No i posypa?y si? kolejne bany !

Status
Zamknięty.

karpiktogosc

Advanced User
Kwiecień 8, 2008
Liczba reakcji
15
Odp: No i posypa?y si? kolejne bany !

Uff my?lalem ?e ju? pomnie ale gram sobie
^^

PS:u?ywa?em auto fishingu :P(only auto fishing)

No Nie ! i m?j 51 Kina poszed? na 30 dni do wi?zienia :( Dziwi mnie tylko ze m?j Cashmaker nie zosta? zbanowany ; / a main Har tak : [

PS. Jad? na BlackDproxy ;x :p

Jecha?em na tibiaauto i nbocie non stop az mi sie stamina nie konczyla xD i ?adnego bana nie dosta?em :)

Ja w?a?nie teraz pobra?em i zacz??em gra?. Ale mia?em farta ?e nie dosta?em bana ^^

Nie wiadomo jak dzia?a ten system wi?c nie wiadomo czemu nie banuje wszystkich ludzi kt?rzy z bot?w korzystaj? xd
Ale i tak raczej pr?dzej czy p??niej ban b?dzie ;d
Patrze dalej ludzie si? nie nauczyli i botuj?...
down
Auto fishing to te? botowanie...

Ostatnia edycja:

Patrze dalej ludzie si? nie nauczyli i botuj?...

Je?li chodzi Ci o ten auto Fishing to tylko ?owi? rybki aby mlvl trenowa? :)

PS:Nieeeeee auto fishing nie dzia?a ju? !?! wtf ma kto? jaki? inny co tylko ?owi ryby?nie cave hunting itd only fishing

Zastanawia mnie kiedy mnie lub mojego s?siada zbanuj? ^^
Ja ju? od pocz?tku swego grania botuje, u?ywam bota do expienia, pk, trenowania mlvla.
Tak samo m?j s?siad - tyle ?e wszystkie moje postacie po jakim? czasie l?duj? na allegro, a on na securze ma ju? naprawd? du?y poziom. Oczywi?cie od 1 wbijany botem.
Bo na tibi? szkoda czasu. :o

Fajnie, ciekawe ile kont ju? posz?o si? jeb** :up: Nie d?ugo zabraknie graczy i sko?czy si? banowanie botter?w :p osobi?cie gram fair wi?c nie mam si? o co ba?. Ludzie wydali kask? na boty a teraz dostaj? bany no no.

Tak i znowu bany :) Swoj? drog? ja i tak zawsze gra?em czysto (no chyba ?e mo?e kilka razy m lvl na bocie szed?) ale exp zawsze na czysto ;)

ten program nie istnieje bo jaki w tym sens??.
jest 103 lvl jedzie sobie na bocie i nagle BAN.
Dzi? ukaranych zosta?o 5925 Tibijskich kont za korzystanie z bot?w
5925 od razu w ko?cu tibia straci wszystkich graczy przez ten program kt?ry nie istniej? ja obecnie nie wie?e ?e ten program istnieje.
Bo Przez ten program tibia by nie mia?a kasy(?adnego zysku) bo kto by chcia? kupi? Pacc jak na drugi dzie? BAN??

wsumie skoro to gra for fun to czemu by nie bocic przeciez to tylko gra :)

No ja sie domy?lam tylko jak on dzia?a, u mnie zrobi?em co? mniej podobnego, a i tak banowa?o 3-10 osoby dziennie o_o.

Na rl na razie nie gram, szkoda time, w og?le w?a?ciwie nie gram aktualnie w Tipje, ale ciesze sie ze Cipsoft pozbywa sie swoich graczy i wysy?a ich na OTS. ;]

Dzi?ki temu przynajmniej nie ma kolejek :) No i przybywa im, przynajmniej tak mi si? wydaje graczy, kt?rzy nie oszukuj?.

Teraz tylko zastanowi? si? ile to juz takich 50-100+ kont posz?o papa
Zawsze tak jest pierwsze bany strach dosta?em bana usuwam ka?dego bota z komputera
nagle na oficjalnej stronie pisz? za?o?my blackd ?e jest znowu niewykrywalny i tu klapa
znowu ban :) I tak w?a?nie by?o

Status
Zamknięty.
Back
Do góry