• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Norah2 RPG! W?asna mapa!

Status
Zamknięty.

edge135

Active User
Liczba reakcji
1
Witam! Prez?tuje wam serwer o nazwie Norah2. 2 Poniewa? pierwszy serwer zbankrutowa? z powodu ma?ej ilosci graczy. Teraz exp jest podwy?szony. Mysl?, ?e b?dzie lepiej :).

Opis:
Na serwerze znajduje si? Auction System, Lottery system, Guild Wars, Powergamers i takie inne duperele. Na servie znajduje sie Rook z kt?rego wychodzimy na main. Stolica: Pont Vanis. Na tej mapie liczy sie znajdywanie expowisk. Jakbys nie wiedzia? gdzie s? jakie potwory to zajrzyj do zak?adki "Respawns Map". GM s? cz?sto online, Prosze o nie wkurzanie supportu czyli mi?dzy innymi: klni?cie na priv z GM'ami, ?artobliwe wyzywanie itd.

Exp stages:
1 - 10 exp 12
11 - 100 exp 100
101 - 150 exp 60
151 - 200 exp 40
201 - 300 exp 20
301 - ... exp 6

Skill: 8.0
Magic: 4.5
Loot: 2.0

Screeny:
mini.png

rook.png

nilf.png

m1.png

medusa2.png

IP: norah2.no-ip.org
PORT: 7171
MAPA: W?asna (znana z Norah OTS)
Autorem serwera jest Meferot, kt?ry udost?pni? serwer z bugami. My je ci?gle naprawiamy, lecz sami nie jestesmy w stanie ich znale??.

Acc maker:

UWAGA! O ocen? prosz? po wbiciu 20 lvl, poniewaz od tego lvl zaczyna sie granie :D (ale jak chcecie to piszcie co jest nie tak)

Odp: Norah2 RPG! W?asna mapa!

Refresh

Bugi naprawione zapraszamy do gry! :)

Refresh!

Na pierwszym Norahu gra?o ponad 100 ludzi a tutaj jest podwi?kszony exp i graj? po 3 osoby... ludzie naprawde jest po co gra?.

Super ots serdecznie zapraszam.Mila atmosfera pi?kna dopracowana mapa.
Jak wida? ots nie jest zrobiony dla kasy w sms shoop nie ma super sword?w itp.
Baa na Norah OTS nie ma sms shoop!!!!
Polecam

wbije na 100% !
dawno nie gra?em na exp ok. x10

Tylko na RONOTS Rawenna :)

Wbijam!

OTS? PADL?

No to pograne widze mam..
chcia??m wej?? ale co? server wam sie popsu? chyba;p
Wydaje mi si?, ?e nie chcia?o wam sie tego dluzej ciagnac:) BO norah ma stabilny silnik.

No to pograne widze mam..
chcia??m wej?? ale co? server wam sie popsu? chyba;p
Wydaje mi si?, ?e nie chcia?o wam sie tego dluzej ciagnac:) BO norah ma stabilny silnik.
Serwer moze zosta? wy??czony ale jezzeli tego serwa stworzy? Edge135 (czyli ja) to on zawsze daje zna? kiedy serwer jest wy??czany. Oko?o 23 wpusci?em siore na kompa i poszed?em spa?, a siostra wylaczyla kompa. Og?aszam, ?e ots jest online od 7-8 rano do 23-24. Serw jest ju? Online, Przepraszam, ?e nie ostrzeg?em was, ?e wy??czam serwer.(wczoraj)

nie polecam ots... nic ciekawego, gm banuje dlatego ?e kto? powie ****a ...

1/1000000

@up zgadzam si?...

ots nic ciekawego

0/~

nie polecam

@up,2up

Jedyny ban jaki da?em to za bota, wida?, ?e nawet nie wszedliscie na OTS a ju? krytykujecie. Ludzie ignorujcie ich :/

@edge135
Hyh dobre ty robi?e? noraha :O ? A nie ?ci?gno?e? go czasem z norah.pl

OTS Fajny... ale czy to ty go robiles?
Norah mozna sciagnac. Biorac na rozum, udostepnilbys go graczom, a pozniej stwarzal nowego noraha? Watpliwe....

//Wbije na pewnO!

Refresh.

@up, 2up

Tak, sci?gn??em tego serva, ale mam dobre kontakty z autorem norahu. Pom?g? mi usun?? b??dy itd. wi?c serwer jest wprost do grania.

Wypraszam sobie. Norah zosta? udost?pniony bez b??d?w i nigdy nie mia? awarii. Jak kto? nie umie skonfigurowac to niech mi powie.

Refresh

@up
Heh, niewiem :P podobno jest b??d, ?e npc ze?era kas?...

I co z tym norah? ruszy on wko?cy kiedy ? bo pisalo ze na poczatek wakacji a jak chce wejsc na stronke to mi jakis searchportal wyskakuje..

Nie ma to jak ?ci?gn?? gotowy serwer i nie dziwi? si? czemu nie ma sms shopu skoro ots stoi na domowym komputerze. My?lisz, ?e jak jest du?y exp to b?dzie gra?o 2x tyle ludzi co przedtem? Jeszcze ok?amujesz ludzi, ?e masz dobre kontakty z Meferotem. Nie mog?e? nawet zmieni? nazwy?
@down
norah.pl i sobie ?ci?gnij.

Ostatnia edycja:

Mapa Fajna itd ale ots off:P
Jakby ci to daj mi link na pw do silnika jak ci ju? nie potrzebny:P

norah.pl stamt?d mo?esz ?ci?gn?? bo meferot umie?ci? tam download.

Serwer z nienaprawionymi bugami. Mef, nam naprawianie bug?w zaj??o 2 tyg, wog?le nie wiemy jak Ci serwer dzia?a? na takim czym?. Je?eli chcesz zobaczy? map? Noraha na start wa??c? 25mb + w?asna 20mb to proponuj? ?ledzi? zapowiedzi otsa B-Rox.

Status
Zamknięty.
Do góry