Nightmare V2 - Mapka

Status
Zamknięty.

Fikusek

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
9
Witajcie !
Wspolnie z uzytkownikiem RoyPl tworzymy projekt nightmare v2
Zanied?ugo ruszy server ,a wi?c dodaje tutaj klika ss'a z mapki aby?cie go ocenili !

ScreenShot:​
templetu.png

depof.png

expik.png

expp.png

tproomq.png

questm.png
\

OCENIA? !​

Odp: Nightmare V2 - Mapka

?adnie zrobiona mapka du?o po?wi?cenia oraz cierpliwo?ci du?o wyobra?ni.
Mapper si? du?o napracowa? tego mu gratuluj?.
Tp Room (?adny Du?o Detal.) 10/10
Depo (W Miar? Du?o Detal.) 9/10
Temple (Znakomite Du?o Detal Oraz Po?wi?cenia) 10/10
Expy (Nie S? Kwadratowe - ?adnie zrobione staranie.Du?e Brawa Dla Mappera) 10/10

?ycz? dobrego startu OTS - Du?o Graczy "Na pewno Ich du?o b?dzie" Nie zmarnuj? okazji Tak Du?ej Roboty i Du?o Po?wi?conego Czasu Na Zrobienie Tego OTS.
Pozdrawiam "ROY - FIKUSEK" NIECH DOBRZE IM WYJDZIE Z OTS. I oby to by? nie ich jedyny OTS.

Ostatnia edycja:

Spodoba? mi si? tylko screen z dragon lordem, a? kipi RPG. Pozosta?e nie s? najgorsze ale jak to si? m?wi? ' Co za du?o, to nie zdrowo. ' Sam powoli edytuje map? evolution, ale nie o mnie tutaj.
1) Do tego temple nie mog? si? przyczepi?, ?adnie wygl?da, da si? chodzi?, nie jest narane z detalami. 8/10
2) Depo - hmm... No jednak nie lubi? kiedy w depo s? ognie. Sa r??ne gusta, ale na logike : w depo jest protection zone, to za ch*ja nie powinno by? ognia ( chyba, ?e jest to pochodnia na ?cianie, jaka? lampa naftowa czy co? innego ) ; Ocena 7/10 - ?adnie wydetalowane
3) PIERWSZE ZDANIA. 10/10
4) D?ungla a la pustkowie? Nie podoba mi si? linia brzegowa - totalnie kwadratowa. Gdzieniegdzie wida? autoborder ( mniejsza z tym ), ma?o detali. Dziwi mnie brak jakiegokolwiek znaku ?ycia, jaki? robak czy cokolowiek. 3/10
5) Teleport room wyszed? wam do?? ciekawie. 8/10
6) Ostatni screen domy?lam si? ukazuje skrawek jakiej? misji, tudzie? zakamarka. Do niczego si? nie mog? przyczepi? bo nie wiem jaka by?a pierwsza my?l dotycz?ca tworzenia tego miejsca. 7/10

Wybaczcie za ostr? krytyk? ale chcia?e? sprawiedliwej oceny :D

Pozdrawiam, Kajjj :)

@Seud
Te? my?l?, ?e b?dzie sporo graczy na pocz?tek, bo mapa na pewno jest warta zauwa?enia ( oczywi?cie jak na klient tibi 8.10 )

@Topic

Z tego, ?e te? bior? udzia? w mapowaniu tej mapy, to dodam te? kilka fotek od siebie :

64503587.png

93123547.png

43557087.png

19866358.png

13884892.png

20315391.png

70955390.png

84060235.png

15431876.png

50658495.png

To jest na prawd?, garstka ca?ej roboty co zrobili?my nad t? map? . Oczywi?cie bugi/skrypty/silnik tak?e poprawiali?my, wi?c b?dzie warto zagra? .

Odrazu m?wi?, ?eby nie pisa? do nas o dat? startu tego servera, bo jest nie ustalona !

