-Tibia 8.60 NOOBWAR.EU - Nowa, zupe?nie nowa edycja ;) Sprawd?! WAROTS

Status
Zamknięty.
Odp: NOOBWAR.EU - Nowa, zupe?nie nowa edycja ;) Sprawd?! WAROTS

Nie polecam.

Osoby, kt?re wyda?y na poprzedni? edycj? si? ni? nie nacieszy?y + pallek to by?a taka pizda, ?e to chuj. na 120 skillu bi?em po 50 w typeczka z enczanta... pewnie znowu balans spierdolony b?dzie i w og?le w chuj.

Bedza jakies freeee punkty (bo pamietam kiedy? yanger)rozdawa? full sety kolegom i ca?y serwer mia? full seta. Bo ?eby tu by? lepszym i nie pada? jak "SZMATA" trzeba mie? full seta kt?ry kosztuje 40z? gdzie?....

Ja zajmuje si? t? edycj?, nie Yanger. Serwer jest "ogarni?ty" i odnowiony. Nie ma nic wsp?lnego z poprzedni? edycj?. Godzin? przed startem na facebook'u zostan? udost?pnione punkty.

Nieca?e 25 minut ! Ustawia? clienty na jedno i jedyne IP: noobwar.eu i oro.

@up

Oro? O czym Ty w og?le m?wisz... tutaj ?adnego ora?ska nie ma ju? od poprzedniej edycji... 150 os?b z 50 fejkowych, pozdrawiam:)

Szkoda ?e tak ma?o os?b wesz?o na ots ;(

no ma?o i pewnie wi?kszo?? mck?w - dziwne.. tak sie dobrze ta edycja zapowiada?a mo?e przez to

Kod:
Zmieniamy serwer dedykowany ( OVH ---> Hosteam ) Migracja potrwa max 45 minut.

W ramach rekompensaty wszyscy dostana darmowe punkty!

We are changing dedicated server (OVH --> Hosteam). It will take 45 minutes. We will give free points at the end.

Z tego co si? dowiaduje, pinguje niejaki rafonixovski czy jako? tak:/ Ludzie prosz? was, dajcie pograc, bo jest d?tka;/

Pozdrawiam!

---------- Tre?? dodana o 18:47 ----------

Przepraszamy za problemy z serwerem, ale ju? wszystko zosta?o wyja?nione, jednak przez najbli?sze chwile prosimy korzysta? z tego adresu ip: 178.217.186.222, zar?wno w grze jak i na stronie internetowej. Rekompensata b?dzie w okolicach godziny 21, przepraszamy za problemy.

Aha, zajebi?cie, czyli gdy stuknie 21? A mnie nie b?dzie(Gdy napewno mnie nie b?dzie) Punkt?w nie otrzymam? Dobrze rozumi?? Wczas gdy siedzia?em ci?gle na tych lagach, nieotrzymam tych punkt?w jak mnie nie b?dzie? Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

Nie by?? ?adnych atak?w. Serwerownia OVH mia?a w?a?nie modernizacje switchy sieci, zrobili w godzinach najwi?kszego ruchu zamiast w nocy... C??.... Przenie?li?my wszystko na maszyn? w Hosteam. Wszystko juz dzia?a. Rekompensata b?dzie o 21:00 dla ka?dego konta.

Strona serwera powinna zacz?? dzia?a? do 22:00 dla wszystkich, musz? si? od?wie?y? rekordy na serwerach DNS.

Odp: NOOBWAR.EU - Nowa, zupe?nie odnowiona edycja ;) Sprawd?! WAROTS

Odp: NOOBWAR.EU - Nowa, zupe?nie odnowiona edycja ;) Sprawd?! WAROTS

Aha... 23;00 i nadal nie mam ani jednego punkta ;/ od was, a bylem ;/

Wysy?ane z mojego Xperia J za pomoc? Tapatalk 2

Punkty dostali gracze zalogowani o 21:00.

siemka ja mam bana na ip nw czego loguje sie i wyskakuje co jest mam internet arknet kazdy kto ma arkneta ma te same ip moze ktos dosta? i ja nie moge wbi? zal

---------- Tre?? dodana o 01:07 ----------

moje name jestem kox

Skontaktuj sie ze mn? na gg: 13481232

NoobWAR.eu - zapraszamy!

Wszedlem na chwile zobaczyc czy cos sie poprawilo ale widze nie. Kasa kasa i jeszcze raz kasa. Palek wyskakuje z itemami z sms shopu i na 13 poziomie po wyjsciu z temple pierwszy raz sie trzyma lepiej niz niejeden knight nawet 15+... Bije go 10 osob, niektorzy wytrenowany mlvl i po 100 wchodza z sdka, a ten sie leczy potem i czarem co chwile za full hp a do tego jeszcze troche many... Knight tez sie slabo nie trzyma jak sie dobrze obkupi. Oczywiscie jak zwykle gdzie w tp nie wejdziesz to 50% szans na to, ze bez pz kilka kratek do tp bedziesz od razu w trapie bez mozliwosci ucieczki. 10 typa stoi przez miesiac i wbija lvl w ten sposob nic nie robiac tylko spamujac czar w jedna kratke... No i jak by tego bylo malo to jeszcze jakies problemy bo nie potrafi ktos ogarnac na stale normalnie hostingu juz nie pierwszy raz przy jakims serwerze w ostatnim czasie...
Jak ktos lubi wejsc, wydac 30 czy 50 zl i na 13 lvlu ustac od 10x 15+ albo solo zabijac ludzi no to prosze wbijac. Jak ktos sie lubi meczyc kilka tygodni zeby dorownac tym ktorzy zaplaca to tez niech wbija... Inaczej nie widze sensu. Chyba, ze w 50 osob. Wtedy ma sie szanse z 3 osobowa ekipa z eq z sms...

@up Sko?czy?e? hejtowanie?

Ju? kiedy? to pisa?em, ale co?... Musz? si? dla ciebie powt?rzy?. Skoro gracz wydaj? pieni??ki - to gracz wymaga. Wybacz aby gracz z free EQ trzyma? si? tak samo dobrze jak kto? kto wyda? te 20z?. Lekka przesada, za du?o oczekujesz.

Btw. niez?a sygnaturka :)

Ahhh nie dopatrzy?em hosting... Nie wyra?aj si? apropo hostingu bo masz zerowe poj?cie w tych sprawach. Wy?ej te? jest post o tym ale oczywi?cie taka osoba jak ty nie przewinie strony troche wy?ej i nie przeczyta, bo po co.

OVH mia?o modernizacje switchy na ca?ej sieci.( nie wiem czy ci co? to m?wi, ale to nie by?o zale?ne od nas). Szybko wi?c przenie?li?my OTS na serwer w Hosteamie po czym problemy znikne?y i wszystko pracuje ju? stabilnie. http://prace.ovh.pl/?do=details&id=16337 <-- masz jako dow?d.

Ostatnia edycja:

Tak gracz wydaje pieniadze to wymaga. Ok, ale kurwa moze byc o 15% lepsza postac a nie o 1500%. A do tego ewentualnie jakies rzeczy ktore sa ladne i fajne, czasem przydatne, ale nie sprawiaja, ze balans jest tak zjebany przez to.
Czytalem ostatni post akurat, ale zawsze wina hostingu nie? Akurat tak o wyskoczyli teraz. Pamietam juz nie raz tlumaczenia ze wina hosteamu bo cala serwerownia jebla a na tech.hosteam nic nie pisali bo nic sie nie dzialo. I ktory to juz raz wina hostingu? Pamietam jakis czas temu juz dluzszy evo rusza evo pada przez lagi i kicki - wina serwerowni. Ostatnio cos padlo calkowicie - wina serwerowni? Teraz cos nie tak - wina serwerowni. Nawet jesli teraz to prawda to mam w to wyjebane. Poza tym i tak malo kogo to obchodzi.
Hejtowanie skoncze jak mi sie znudzi ;D

Tak wina serwerowni, bo OVH odpierdala r??ne rzeczy. Na ostatniej edycji tixery padl mi caly dysk HDD. By? uszkodzony, serwer sie samodzielnie restartowa?. A teraz modernizacja switchy... Co?.... Chyba nie pojad? do serwerowni i sam nie wymienie dysku. Dlatego zrezygnowa?em ju? z OVH i nie b?d? ju? dzier?awi? tam serwery dedykowane, za du?o mieli wpadek i problem?w a zawsze si? co? zdarza?o w godzinach mojego startu.

Lepiej sp?jrz na te twoje evo, bo smierdzi mi xlogiem.

W ovh zawsze takie wpadki byly wiec nie wiem czego sie spodziewales. Ja sie z ovh wynioslem dobre 3 lata temu po takich wpadkach i tam nie wracam. A teraz sie nic nie zmienilo, wiec nie zwalaj na nich za to, ze do nich poszedles, zamiast siedziec gdzies gdzie wszystko normalnie dziala...

Co ty masz wsp?lnego z hostiniem i z serwerami dedykowani, tymbardziej z administracj? takiego serwera. Na jakiej podstawie wystawiasz opinie tej serwerowni. Z tego co widz?, to ten tw?j ca?y nexot.pl stoi u cuddiego ( 91.216.191.238 cuddihosting-gw.hosteam.pl ). Masz tam prosty panel, FTP i PMA. Nie ma tam nic, co przypomina?oby konsole SSH.

OVH jest dobr? serwerowni? oferuj?c? du?o mo?liwo?ci dla os?b nie posiadaj?cych jakie? super du?e wymagania. Owszem istniej? wpadki, ale nie ma ich tak du?o. Zale?y na co si? trafi. Mo?liwe ?e akurat serwer dedykowany kt?ry mi si? trafi? jest ju? troch? stary. ( Oferta 2008 - AMD Opterom 16x 2.20GHz ) Wi?c nie wiem czego ty tutaj oczekujesz od 5letniego serwera.

Teraz siedze u cuddiego bo mi tak wygodnie, a gdzie wczesniej siedzialem to nie wiesz.
Mialem serwery w ovh, hosteamie, hostparku, mintshoscie, biznes hoscie, ultimie, vihoscie, esynergy i jeszcze jakichs malych serwerowniach co nawet nazw nie pamietam...
Takze skoncz mi pierdolic, ze nie wiem co mowie ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry