• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Nosic aol?

Status
Zamknięty.
Odp: Nosic aol?

To zale?y na co chodzisz. Aol op?aca si? nosi? gdy przynajmniej dwa itemy przekraczaj? jego warto??, no chyba, ?e masz softy

Nie oplaca sie.
Poza tym blessy sa tansze, duzo tansze. Nawet jak masz zajebiste eq to do pewnego poziomu duzo bardziej oplaca sie nosic blessy. Troche latania jest, ale tez dzieki temu lvla i skilla mniej spada ;P

na securze aol kosztuje 4cc. a teraz wlasnie lece na POH ze stealth ringami :D(tylko cyce i mino)

a pe?ne blessy 10k

Do tego jest quest dzieki ktoremu blessy masz jednorazowo za pol ceny, wiec... 5k placisz jak troche pobiegasz masz luz z eq i z lvlem jak padniesz... A jak nie bedziesz padac za czesto to nawet pobiegac te 10 minut za blessami to nie problem jak oszczedzasz 35k ;P

Lepiej blessy.

ok dzieki. biore kase i lece po blessy xd a i na jakich skillach Cycki by sie ladnie skladaly?

Na kazdych, ale im wieksze tym lepsze oczywiscie ;P
Jak masz maly skill to chujowo bo czesto nie trafiasz w nie i biegasz z nimi albo wastujesz mase ringow...
Jak ci sie nie chce skillowac na poczatek gdzies do 60 przynajmniej to zmien profesje na maga albo pacc i skilluj przez tydzien offline zanim zaczniesz expic normalnie ;P
Generalnie na poczatek z 60-65 skilla by sie przydalo. Kolo 20 lvl mozna dobic 70 lub 75. Do 30 lvl dobic 85 i dalej juz raczej mozna luzno sobie odpuscic. Chyba, ze ktos lubi wiecej skillowac ;P

tylko wlasnie nie mam pacca ;/ ale kit do tego 60 mi sie chce skilowac ;] dzieki wszystkim za odpowiedzi :d

To id? lepiej na jakie? rotwormy i nie marnuj kasy na cyklopach

tez wlasnie pomyslalem teraz zeby isc poskillowac do tego 60 na rotach( przy okazji moze level albo 2 wpadna :D) i zobaczyc jak bedzie szlo xd

Je?eli chodzi o roty to polecam Fibule ko?o Thais masz ich tam baardzo du?o ;)

Ostatnia edycja:

@up
Fibula jest kolo thais, poza tym kazdy resp jest swietny, szczegolnie, ze na wiekszosci swiatow malo ludzi gra i nie ma problemu z zajetymi respami, nie to co kiedys gdzie bylo 900 osob i kolejki...

Lataj w bless'ach, a co do expa to rotwormy fibula, carlin, venore. ?wietne miejsc?wki gdzie jest ich sporo nie wiem jak na Securze, ale u mnie w Carlin jest o 18:00 na rotwormach ju? pusto.

OK ludzi mam problem. Zrobilem 4 blessy i musze gdzies jeszcze isc zeby je dostac czy cos? bo gdy ide do tego ....Guide to mi pisze tak 03:14 Guide Elena: The last sacred place you have to travel to is Eremo's island. Travel to Edron, and from there use the ship to the island of Cormaya. Ask the ferryman Pemaret for a passage to the island of the hermit Eremo.

Masz te 4 blessy. Jak chcesz dla pewnosci mozesz sprawdzic uzywajac ankhu z poia albo jakiejs tam broszki dziwnej. Albo ewentualnie skoczyc do npc od blessow i normalnie spytac o blessy zeby ci powiedzial czy mozesz kupic czy nie. Albo w temple spytac o bless pvp, jak ci powie, ze nie masz blessow wiec nie ma sensu kupowac, to znaczy, ze nie masz ;P
No i nastepnym razem musisz latac normalnie po blessach bez tego questa i placic 2x wiecej, czyli tyle co normalnie sie placi.
A jak masz te 4 blessy nawet to i tak masz jakis tam 1% szans na to ze ci cos moze spasc, takze nie nos ze soba w bp 100 par softow ;P

"Travel to Edron, and from there use the ship to the island of Cormaya. Ask the ferryman Pemaret for a passage to the island of the hermit Eremo." Zdanie klucz :P Musisz mie? pacc ?eby dosta? si? do Edronu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry