What's new

Nothing

Status
Not open for further replies.

Nosfera

Advanced User
Reaction score
14
Odp: Shinobi Heritage

Kuzer piszesz, ?e kopia NLO, ale na pewno zagra wi?cej os?b ni? u Ciebie, gdzie w szczytowej godzinie jest 40 os?b...

Kuzer

Advanced User
Reaction score
8

Kuzer piszesz, ?e kopia NLO, ale na pewno zagra wi?cej os?b ni? u Ciebie, gdzie w szczytowej godzinie jest 40 os?b...
E tam... Raczej w to w?tpi?. Reklamy ?adnej nie mamy, a w dodatku wono wystartowa?o. Opr?cz mapy i grafik postaci to totalna kopia NLO z czas?w bet.

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

Nosferatu, na pewno zagra wi?cej xD przed startem WoNO mieli?my dzie? w dzie? 60 os?b, gdzie na Shinobi Heritage aka Naruto Legend Online rekord to 14 os?b mimo, ?e wi?cej os?b obejrza?o zapowied? tej kopii :)

Poza tym na NLO szykuje si? wielki Update, czego na SH nie u?wiadczysz, bo Raezil nie ogarnia skrypt?w Kuzera :)

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

Mhm ciekawe, bardzo nie ogarniam ;d.

Ps. Jeszcze raz b?dzie gro?ba ddosa a zg?osz? do mintshostu i ciekawe ,kto b?dzie si? ?mia? jak wam zabior? dedyka ;d.

Last edited:

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

xDDDD HAHAHA nie pogr??aj si? ?mieciu, wszed?em na tw?j serwer i tylko wydawa?em ci komendy, a ty jak grzeczny piesek robi?e? co kaza?em, a? "twoi" gracze si? z ciebie ?miali :).
Jeste? nikim, podpierdalasz czyj?? prac? i podpisujesz si? pod ni? bo nawet nic zmieni? nie potrafisz, ?a?osne.

Sko?cz si? ju? o?miesza?, ka?dy wie, ?e g?wnix z ciebie pokroju kenora.
Nie mog?e? nawet sam skompilowa? serwera, ani wrzuci? na vps, co chwil? pisa?e? do Kuzera jak to si? robi, beka xD, nawet naszego accmakera chcia?e? podjeba? ale nie umia?e? go skonfigurowa?.

P.S jak mnie wkurwisz to nie b?dzie ?adnej gro?by tylko z mety DDOS :D wi?c w dupe sobie swoje skargi wsad?, bo nikt nie b?dzie p?aka? za VPS za 50 z? xD, no chyba, ?e gimbus jak ty, kt?ry na vps zbiera? ca?e ?wi?ta.

@Down
Haha, wielki mistrz Hakier?w, kt?ry hakuje pokemony w Tibii xD, nast?pny znawca i mistrz aka Rarzillo.

Last edited:

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Sko?czcie z tymi gro?bami, zamiast gada? to prosze droga wolna czemu nie ddosujecie? Chocia? mia?bym si? czym zaj?? odpowiadaj?c na te wasze "ddosy" T_T a na SH b?dzie du?o wi?cej os?b :)

Nosfera

Advanced User
Reaction score
14

Nie chc? mi si? pisa? o dojrza?o?ci w?a?cicieli innych serwer?w, bo zaj??o by to zbyt czasu, po drugie jest to ?a?osne...

Skomentuje tylko jedno zdanie Kuzera:
"Reklamy ?adnej nie mamy, a w dodatku wono wystartowa?o."

Skoro nie potraficie przyci?gn?? graczy na wasz serwer to przynajmniej przyjmijcie to z jakim? honorem, a nie os?aniacie si? wym?wkami typu "wystartowa? inny serwer" - gdyby?cie do jasnej cholery umieli wszystko ?adnie zorganizowa? czego? takiego by nie by?o - po prostu nie jeste?cie w stanie zapewni? sobie sta?ych graczy...

Kage Toxic

Banned
Reaction score
6

Ejjj kurwa bez przesady ale sk?d Ty masz accmaker, kt?ry robi? m?j brat? Chodzi mi tutaj o t? opraw? graficzn? i takie tam dla noob serwa Uns? kt?ry sta? max miesi?c i to jeszcze dla POLAKA? ... Ehh od Karolka? ja pierdole xd Jak wszystko w necie mo?na wy?apa?....

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

Nie chc? mi si? pisa? o dojrza?o?ci w?a?cicieli innych serwer?w, bo zaj??o by to zbyt czasu, po drugie jest to ?a?osne...

Skomentuje tylko jedno zdanie Kuzera:
"Reklamy ?adnej nie mamy, a w dodatku wono wystartowa?o."

Skoro nie potraficie przyci?gn?? graczy na wasz serwer to przynajmniej przyjmijcie to z jakim? honorem, a nie os?aniacie si? wym?wkami typu "wystartowa? inny serwer" - gdyby?cie do jasnej cholery umieli wszystko ?adnie zorganizowa? czego? takiego by nie by?o - po prostu nie jeste?cie w stanie zapewni? sobie sta?ych graczy...

Ch?opczyku, nie jeste? w temacie to stul pysk, dobrze?
Tu nie chodzi o konkurencje, kt?a w tym przypadku jest ?adna, tylko o to, ?e ta oferma przez m?j b??d i niekompetencje BH ma nasz silnik z czas?w beta test?w i nic, totalnie nic pr?cz mapy i grafik postaci nie zmieni?, wszystkie skrypty i kody s? nasze, a on si? pod nimi podpisuje jakby to on robi? i o to tu chodzi.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

W kt?rym zdaniu napisa?em ci ,?e ja napisa?em silnik czy wszystko. Ca?e vocations od nowa napisa?em, spells.xml pr?cz kiby. Zmieni?em funkcje Fooda, mamy w?asn? map?,inne grafiki, sagi przypisane do Danzou, wszystkie 9 bijuu + juubi, daily mission, element system ,kt?ry zostanie udost?pniony na oficjalu ,bo balans trzeba poprawi?, nowe itemki na wy?sze lvle.Napisa?em raz kuzerowi ,?e zmieni? tak szybko si? da. Ka?dy u?ywa czyich? plik?w, np ka?dy z nas robi? na source tibii czy silniku nowotsa. Mi bardziej chodzi o wygodn? gr? dla graczy a nie trzepanie kasy. Co 700zl na SMS shop nie wchodzi tygodniowo? Kuzer mi sie chwali?. To 1400z? miesi?cznie z es?w a na vpsa p?acicie 50 z?.

Status
Not open for further replies.