• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Niecodzienny problem.

Status
Zamknięty.

Andrzej Istniej

New User
Czerwiec 14, 2013
Liczba reakcji
0
Hi.

M?j problem jest dosy? dziwny. Ot?? jak zak?adam now? posta? (najcz??ciej knight), mam taki zapa? do grania, ?e w mig przechodz? na mainland. Ale na tym si? ko?czy, bowiem nie mog? wbi? nawet skilla. Po prostu staje si? to dla mnie ?mudne, nie chce mi si? gra? i tak to si? ko?czy ;/
Dodam, ?e zrobi?em tak ju? z 10 postaci ;/

Pozdrawiam.

(Je?li z?y dzia? prosz? o przeniesienie).

Odp: Niecodzienny problem.

Po prostu nie graj, szkoda czasu :P
Ja mam podobnie w sumie, a raczej mialem. Glownie wbijalem, gralem pare dni, wbilem 20-30 i mi sie nudzilo, bo w kolko to samo a nowe rzeczy dodawane raz na pol roku(po update w 30 min wszystko odkrywasz i nuda). Ta gra jest po prostu bez sensu, 10 godzin bijesz w kolko to samo zebys mogl isc na cos innego dopiero. Za malo contentu i mozliwosci. Monotonna i nudna rozgrywka przez 90% czasu gry. Dlatego te pare godzinek czy cos czasem sie poswieci, ale to od razu sie nudzi i dlatego dalej nie grasz. Znajdz sobie inne zajecie a nie na sile probojesz grac w gre w ktora ci sie nie chce grac :P Albo idz grac na otsach gdzie w godzine wbijesz 100 czy 200 i mozesz latac z ue wszedzie...

To mo?e kup pacca i idz na offline training ?:>

@Kikimora
S?k w tym, ?e chc? gra?, ale nie mog?. Szkoda czasu. Jak si? go ma i nie mo?na wykorzysta? to si? tak robi, ?eby zabi? nud?.
@badreaper69
To w sumie te? racja, ale paliwo drogie wi?c b?d? musia? od?o?y? kiedy indziej.
Pami?tam, ?e wbi?em tam jakie? skille ~65/65 30 lvl ale na tym si? sko?czy?o ;/

Nie dziwie ?e wam sie nudzi nie maj?c pacca ale nie krytykujcie tak bo na PACC ciekawa gra ;]

A mo?e spr?buj zagra? palkiem? Skile id? szybciej i hity fajne...

Knightem je?li nie masz dru?yny szybko gra si? nudzi, zagraj postaci? magiczn?, wed?ug mnie daje ona naprawd? mn?stwo zabawy i nie nudzi si? tak szybko. Problem w tym, ?e po 50 lvlu nie masz co rusza? si? bez pacc :P

Po 2 lvl nie ma co robic bez pacc i jest nuda xD
Facc to syf i niegrywalne gowno w tej grze juz teraz. Pacc tez, no ale nie o tym mowa teraz.
Poza tym pacc jest tani, bo tak na prawde ile to jest 30 zl, taki majatek nie do przeskoczenia? A przy kupnie np na rok masz duzo taniej.
No i na paccu jest o tyle lepiej, ze lvle szybciej wpadaja dzieki lepszym expom, czarom, staminie. Przez to nie siedziesz tydzien na 20-30 lvlu, tylko 20-30 wbijasz w 2 dni przykladowo, a potem idziesz na nowe respy, potwory, questy, miasta i znow jest zabawa. A na facc to tego 35 czy 40 sie przemeczysz a potem w kolko to samo, 3 czy dragon lairy, 2 respy corymow, guardy, deeplingi. Ile mozna siedziec na 7 respach w kolko? Do 80-90 poziomu?
Najlepiej kupic pacc i na kazdym poziomie miec 15 mozliwosci i isc co chwile gdzie indziej + robic questy, najlepiej bez spoilerow, albo tylko sie nimi posilkowac jak sie zgubi gdzies.

Dok?adnie jak UP. Kiedy? by?o mo?na bez pacca co? ugra?. Teraz niestety si? to zmieni?o, bo z paccem 8 lvl'e biegaj? z skilami 100 i mniej z nimi szanse :( Jak ka?dy sam kiedy? skilowa? to by?o co innego teraz to pora?ka.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry