnika tyle roboty na marne poszlo ;/ no ale coz ..... a jak bym ten silnik wrzucil na dedyka to ja bym mogl rowniez na niego sie logowac ??

~~ Od?wierzaam ~~

Chyba raczej nie bo to ten sam silnik przecie? pomy?l dobrze,jak nie da si? bez dedyka to z dedykiem si? da??Moja odpowied?:raczej si? nie da :/

no ale ludzie moga sie na niego logowac i wogole ale ja nie ... zawsze z innymi silnikami bylo dobrze tylko ten cos taki ... ;/

Back
Do góry