Zapraszam do komentowania/oceniania itp. !​

Screen 4 co to wog?le jest ? Wi?cej ground?w si? nie da?o ? Og??em to ca?kiem ca?kiem, tylko te ognie co s? obok dp to nie radze robi? identycznych por?b czasami jeden p?omie? czasami drugi w inn? stron? b?dzie ?adniej si? prezentowa?o, Dl'e masakra widz? bug ground nie pod g?r? nie ma bordera , dziwne g?ry ,tzn. rozumiem te? lubi? bawi? si? tymi g?rami , ale r?b to ?eby by?o schludnie i ?adnie. Tzn nie r?b tych ,,border?w do g?r" takie co nie pasuj? mianowicie chodzi mi o to :
expik.png

@Up
Zapami?tam to sobie :) juz oczywiscie poprawilem i teraz wyglada ?adnie i estetycznie

@Bialkoo
Co do dzungli to jest ona jeszcze nie skonczona w 100% jest tam pustka jak skoncze to napewno wstawie ss'a i pokaze jak mi ona wysz?a ;D

@Topic
B?de sie stara? dodwac tutaj cz?sto jakies nowe ss'a ;] moze jutro cos dodam ja albo roy ;P
Pozdrawiam Fikusek !

Ostatnia edycja:

Teraz to daje 2 Post.
Nie chce kogo? oczernia?, lecz jak widze. Posty ze strony : Bialkoo i Evon.
To p?aka? mi si? chce (nie dos?ownie...)
Rzecz w tym dajecie krytyk? , lecz sami tego by?cie nie zrobili.
Jeste?cie takimi kozakami to dajcie swoje prace i zobaczymy.
Na pewno ! krytyka jest potrzebna ale. czepiacie si? szczeg???w to dobrze. poprawi to host. ale... ni?ej no kurwa jakie? swoje farmazony prosz? pokaza? mi swoje prace i zobaczymy ile b??d?w bd.
Dzi?kuje Seud.

Ostatnia edycja:

Seud, za bardzo si? przejmujesz. Mo?e i potraktowali to ostro, ale na pewno nie wyjdzie to nikomu na gorsze.

Mapa jest robiona ca?a od zera, wi?c detale nie musz? by? dopracowywane do 100%, kiedy si? robi mapki specjalnie do screen?w to musz? by? ?adne, a ta mapa powinna by? bardziej praktyczna. Moim zdaniem mapa jest idealna, przejrzysta, estetyczna, dopracowana i b??d?w do kt?rych mo?na by si? przyczepi? nie ma zbyt wiele... Tylko nie liczni b?d? szuka? dziury w ca?y ...

Czekam na start, zapowiada si? ciekawie :)

10,5/10 :)

@up up up
Panowie Prosze Bez Spinek... ten temat nie sluzy do wyzywania sie tylko do komentowania mojego i roya ots...

@Topic
a mam takie pytanie do moda dlaczego niby temat ma zostac zamkni?ty? wtf.... raczej radzil bym ukarac uzytkownikow ktorzy pisza glupie posty a nie zamykac moj temat -.-

@Seud
Olej sprawe, co do krytycznej oceny Bialkoo, bo osobi?cie do siebie jej tak nie wzi??em, a nawet moim zdaniem takie krytyki determinuj? do poprawnej/lepszej pracy nad serverem.

Nie mam nic przeciwko temu, ?e troszk? ci? to wkurzy?o, lecz nie ka?dy ma taki sam gust .

Co po drugie .. Staraj si? w tematach nie przeklina? .. Jednak jest to forum gdzie zagl?da tu kilka set ludzi w tym osoby nie letnie .

@Snoopie
Racja . . .

Dzi?ki za ocenke ; )

@Bialkoo
Czasem po prostu, nie kt?re detale s? nie zauwa?alne, przy robieniu .. No i zauwa?amy je dopiero gdy dodajemy zdj?cia na forum .

No, ale zawsze mo?na poprawi? ; )

@Topic
Dzi?, albo jutro dodam kilka nowych fotek .

Zapraszam do komentowania i oceniania !

( No i prosz? o nie traktowanie tego tematu jak chat ! Zawsze mo?ecie si? powyzywa? na priv ! ) ; )
@Edit

Jednak znalaz?em czas wcze?niej i doda?em ; )

49630900.png

75862363.png

22605302.png

19333924.png

86170737.png

44883927.png

70584226.png

60526285.png

51127944.png

Ostatnia edycja:

Wszelkie posty, kt?re b?d? prowadzi?y do mass spamu b?d? kasowane, a autorzy otrzymaj? surow? kar?. Je?eli b?dzie nadal to samo to temat zostanie zamkni?ty do odwo?ania.

