-Tibia 10.36 Norah World // Custom Map RPG 30.03.2014

Odp: Norah World // Custom Map RPG 30.03.2014

stac nas na to by go oplacac, wiec nie przewidujemy sms shopa ;)
Tak wi?c dlaczego jest to ju? kt?ra? z kolei edycja?

Je?li sta? was na op?acenie tak jak na ka?dej poprzedniej edycji to wol? nawet nie zaczyna? bo szkoda czasu.

Jest to jeden z niewielu serw?w gdzie jest kilku w supporcie ,kt?rzy ci?gle co? robia i pomagaj? gracz?.. Nie tak jak na 90% ots ,?e zarz?d tylko liczy kase z sms shopa itp.
Zach?cam do gry! :)

@Benzyniak
Co Do Pvp Te? wole ?eby by?o,i uwierz ?e je?eli si? nadarza okazja pisz? o tym z administarcja i pr?buj? ich nam?wi? bo to zrobi swoj? robot? i napewno przyci?gnie graczy.
Zapraszam Server dobry je?eli by kto? potrzebowa? pomocy pisa? do mnie na priv.nick taki sam jak na forum;)

Co ty pier*olisz ze ja bede narzekac na to ze mnie beda h-lvl bic/ ze nie potrafie expic? Typeczku kochany jak masz moba ktory jest podrasowany tak ze wali 2x tyle co na rl tibi plus szybciej dodatkowo z mobow kompletnie nie leca gp z dragow/dl/frostow/hero leca jak poje*ane gpki a z np wyvern nawet je*any talizman nie spada na 250 ubitych w tasku spadlo mi 4 woi i 1200 w gpkach a i z 4 small sapphire sorry ale nie widzi mi sie expienie na non-pvp jeszcze w taki nudny sposob jak na 3/4 serverach 8.6 roty>dragi/hero>dle>warlocki i jebudu 200lvl zero funu zero pvp :)
Jakos kur*a gralem na ruthlesach i innych rpg 7.4-10.36 nigdy nie mialem problemu z pvp... ch*j w to ze na wiekszosci tych smiesznych serverow gdzie gralo ~50 osob musialem sobie robic przerwy 2 dniowe bo nikt z depo wyjsc sie bic nie chcial pozdro master elodin i jego zaje*ista gildia breaking bad co wychodza w 6 na 1 i najczesciej padaja chyba ze maja 80lvle a on 50 :* A i taka sprawa tylko kompletny nie ogar wychodzi z servera jak go bija ale pzdr zbierajcie sobie bohy do domku i wbijcie zyciowke 200lvl na otsie rpg non-pvp gdzie gra ~20 osob w godzinie szczytu razem z trainerami bo nie pisze na stronce ani w reklamie ze jest to server NoN-PvP i ludzie wchodza i traca czas tak ze pozdro norah

Szacunek dla was ?e nie ma sms shopa, ale ci??ko b?dzie o graczy troszk? za ma?y ten exp i loot, ale og??em to bardzo mi si? podoba
Benzyniak dzieciaku zamknij dziure, tak padaja 6v1 ze zbugowanymi gozzlerami, masz si? czym szczyci? debilu

Ostatnia edycja:

exp zosta? troszk? zmieniony z?by na pocz?tkowych levelach by?o troch? ?atwiej

1-20 x20
21-40 x15
41-60 x10
61-80 x5
80+ x3

Co jak co ale benzyniak troch? racji ci przyznam z tym pvp,jest strasznie ch*owo ?e tu jest non pvp to odbiera ca?y klimat ktory nadaj? ots'? Rpg.w sumie wszystkim ots bo servery bez pvp d?ugiej przysz?o?ci nie maj? ile mozna expi? i robi? questy?!.A jak si? ma wojne to przeba expi? ?eby by? lepszym od wroga!
Wi?c powiem tylko je?eli nie pomy?licie z tym pvp to te? chyba si? po?egnam ;<

no bez pvp tragedia

wy?wietlanie b??d?w na stronie macie czysto developerskie, proponowa?bym to poprawi? bo wygl?da ma?o profesjonalnie

Szkoda ?e nie ma tego pvp, serwer mi si? bardzo podoba, ale bez tego ta gra nie ma sensu wko?cu ile to mo?na expi? i expi?, zr?bcie mo?e jeszcze ?wiat pvp, jestem pewny ?e przebije liczb? graczy npvp, nawet gracze na npvp tego chc?.

No sam bym tam wbi? bo na tym serverze sko?czy?em gre wraz z kolegami nie ma co gra? i tylko expic..Fajny server ale bez pvp si? gra? nie da!

Tutaj urok serwera to niepowtarzalne i trudne questy dla H lvli :) nie spotkalem sie z lepszymi ;) Wary sa dla tych co lubia sie bic. Ten serwer ma cos niesamowitego w sobie :)

W zwi?zku z Waszymi nieustannymi pro?bami
postanowili?my p?j?? Wam na r?k? i doda? pvp w godzinach od 22 do 7 ka?dego dnia.

hahahahaa pvp w godzinach niemam pyta? czyli ludzie expi? do 22 p??niej id? spa? lub siedz? w depo,?enada nie ots sory ale podziekuje;>

Te? jednak nie wbij?, albo pvp normalnie albo wcale. Kto? si? wyexpi w dzie?, a p??niej b?dzie pzta grza?, ?eby lvl nie spad?...

Ludzie w nocy ?pi? wi?c nie wiem jaki jest sens dawania pvp w takich godzinach ... Dajcie w dzie? kiedy mo?e wbi? wi?cej ludzi. W nocy ile gra? max 5/7 os?b? w dzien ok 20 wi?c jest r??nica.

Asimov nie b?dzie pvp w popo?udniowych godzinach bo God si? boi stracic lvl,kt?rego i tak nie wbija?,ju? mam lepszy Rpg pvp od 8 ?adnie,ludzi ko?o 60-70 i jest dobrze!
A norah to jedno wielkie g**no!:)

Ok, ja zako?czy?em swoj? kariere na tym serwerze. Rozda?em itemy potrzebuj?cym. Nie b?de gra? na serwerze gdzie jeden cz?onek ekipy gra zwyk?? postaci? i jest 1 w top,ma?o jest online a lvle nie wiem jak tak szybko nabija... Support nie powinien si? pcha? do gry,powinien tylko pomaga? graczom. Powodzenia w prowadzeniu serwera:)

Norah byl zawsze NON-PVP wi?c skoro wybrali?cie go to czemu macie pretensje ze nie ma pvp skoro na norahu zawsze bylo non-pvp.. opis serwera byl non-pvp. Wprowadzenie tego pvp jest nie fajne.. ale ok.. niech ta bedzie.
PvP to najwieksze dziadostwo otsow.

Back
Do góry