• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

No znowu ja moja 2-ga praca pt Mala Wyspa z Duzym expowiskiem

Status
Zamknięty.

Arosax

Active User
Liczba reakcji
3
Dzisiaj tak od 10 zacze?emr obi? mapke i sko?czy?em o 16, i wymy?li?em sobie, ?e zrobie ma?a wysepke z du?ym expowiskiem no i namalowa?em co? tam ;]

tylko sami musicie sobie ustawi? npc przy boacie aby potem nas tpkal do miasta i na odwrot, a kto chce pobra? t? mapk? to prosz? na pw i zapodam link

a teraz ssy:

wyspazexpem.jpg

floor9.jpg

floor8.jpg

floor6.jpg

floor5.jpg

floor4j.jpg

i? to moja 2 praca prosz? o wyrozumia?e oceny jak i najbardziej przyjm? krytyk?, bo trzeba uczy? si? na b?edach i co poprawia? itd

Pozdro, Arosax

Odp: No znowu ja moja 2-ga praca pt Mala Wyspa z Duzym expowiskiem

Jak na drug? prac? nie jest ?le, ale nie chce si? rozpisywa?. Wed?ug mnie za bardzo bawisz si? groundami, wszystko tak na sobie, nie zbyt ladnie to wyglada;)
6/10

oceni ktos jeszcze??:confused:

Tak ja ocenie ta mapka jest ?a?osna,g?upio pomieszane ground?w,s?abe dodatki i w og?le 0 logiki tylko na otsy for fun i to te nie szanuj?ce si? chyba ,bez obrazy ,bo to co tu widz? jest strasznie s?abe 2/10 Popracuj nad mieszaniem ground?w i wyobra?ni? :p

Wszystko strasznie kwadratowe ... -.- pomieszane natury ...
Katastrofa , brzydko to wygl?da .. troch? tego troch? tego -.-
2/10 za ch?ci ...

niewiem czemu wam sie nie podoba sprubujcie posiedziec nad takim czyms dlamnie spoko 9.10

dzieki za krtyki jak i za dobre oceny jutro postaram sie cos wyk?binowa? nowego, mo?e dacie jaki? temat co zrobi?, i te? miejcie to na g?owie ze mappuje od 1 dnia ;]

niewiem czemu wam sie nie podoba sprubujcie posiedziec nad takim czyms dlamnie spoko 9.10

chyba sobie kpisz.

@temat
te groundy pomiesza?e? wog?le bez ?adu i sk?adu, raz taki raz sraki, jak nie masz pomys?u jakie dac groundy to daj ze 2, PASUJ?CE kolorystycznie i klimatycznie,
a pozatym
kwadraty ta?cz?, ta?cz? ta?cz? ta?cz?. ta?cz? ta?cz? ta?cz? kwadraty.

dajcie jaki? pomys? co m?g?bym zrobi? teraz

Cz?owieku !!!!! Trzy rady:
1. Jak co? zaczo?e? to sko?czy tak ?eby si? podoba?o ludziom a nie pro? o pomys? na kolejn? mape ( mapper musi mie? wyobra?ni? nigdy nie prosi si? o pomys? )
2. Poczytaj pare poradnik?w bo kwadraty
3. Nie mieszaj ground'?w jak kolor?w w kalejdoskopie
Pozdrawiam : mocherowy

Nie podoba mi si?.
- ska?y bez wyko?czenia? :huh:
- za du?o zmieszanych ground?w
- b??dy
- absurdalna
G??wny feler to brak polotu.
3/10

No b?agam...

Mapa w og?le nie trzyma klimatu.Tu schody "Earth" zaraz zwyk?e g?ry, zdecyduj si? kolego. Wrzucaj?c mapki na Tnp wiele si? nie nauczysz...
Ju? kiedy? pisa?em jakiemu? userowi, pogadaj na pw z dobrym mapperem, jemu wysy?aj mapki i od niego przyjmuj krytyk?. Wiele si? nauczysz u?ywaj?c palety RAW, wtedy twoja skromna wyobra?nia nie ma granic wymy?lasz coraz to lepsze rozwi?zania a? dochodzisz do perfekcji kt?r? potem mo?esz pokaza? na Tnp i powiedzie? "Ja Po trafie".
Co do mapki, nie ma zako?cze? g?r, Ma?e zr??nicowanie border?w, ma?o detali. Wiem to twoja 2 mapa, i nie jeste? ?aden "pro". Radzi? bym ci po kopiowa? mapki np. Guru, Buum, Fluosa, Matrixa.
Ale nie wrzucaj ich na Tnp tylko udoskonalaj je tym, co z nich wyci?gn??e?. :)

Pozdrawiam
Cyanmon

Status
Zamknięty.
Do góry