@Arts18
Nie chodzilo mi o tak? wypowiedz ale mniejsza z tym.... tematu mi nie ruszajj Koxie Ty Moj ;* Heh ;D;D

@Topic
Prace przy nightmare trwaja ciagle jak widzicie juz dzisiaj nowe ss'a z prac ;P
Jutro postaram ja sie cos doda? ;D

Zapraszam Do Oceniania Tylko Jak Napisa? Arts Bez Spamu Prosze ;P

Ostatnia edycja:

Siemanko!
Wed?ug mnie na niekt?rych screenach za ma?o szczeg???w co dobija :D
Ale pierwszy screen Super!
Mapka jest estetyczna i do grania... GZ
Dopracowaliby?cie mapk? to by by? full wypas : )

@Elevatorkey
"Dopracowaliby?cie mapk? to by by? full wypas : )"

Twoim zdaniem mapka jest niedopracowana? pff... tyle godzin pracy naszej po nocach itd. a ty mi mowisz ze mapka jest nie dopracowana no sorry stary to zrob lepsza.. i dopracuj w 100% wtedy pogadamy ;] przypominam ze to tibia 8.1 tu niema tyle dupereli co np na 8.54...

Szczerze m?wi?c ?rednio mi si? to podoba, da? bym 7/10. Z miejscami expa czy questami jest napewno lepiej ni? z miastem. 1 Screen mi si? absolutnie nie podoba, gdy? jestem przeciwnikiem i nie cierpi? kamieni w depo czy temple... i ta statua na tym pillarze nie wygl?da za ?adnie.. ognie na "koxownikach" ( tych umywalkach z ?arem) nie wygl?daj? za ?adnie i mog? troch? lagowa?...
W pokoju ze sprzedawcami k?pki trawy wyrastaj? z dywanu.. jak dla mnie wygl?da to ?a?o?nie.. Podoba mi si? pok?j z tp, widzia?em go w dziale pobieralnia/mapy ;D ( nie zarzucam ?e wykorzystujecie czyje? projekty, przecie? po to tam jest w "pobieralni", niby to oczywiste ale potem r??ne kwiatki wychodz?.) No i to chyba Tyle ;D

Powiedz mi jeszcze ile wa?y ca?a mapa?

@UP
Narazie Mapka Wazy 15 mb ;p ale to jeszcze wszystkiego nie dodalismy wi?c mysle ze w koncowym efekcie bedzie wazyla 25-30 mb ;P
Dzi?ki za Ocene ;D troche krytyki tez musi byc to wkoncu bardziej zach?ca do dalszej pracy ;)
Moim zdaniem to mapka duzo wazy jak na t? tibie ;]

Ostatnia edycja:

@Elevatorkey
No wiem, ?e na nie kt?rych screenach nie ma, a? tak wiele detali .. No, ale na tibi 8.10 nie ma tak wiele mo?liwo?ci jak napisa? Fikusek, a wszystko wok?? powtarzaj?ce si? te? ?adnie nie wygl?da ..

@djzielakthc
Ja my?l?, ?e te ognie na tych "koxownikach" ca?kiem ?adnie wygl?daj? ( oczywi?cie ka?dy ma inny gust... ) Ja to zastosowa?em u siebie, a ty po prostu nie zastosujesz tego u siebie ;) ...

Co do tej trawy na dywaniku, musia?em po prostu przejecha? jak robi?em tam na pod?odze trawk? ; ) .

@topic
Jak macie jakie? fajne pomys?y co do jakiego? fajnego questa/expa/zastosowanie do miasta, mo?ecie ch?tnie napisa? co? co by fajnie wygl?da?o .
Du?o nam to pomo?e, bo te? ci??ko ju? potem przychodz? nowe pomys?y do nowych miejsc . !

Tak jak obieca?em dodaje nowe ss'a :

dragi.png

expx.png

hydryq.png

questwe.png

templedown.png

Narazie Tyleee.... ;D

Dragony s? ?a?osne, d?ungla jest ?a?osna, kszta?t podziemi r?wnie? jest ?a?osny. Tw?j prefix jest nie na miejscu, bo mappujesz jak amator, a Tibia 8.1 to nie wym?wka! Tam nie ma wcale tak ma?o sprit?w -.-

Podpisuje si? pod postem Elevatorkeya, dopracujcie t? mapk?.

moja ocena 8/10 :) ze wzgl?du na to ?e nie wszystko dopasowane jest ;] ale zobaczymy nowe ss i wtedy p?jdzie nowa ocenka ;] ale jak narazie to i tak dobra robota ;] pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry