Nies?uszny user.

Status
Zamknięty.

Szara Eminencja

Advanced User
Czerwiec 28, 2010
Liczba reakcji
19
Return!

Nawet je?li dostan? warna to spoko, dla dobra portalu zrobi? wi?cej ni? ban na moje konto. Pos?uchaj, dobrze wiemy, ?e narz?dziem moderatorskim nic takiego nie zrobisz, mo?esz jedynie ?ledzi? jego ruchy. Mowa o ruchach kt?re widz? u?ytkownicy jasno, gdzie jest napisane "Edytowane przez...". Dowody s? niezbite, daj doko?czy? spraw? do ko?ca, a nie pisa? nam tutaj takie bajki.

Skoro jest on niewinny, mo?emy wszystko spokojnie wyja?ni? nic si? nie stanie je?li u?ytkownicy podyskutuj? o czym? o czym maj? prawo wiedzie?, bo ka?dy te? ju? si? dowiedzia? o przelewie kasy na wasze konto za co zdj?to mu bana i przywr?cono mu tak?, a nie inn? pozycj?. Mo?e czas zrobi? co? w tej sprawi?, i uczyni? s?uszny krok do przodu ko?cz?c na tym steku k?amstw?

Odp: Nies?uszny user.

Nawet je?li nam da?e? ?adn? bajeczk?, mo?emy dyskutowa? dalej i czeka? na odpowied? wszystkich. Ka?dy jest ciekaw, ka?dy mo?e wrzuci? swoje pi?? groszy do skarbonki wtedy wszystko wyja?nimy ta sprawa nie polega na wypowiedzi admina kt?ry sam g?wno wie i zmy?la, tylko na zdobyciu wszystkich wiadomo?ci kt?re p??niej skleimy w kup? i zn?w napisz? temat z kolejnym poparciem dla tej sprawy.

JEBA? FRAJER?W! JOGI, Z?ODZIEJU!

#edit
Ognisty, tak ci zale?y na randze, ?e k?amiesz cho? sam bra?e? udzia? w tej sprawi?? Wiem, ?e rz?dzi tob? zajebisto?? firmy, ?e swoich nie sprzeda? ale to jest ?wiat. Nie bajka w kt?rej piszesz sw?j scenariusz, och?o?, zejd? na ziemie i w ko?cu sko?cz ten cyrk w kt?rym ty jeste? g??wn? marionetk?.

Ostatnia edycja:

Ognisty to jeden wielki fail razem ze Speederem kim oni kurwa s? CIA by stwierdzi?, ze ss jest sfabrykowany? xd dosy?, ?e filmik jest to jeszcze co? i tak pierdol?, ale poniewa? Ognisty to kretyn to gubi si? w tym co pisze.

Nawet je?li dostan? warna to spoko, dla dobra portalu zrobi? wi?cej ni? ban na moje konto.
Wrzu? na luz, ?wiata i tak nie zmienisz.
Pos?uchaj, dobrze wiemy, ?e narz?dziem moderatorskim nic takiego nie zrobisz, mo?esz jedynie ?ledzi? jego ruchy. Mowa o ruchach kt?re widz? u?ytkownicy jasno, gdzie jest napisane "Edytowane przez...".
A tu klops, bo admin (nawet tak chujowy jak Ognisty) mo?e sprawdzi? wszystko dok?adnie. Nie chodzi tu bynajmniej o wej?cie w edycj? tematu, tylko o pewn? opcj? w ACP. T?umaczenie potrwa?oby za d?ugo, ale na s?owo mo?esz uwierzy?, ?e takie co? da si? sprawdzi?.

Jeszcze jedno.
Ja pobiera?em pliki! - kt?re by?y sprawdzone, i bezpieczne do u?ycia, by?y sprawdzane przez administracj?! - kt?ra okaza?a si? zwyk?ymi oszustami i z?odziejami.
Dobrze powiedziane. Jedno mnie tylko ciekawi - skoro ka?dy z was tak ci?nie kadr? TNET-u, to czemu jeszcze nie poszli?cie w pizdu (czyt. na otibi?, open-tibi? albo samosi?)?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry