-Tibia 10.36 Norah World // Custom Map RPG 30.03.2014

Odp: Norah World // Custom Map RPG 30.03.2014

PvP to najwieksze dziadostwo otsow.
Nie gram na tym ots ale jak widz? to mi si? a? twarz ?miej?, to po co ty grasz na ots ?eby mie? lvl i co dalej?:D Na real to jeszcze mog? to zrozumie? bo tam zawsze znajdzie si? zaj?cie ale na ots gdzie nie wiesz ile on postoi i tak ca?y czas b?dziesz wbija? lvl.

Norah byl zawsze NON-PVP wi?c skoro wybrali?cie go to czemu macie pretensje ze nie ma pvp skoro na norahu zawsze bylo non-pvp.. opis serwera byl non-pvp. Wprowadzenie tego pvp jest nie fajne.. ale ok.. niech ta bedzie.
PvP to najwieksze dziadostwo otsow.

Poka? gdzie tu jest napisane ?e to serwer non-pvp?:)

Na str:

Information

IP: Norah.pl
Client: 10.36
Type: RPG

Robicie co? dla graczy a nie dla siebie. Zosta?a ma?a garstka ludzi , kt?rym gra na tym serwerze wkr?tce si? znudzi. PVP,to najwi?ksza atrakcja,bez tego gra nie ma sensu. Tak?e dzi?kuje za te kilka dni dobrej gry na tym serwerze.

?apcie xddd

loot mia?em z ludzi co? ok ponad 50k ;ddd​

Ostatnia edycja:

Licz?, ?e Sebastian podo?a zadaniu i utrzyma ten serwer do ko?ca. Jak narazie widz?, to licz? 11 graczy a? mnie nie zachwyca. Ale og?lnie jak kiedy? wspomina?em ten serwer zawsze szanowa?em i b?d? szanowa?. B?dzie dobrze panowie :)

co jest z tym serwerem?od kilku min si? zawiesza i wyrzuca z gry ;/ jakies lagi itd. No i chyba offline.

Serwer by? atakowany lecz atak zosta? oczywi?cie zablokowany, przepraszam za utrudnienia

Ostatnia edycja:

No i chyba po serwerze;/. ?aden admin si? nie logowa? od kilku dni w grze ani na forum,nie mo?na uzyska? ?adnej pomocy itd.szkoda

Witam. W Tibi? nie gra?em jaki? czas, a? wzi??a mnie ochota i zago?ci?em na tym serwerze.
Osi?gn??em stosunkowo wysoki poziom, ale co z tego, skoro nie ma nawet z kim s?owa zamieni?.
Administracji nie z?apa?em aktywnej, na serwerze graj? pseudo Brazyliano-Polscy-Angole (?).
PVP moim zdaniem wiele by zmieni?o na serwerze.
Gra faktycznie wygl?da?a jak pisa? Benzyniak... nie trawi? typa, ale musz? si? z Nim zgodzi?.

Proponuj? zamkni?cie serwera, reklama; odczeka? tydzie? - dwa, i na nowo w??czy?.
Teraz ludzi jest coraz mniej, a w?tpi? ?eby wr?cili, tudzie? weszli nowi.

Serwer jak najbardziej do gry. Sympatyczna atmosfera etc...
Oczywi?cie, je?li gra si? dla cyferek, stawiaj?c bota na exp, p??niej bota na mlev; zero pvp i do znudzenia expienie/questy.

Nie polecam.

Przez pierwsze kilka dni gra?o si? fajnie,administracja pilnowa?a porz?dku na serwerze, a od pewnego czasu maj? go w d*pie. Na forum nikt nie zagl?da,ka?dy boci ile chce... Nie ma sensu ju? tutaj gra?,a szkoda bo fajny serwer.

Po zapowiedzi idzie stwierdzi?, ?e fajnie to wygl?da, ale po komentarzach u?ytkownik?w tego forum wida?, ?e serwer nie wart uwagi gracza.
Forum widz?, ?e olewane przez administracj? i jej za?og?, serwer zreszt? te? bo to wida?.
Nie mog? powiedzie?, ?e zagram bo tego nie zrobi? i nie przekonam si? na w?asnej sk?rze jakie to do?wiadczenie graj?c na tym serwerze, poniewa? zaprzesta?em gry w tibie.
Podoba mi si? tutaj wykorzystanie w?asnej mapy i to, ?e serwer 'posiada' klimat rpg bo licz?, ?e tak jest, prawda?
My?l?, ?e to tyle z mojej strony i na tym sko?cz? opinie.

Po zapowiedzi idzie stwierdzi?, ?e fajnie to wygl?da, ale po komentarzach u?ytkownik?w tego forum wida?, ?e serwer nie wart uwagi gracza.
Forum widz?, ?e olewane przez administracj? i jej za?og?, serwer zreszt? te? bo to wida?.
Nie mog? powiedzie?, ?e zagram bo tego nie zrobi? i nie przekonam si? na w?asnej sk?rze jakie to do?wiadczenie graj?c na tym serwerze, poniewa? zaprzesta?em gry w tibie.
Podoba mi si? tutaj wykorzystanie w?asnej mapy i to, ?e serwer 'posiada' klimat rpg bo licz?, ?e tak jest, prawda?
My?l?, ?e to tyle z mojej strony i na tym sko?cz? opinie.

RPG?;dd gdzie gmp daje po 500 + many. we 2 chcieli?my ubi? 100+ek i nie da?o rady.. a bi?o go jeszcze kilka nightmare. 100+rp na utamo przy 5 demonach i na paralu nawet hp nie mia?. Pvp od 22 do 7 rano. Gdzie ca?? noc ludzie boc? na train. Ale liczba graczy spada,wiadomo dlaczego.

Ten serwer ju? upad?, szkoda na niego czasu, ?al tylko takiej ?adnej mapy, no ale wszystko mo?na spieprzy? nieudoln? administracja, mam nadzieje, ?e to b?dzie dla nich dobra nauczka na przysz?o??.

A b?dzie open pvp? Bo je?li nie to nie ma sensu gra?, bo po co expi? skoro i tak tylko w dp si? stoi i pz grzeje. Expi? i robi? qwesty bez pvp to bez sensu taka gra. :(

Server dla mi?o?nik?w no-pvp sa te? pvp enfo eventy wiec jest ?wietnie. Szuka?em takiego serva i wreszcie znalaz?em nawet mapa chwilami cieszy oko !:) Polecam wszystko za free nie ma ?adnych sms shop?w.

Ma?y ref dla tematu :D
Jak co? du?o zmian wesz?o wi?c czyta? newsy

Serwer nudny, boty boty i jeszcze raz boty. Dzi?kuje z uwage!

Back
Do góry