• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Nivek] Pocz?tki mapowania

Status
Zamknięty.
Odp: [Nivek] Pocz?tki mapowania

Dzi?ki Blackq , ale sam widz? , ?e o okropne badziewie wychodzi , ju? ponad miesi?c mapuj? nie widz? poprawy , no c?? staram si?

@to by? taki refresz , btw zaraz dodam co? xd

Nie u?ywaj wcale autobordera. Najlepszym przyjacielem mappera jest Pallete RAW.
Pfff ... najlepszym przyjacielem mappera jest myszka

Topic@
Prace Prace , s? malutkie poprawki ale i tak ta g?ra mi si? nie podoba kompletnie , brak pomys?owo??i , nic ciekawego i ma?o detali , 0 mieszania groundu ;( buu chlip !!

to teraz co? nowego , ale si? boj? to pokaza? jak NIC Z TEGO nie wysz?o ;/ nie wiem jak ludzie to robi? ;/

http://tibia.net.pl/mapping/311395-od-zera-do-pro-mappera-lekcja-9-natura-pod-zwykly-klimat.html

30267579p.jpg

btw to "co? " w lewym prawym rogu mia?o by? giant tree ale nic nie wychodzi ;/

@omg wpadka xd

w lewym dolnym rogu xd

thx ;)

Ostatnia edycja:

@Up
W lewym prawym rogu ? Mwaahahhahaa...
Odpowiednia nazwa tematu oddaje odpowiedni poziom Twojego mappingu. ?le robisz zdj?cia z ME, postaraj si? robi? print-screen, gdy oddalona mapka ma dobr? ostro??, nie tak? jak? da?e? w ostatnim zdj?ciu, c?? mog? Ci poradzi?, czytaj wi?cej poradnik?w. work hard, go pr0 ! (czy jako? tak).

kompletnie ci nie wysz?o nie umiesz robi? giant tree ;/ , a natura nie jest taka pro ...
roz?mieszy?o mnie to ;D
w lewym prawym rogu
za g?sto ... nie nawalaj tych krzaczk?w tak bo to nie ?adnie

Skomentuje ostatni? prace. Za bardzo nawalone drzew, za g?sto u?o?one co nadaje mapie efekt syfu. Mog?e? doda? wi?cej k?pek traw, a mapa by?a by ?adniejsza.
Zdj?cia staraj si? zapisywa? w formacie .png, a efekt b?dzie bardziej "hd".
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry