-Tibia 8.60 NOOBWAR.EU - 23.05.2014 ~~ WAR SERVER 8.60 ~~ Nowa edycja

Status
Zamknięty.

bestevo

Senior User
Wrzesień 29, 2010
Liczba reakcji
15
NOOBWAR.EU - 23.05.2014 godz. 18:00

IP: noobwar.eu
Port: 7171
WWW: Noobwar.eu - News

~Noobwar startuje ponownie! Tym razem, zmienili?my troch? konfiguracj? serwera tak aby?cie mogli gra? miesi?cami tak jak za dawnych czas?w. Obni?yli?my zdobywanie do?wiadczenia z potwor?w oraz zmniejszyli?my troch? zdobywanie do?wiadczenia poprzez zabijanie zwyk?ych graczy.
Nie by?o sensu odpala? znowu Noobwara ze starymi rate'ami poniewa? po tygodniu istnia?y ju? postacie o maksymalnym poziomie 55.

~Wraz z now? edycj?, ujrzycie nowy system teleportacji do temple. Na serwerze istnieje nowa komenda "!tp liczba" (gdzie liczba= numer temple, np. !tp 1, !tp 2)
Tym sposobem mo?ecie si? teleportowa? swobodnie po czterech nowych temple serwera. Istnieje jednak jeden warunek, aby u?y? komendy musicie by? w protection zone. (!tp 1, !tp 2, !tp 3, !tp 4).

~Skull system~ B?dzie mia? za zadanie u?atwi? graczom rozpoznanie seryjnego zab?jcy od zwyk?ego tch?rza :) Wi?cej info wkr?tce zobaczycie na stronie. My?l? ?e do 19.05 system b?dzie gotowy. Aktualnie, zosta?y tylko zmiany w kodzie ?r?d?owym silnika i wszystko b?dzie gotowe.

Postaramy si? aby ta edycja by?a jak najd?u?sza!

Wi?cej informacji mo?ecie znale?? tutaj.

Co posiadamy:
~~> Serwer dedykowany + zabezpieczenia przeciwko atakom DDoS.
~~> Stabilny silnik kt?ry jest w stanie utrzyma? setki graczy.
~~> W?asny layout oraz szybko dzia?aj?c? stron?.
~~> B?yskawiczny save-server trwaj?cy 1-2 sekundy.
~~> W?asn? unikaln? mape oraz w?asne skrypty.
~~> Do?wiadczon? admistracj?, zajmuj?c? si? tworzeniem serwer?w oraz administrowaniem system?w Unix-Linux lata.
~~> Klient 8.60
~~> Dobr? opinie graczy.

+ du?o wi?cej rzeczy kt?re odkryjesz ju? po stacie!

NOOBWAR_1.png

NOOBWAR_2.png

NOOBWAR_3.png

Odp: NOOBWAR.EU - 23.05.2014 ~~ WAR SERVER 8.60 ~~ Nowa edycja

Kaski brakuje co :C ?

Nie powiedzia?bym :)) Aczkolwiek, musisz by? totalnym idiotom by my?le? ?e kto? mo?e si? utrzyma? z serwer?w open tibia.

@topic Raportuje tw?j post, je?li masz zamiar dalej offtopowa? i za?mieca? mi temat to daruj sobie. Tutaj si? komentuje serwer a nie o tym czy ja potrzebuj? kaski. Widocznie ty potrzebujesz, wi?c radzi?bym znale?? jak?? prace a nie siedzie? przed komputerem 24/7.

Popraw sobie na g?rze acc odno?nik tzn., klikaj?c w Forum nie przenosi na nie, a trzeba r?cznie dopisa? w adresie.

@topic:
Serwer ciekawy, znany mi, ?ycz? powodzenia!

Popraw sobie na g?rze acc odno?nik tzn., klikaj?c w Forum nie przenosi na nie, a trzeba r?cznie dopisa? w adresie.

@topic:
Serwer ciekawy, znany mi, ?ycz? powodzenia!

Nie zauwa?y?em, dzi?ki.

Pewnie wbij? na serwer jak b?d? mia? czas.
Tak btw. pisze si? "znale??", a nie "znale??".

Postaramy si? aby ta edycja by?a jak najd?u?sza!
Tak?e nie lubi?, gdy ludzie prowadz?cy serwer tak pisz?, poniewa? i tak wiadomo, ?e serwer d?ugo nie postoi, a pr?dzej czy p??niej i tak zostanie wy??czony, a nast?pna edycja zaplanowana na xx xx xxr. :wink: Edycje b?d? si? tylko powtarza?, a w ka?dej wprowadzone zostanie kilka nowych rzeczy, udogodnie? dla gracza.

A wracaj?c do serwera to na ACC polecam poprawi? kolorystyk? bo razi strasznie w oczy i ledwo co mo?na si? doczyta? (bynajmniej u mnie) i kompletnie odstrasza przegl?daj?cych na pewno.
Wchodz?c w zak?adk? jak?? po lewej stronie uka?e si? Nam tak?e drugie menu po prawej w kt?rym to nie wczytuje obrazka po za?adowaniu jakiejkolwiek zak?adki.
8PGXN.png

Polecam poprawi?.

Dreamer to ten co m?wi ?e na jego otsy wbije 500 os?b a wbija 200 i ?e edycja bedzie d?uga a ots stoi 2 dni ?
Kojarzu kojarzu

Tak?e nie lubi?, gdy ludzie prowadz?cy serwer tak pisz?, poniewa? i tak wiadomo, ?e serwer d?ugo nie postoi, a pr?dzej czy p??niej i tak zostanie wy??czony, a nast?pna edycja zaplanowana na xx xx xxr. :wink: Edycje b?d? si? tylko powtarza?, a w ka?dej wprowadzone zostanie kilka nowych rzeczy, udogodnie? dla gracza.

A wracaj?c do serwera to na ACC polecam poprawi? kolorystyk? bo razi strasznie w oczy i ledwo co mo?na si? doczyta? (bynajmniej u mnie) i kompletnie odstrasza przegl?daj?cych na pewno.
Wchodz?c w zak?adk? jak?? po lewej stronie uka?e si? Nam tak?e drugie menu po prawej w kt?rym to nie wczytuje obrazka po za?adowaniu jakiejkolwiek zak?adki.
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
Polecam poprawi?.

Widz?, zaraz poprawie :)

Dreamer to ten co m?wi ?e na jego otsy wbije 500 os?b a wbija 200 i ?e edycja bedzie d?uga a ots stoi 2 dni ?
Kojarzu kojarzu

Co ma piernik do wiatraka :) Noobwar zawsze sta? d?ugo i zawsze na nim gra?o kupe ludzi nie tylko z Polski. Tak wi?c, nie pisz tutaj bzdur bo chyba nie masz nawet najmniejszego poj?cia o jakim serwerze piszesz.

Ostatnia edycja:

Podbijam

ExpfromPlayers: 8x
ExpfromMonsters: stage
Jaki jest exp stage, bo nigdzie nie mog?em znale?? :c

Ile frag?w do rs'a? :D

@down
No racja :D

Ostatnia edycja:

Jaki jest exp stage, bo nigdzie nie mog?em znale?? :c

Ile frag?w do rs'a? :D

To war.99999999999999999999999999999999 do rs.
@TOPIC
Co do serwera to wbije jak zawsze. Wbije ten 40 lvl i wyjde :P

Po 1 "idiotom" super extra nie powiem ;>
Po 2 po twoim nicku odrazu moge stwierdzic ze bedzie to ots na kilka dni dla kasy... bestevo widze sygnaturce ze jakis otsik rekalmujesz co wystartowal 9 maja czyli 10 dni temu (juz jedenascie bo po polnocy) ile online? 19 Wow twoj ots tak?
Po 3 dalej jest zje*any sms shop dzieki ktorym stajesz sie 'bogiem' i pewnie znowu bedzie biegalo w ch*j mc i ludzie farmic beda a ty masz na to wyje*ane bo hehe kaska leci?
Po 4 Nic ciekawe nie dodales powiekszyles troche mape i przerobiles temple wow o kurde no szacun i to ma mnie przyciagnac? Jakos tego nie widze...

Po 1 "idiotom" super extra nie powiem ;>
Po 2 po twoim nicku odrazu moge stwierdzic ze bedzie to ots na kilka dni dla kasy... bestevo widze sygnaturce ze jakis otsik rekalmujesz co wystartowal 9 maja czyli 10 dni temu (juz jedenascie bo po polnocy) ile online? 19 Wow twoj ots tak?
Po 3 dalej jest zje*any sms shop dzieki ktorym stajesz sie 'bogiem' i pewnie znowu bedzie biegalo w ch*j mc i ludzie farmic beda a ty masz na to wyje*ane bo hehe kaska leci?
Po 4 Nic ciekawe nie dodales powiekszyles troche mape i przerobiles temple wow o kurde no szacun i to ma mnie przyciagnac? Jakos tego nie widze...

Po pierwsze, naucz si? pisa?.
Po drugie, je?li nie odr??niasz serwer?w typu evo na kt?rych graj? gildie kt?re zmieniaj? serwer co pare dni od war ots'a kt?ry ma ju? za sob? d?ug? histori? to nie moja wina.
Po trzecie, jak mog? "stawia?" serwery dla pieni?dzy skoro bez wysy?ania centa mo?na na ka?dym moim otsie mie? full eq poprzez eventy lub "punkty za lvl"... Ahh, zapomnia?em o questach.
Po czwarte, nie wiem jakich ty zmian oczekujesz wraz z now? edycj?. Mam tworzy? mape od zera? No niestety, nie znam takiego serwera kt?ry co edycj? ma kompletnie now? map?.

To war.99999999999999999999999999999999 do rs.
@TOPIC
Co do serwera to wbije jak zawsze. Wbije ten 40 lvl i wyjde :P

Nie wiem czy ci si? uda tak ?atwo wbi? 40lvl :) Zdobywanie do?wiadczenia jest bardzo utrudnione - masz moje s?owo ;) B?dziesz musia? troch? pogra? aby taki 40 poziom zdoby?.
Zapraszam - start 23.05

Ostatnia edycja:

Fajny serwer. Polecam wida?, ?e administracja sp?dzi?a nad nim wi?cej ni? 1h :).

Server jest ok, ale ?eby na nim pogra? trzeba wbi? jaki? skill, a ?eby wbi? ten skill musisz kupi? vipa. (3.69)
Do tego, ?eby ten m lvl jako? lecia? musisz kupi? GMP (3.69).
Po 2 dniach, gdy ju? ka?dy b?dzie mia? full seta, to bez niego te? nie da si? gra?.(50z?~)
A co najgorsze , eq da sie zdoby? tylko z sms shopa, nawet jebanych 100 pkt na vipa ju? nie dajesz.
No ale chuj i tak wejd? tradycyjnie.

Aczkolwiek, musisz by? totalnym idiotom by my?le? ?e kto? mo?e si? utrzyma? z serwer?w open tibia.

O to mi chodzilo drogi kolego ;> i moglbys cos zmienic bo troche nudne jest wbicie na noobwara i ustawienie 10 mc biegajacych i robiacych maryski na ktoryms towerze co edycje przez cala noc i dzien nie sadzisz?

@down
No tak bo przeciez maryska z farmienia mc to za malo oni musza jeszcze pkt dostac

Ostatnia edycja:

Server jest ok, ale ?eby na nim pogra? trzeba wbi? jaki? skill, a ?eby wbi? ten skill musisz kupi? vipa. (3.69)
Do tego, ?eby ten m lvl jako? lecia? musisz kupi? GMP (3.69).
Po 2 dniach, gdy ju? ka?dy b?dzie mia? full seta, to bez niego te? nie da si? gra?.(50z?~)
A co najgorsze , eq da sie zdoby? tylko z sms shopa, nawet jebanych 100 pkt na vipa ju? nie dajesz.
No ale chuj i tak wejd? tradycyjnie.

Uruchomili?my loterie. W pierwszy dzie? startu b?dzie ona automatycznie oraz losowo dodawa? po 100 punkt?w co 30 minut.
P??niej zobaczymy :) Mo?liwe ?e co 2h.

http://noobwar.eu

@up

MC s? ograniczone do dw?ch.

Ostatnia edycja:

Refreshh.

Start dzisiaj o 18:00!

Haha ograniczysz mc? Dobre sobie i nie bedziesz i tak tego sprawdzal bo nie bedzie ci sie chcialo -.- jak co edycje byl free-exp zabroniony (poczatkowe edycje ofc) ale nikt nie banowal na pokaz 3-4 bany dales a tak to wyje*ka totalna wiec co ty chcesz udawac... a jak max 2mc/ip no to beda sobie biegac ludzie 1 charem (mainem) bic a 2 przybiegac i sie podkladac i ustawi tak team 6 osobowy chary i efekt ten sam tylko ciezej ich wybic bedzie... Albo ustawia sobie 2 chary dookola temple biegajace i bijace sd w kazdego na ekranie na bocie full afk i relogin co deska i wybiega znowu to gratulacje mi sie botow bic nie chce eloszka

Haha ograniczysz mc? Dobre sobie i nie bedziesz i tak tego sprawdzal bo nie bedzie ci sie chcialo -.- jak co edycje byl free-exp zabroniony (poczatkowe edycje ofc) ale nikt nie banowal na pokaz 3-4 bany dales a tak to wyje*ka totalna wiec co ty chcesz udawac... a jak max 2mc/ip no to beda sobie biegac ludzie 1 charem (mainem) bic a 2 przybiegac i sie podkladac i ustawi tak team 6 osobowy chary i efekt ten sam tylko ciezej ich wybic bedzie... Albo ustawia sobie 2 chary dookola temple biegajace i bijace sd w kazdego na ekranie na bocie full afk i relogin co deska i wybiega znowu to gratulacje mi sie botow bic nie chce eloszka

Nie mam zamiaru nawet czyta? tego co napisa?e?... A? mnie oczy bol?.

Dzisiaj - 18:00.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry